We went all out to win
Sing your life’s anthem as if it’s in full bloom, polish up every single diamond and hold it in your heart

HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az Istenek Tanács nem olyan régen ült össze, hogy végre megvitassák a Káosz utáni zűrzavart, illetve fényt derítsenek néhány dologra, amit nem tudtak, vagy csak kevesen. Ilyen volt Zeusz halála is, amint megtudták ki is tette néhányan ott hagyták az ülést, mint Hádész, Poszeidón, akik szerint nem Kratoszt illette ez a dicsőség, ahogy az sem tetszett sokaknak, hogy Héra is meghalt Nüx keze által. A titánok is visszakapták az erejüket. Az egyiptomiak sem tétlenkedtek, a főistenüket Rét kivégezték, nem halt meg, sokkal rosszabb érte őt, démonná vált. Nekik is muszáj volt átrendeződniük, ezért lett Ízisz és Ozirisz a főistenük. Fenrir és Jörmungandr becsörtetett a Tanács helyszínére ledobták Frigga és Odin testét, ami maradt belőle, a helyszínen tartózkodó istenek megrökönyödtek, de a skandinávok már fel voltak készülve erre hiszen a Nornáktól megkapták a jóslatot több száz évvel ezelőtt. Baldurt nevezték ki a főistenüknek. A kisebb panteonoknak sikerült területeket kicsikarniuk, Awilix és Kukulkan megkapta Mexikót, helyet kaptak a Tanácsban, ahogy a többi főisten is, így a kelták is lecsillapodtak, valamint az indiaiak is csendben maradtak, ki tudja meddig? Egy biztos, az emberek és istenek a békeidőket élvezik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Pént. Júl. 03 2020, 20:20

Hétf. Jún. 29 2020, 19:27

Vas. Jún. 28 2020, 21:31

Vas. Jún. 28 2020, 20:58

Vas. Jún. 28 2020, 20:47

Hétf. Jún. 22 2020, 18:55

Vas. Jún. 21 2020, 17:00

Kedd Jún. 16 2020, 23:15

Kedd Jún. 16 2020, 21:38


Share
 

 Kratosz & Nu Wa

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Ai Yuan
Ai Yuan

kínai istenség

⌲ Foglalkozás :
Elnök
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Tartózkodási hely :
Peking
⌲ Csatlakoztam :
2019. Mar. 25.

Kratosz & Nu Wa Empty
TémanyitásTárgy: Kratosz & Nu Wa   Kratosz & Nu Wa EmptyCsüt. Dec. 12 2019, 21:14

Nekem csak kedvezett ez az egész Káoszos ügy, végre a zűrzavarban lépni tudtam, meg tudtam szabadítani a népemet, a kommunizmustól, noha egyesek még mindig nem viselik el, hogy egy nő a vezetőjük. Ha tudnák ki vagyok persze más tészta lenne, szerencsére kevesen tudnak arról, hogy valójában én vagyok Nu Wa a sárkányistennő. Eddig is a saját embereimmel, akarom mondani, hogy isteneimmel töltöttem fel a saját kabinetemet, most is így tettem. Tajvanban maradt Jingwei, így legalább nem kell aggódnom azon, hogy esetleg probléma lenne ott. Főleg mert pár napra elhagyom az országot. Az előző rezsim nem volt hajlandó tárgyalni Amerikával, nem láttak az orrukig sem, nekem viszont más ötletem támadt. Szövetkezni szeretnék velük, ahogy Dél-Koreával is, és ahogy tudom az előbb említett ország is megtette már a lépéseket Amerika felé. Élhetőbb világot kell csinálnunk, mert a halandók szépen lassan elpusztítják a bolygót, tudni tudnak róla, csupán nem látom az igyekezetüket.
Óvatosan megsimogatom a picik fejét, nyűgösebbek, még sosem repültek ennyit és az időváltozás is megviseli őket, de amíg nem érek be az Ovális Irodába addig nem vehetem ki őket a hordozóból. Mosolyogva követem Jennifert és Hollyt, optimista vagyok az egész szövetséggel kapcsolatban, nem hiszem, hogy Kratosz keresztbe húzza az egészet, nem olyan isten ő sem, aki nem ragadja meg a lehetőséget.
- Kratosz, örülök, hogy itt lehetek! Ne haragudj, hogy elhoztam a babákat, de nem igazán bízom másra őket. Remélem nem hiába repültem velük ennyit, és sikeres lesz a tárgyalás, már ha lehet annak nevezni. Shi-hong és Jiao-long. Lennél szíves és felvennéd az egyiket? – mosolygok rá töretlenül, kettőt nem tudok egyszerre ringatni.
Vissza az elejére Go down
Brian Ingram
Brian Ingram

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
122
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

Kratosz & Nu Wa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kratosz & Nu Wa   Kratosz & Nu Wa EmptyCsüt. Dec. 12 2019, 22:49

We’re not defined by our difficulties.


We’re defined by how we respond to them.

Látjuk végre a végét a dolgoknak, hogy mégis merre fogunk alakulni. Persze meg kellett volna lepjen Poszeidón és Hádész nem örültek annak, hogy én végeztem Zeusszal, de nem ők voltak a rabszolgái technikailag és nem őket ugráltatta mint egy csicskást amikor még fent laktunk. De Kína felől örömteli hírek jönnek, a Hong Kongi incidenssorozat után mondjuk nem olyan sokan fogadtak volna erre, de az országot is vitte magával a demokrácia utáni vágy. Ezzel együtt lépett az elnöki posztra Nu Wa is, így az első lépések egyike volt tőlem, hogy minden Kína elleni szankció ami eddig volt, fel lett oldva. Ő is hasonlóan alkot kormányt, mint én, jobb rutinosabb nem halandókkal a nagy posztokat feltölteni, sőt a saját fiatalabb gyerekeimnek végig kell járni az utat, hogy megismerjék a világot és a gondjait, hogy tenni lehessen ellene. Ahogy felmerült az elnöki találkozó ötlete, természetesen igent mondtam, mert a szomszédjaikkal már jóban vagyunk, együtt mindenki pedig sokkal erősebb, mint külön-külön. Van egy megoldásra váró klímakatasztrófa a nyakunkon.
Tudom, hogy a kicsiket is hozta magával, ezért külön lépések is lettek téve a kényelmükért. Sayo és Hina még szinte most voltak babák a hirtelen felnövés előtt. De a legtöbb gyerekemmel kénytelen voltam halandó módon utazni, úgyhogy tudom, hogy micsoda kín lehet. Mostanában mondjuk visszasírom, hogy az ikrek babák legyenek. Az egyik egy koreai halálistenfiba szerelmes, a másik meg a nővére tökkel ütött fiába. Az Ovális Irodában várom, hogy megérkezzenek és udvariasan fel is állok, amikor nyílik az ajtó. Inkább csak a találkozás okozhat némi izgalmat, a szövetségben nem kételkedem.
- Nu Wa! Az öröm az enyém, hogy eljöttél. Dehogy haragszom, sosem lehet elég fiatalon elkezdeni a világlátást. Gyakorlatilag lefutott kör, de a hivatalos aláírások sokat fognak a jövőre nézve jelenteni. Milyen szép nevük van! Persze, hogyne. - már ugrok is, hogy felvegyem az egyik kicsit. Rutinos apaként nem okoz gondot az, hogy egy gyereket ringassak munka közben is.

Victory ♕ a deal is deal ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Ai Yuan
Ai Yuan

kínai istenség

⌲ Foglalkozás :
Elnök
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Tartózkodási hely :
Peking
⌲ Csatlakoztam :
2019. Mar. 25.

Kratosz & Nu Wa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kratosz & Nu Wa   Kratosz & Nu Wa EmptyPént. Jan. 03 2020, 17:26


Nem gondoltam volna, hogy sikerül megszereznem a hatalmat, és el tudom kezdeni szervezni az országot az élhetőbb jövőért. A rezsim ami majdnem megölte az országot teljesen, felszámolás alá került, és még így sem tudtam megúszni, hogy ne tapadjon vér a kezemhez. De szükséges lépés volt kivégezni azokat, akiknek a keze nagyon sok kiskanalat fogott. Ha egyet is életben hagyok szervezkedni kezdett volna ellenem, mert az átlagemberek között is elég sokan vannak, akik szerint alkalmatlan vagyok Kínát vezetni, maradhattam volna a seggemen Tajvanban. Ha tudnánk, hogy nélkülem Kína se lenne. Annak viszont örültem, hogy amint az elnöki székbe ültem Kratosz az összes szankciót megszüntette felénk.
A kicsik pedig nagyon élvezték az elnöki babaszobát, mondjuk lehet szívinfarktust kapnék, ha egyszer csak úgy döntenének, hogy ők akkor most felnőnek. Tudom, hogy Kratoszék ikreivel nem ez történt, hanem Káosz miatt nőttek fel az itteni isteni babák. Kicsit azért izgulok, nem sűrűn találkozom más panteonok isteneivel. Eléggé magamnak való vagyok, azt hiszem.
- Itt volt az ideje, hogy előbújjak a sárkányházamból. Csak még nem bírjak a repülőutat, viszont még kell pár év, hogy repülni tudjanak. Ez igaz, már akkor el volt döntve, amikor telefonon beszéltünk. Köszönöm, igyekeztem hozzájuk illő nevet választani. Mintha hiányozna, hogy babákat ringatsz. – kuncogok fel halkan, és felveszem a fiamat, hogy megnyugtassam nem hagytam el a szobát sem. Közben aláírom a papírokat, innentől kezdve tényleg elkezdődik az Arany Évezred, amiről a jóslatok is szóltak.
- Egyébként gratulálok a főisteni poszthoz, végre értelmes isteni pár van nálatok. De sajnálatos módon nem Zeusz ölte meg Fuxit, úgyhogy megint ott vagyok ahol a part szakad. Szeretném végre elengedni, vagy legalább egy apró picike fonalat kapni, hogy mégis melyik panteonnak okozott hatalmas problémát, nem mintha kereste volna a konfliktust. Még mindig én vagyok a sárkány. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Kratosz & Nu Wa Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kratosz & Nu Wa   Kratosz & Nu Wa Empty

Vissza az elejére Go down
 
Kratosz & Nu Wa
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Fehér Ház-
Ugrás: