We went all out to win
Sing your life’s anthem as if it’s in full bloom, polish up every single diamond and hold it in your heart

HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az Istenek Tanács nem olyan régen ült össze, hogy végre megvitassák a Káosz utáni zűrzavart, illetve fényt derítsenek néhány dologra, amit nem tudtak, vagy csak kevesen. Ilyen volt Zeusz halála is, amint megtudták ki is tette néhányan ott hagyták az ülést, mint Hádész, Poszeidón, akik szerint nem Kratoszt illette ez a dicsőség, ahogy az sem tetszett sokaknak, hogy Héra is meghalt Nüx keze által. A titánok is visszakapták az erejüket. Az egyiptomiak sem tétlenkedtek, a főistenüket Rét kivégezték, nem halt meg, sokkal rosszabb érte őt, démonná vált. Nekik is muszáj volt átrendeződniük, ezért lett Ízisz és Ozirisz a főistenük. Fenrir és Jörmungandr becsörtetett a Tanács helyszínére ledobták Frigga és Odin testét, ami maradt belőle, a helyszínen tartózkodó istenek megrökönyödtek, de a skandinávok már fel voltak készülve erre hiszen a Nornáktól megkapták a jóslatot több száz évvel ezelőtt. Baldurt nevezték ki a főistenüknek. A kisebb panteonoknak sikerült területeket kicsikarniuk, Awilix és Kukulkan megkapta Mexikót, helyet kaptak a Tanácsban, ahogy a többi főisten is, így a kelták is lecsillapodtak, valamint az indiaiak is csendben maradtak, ki tudja meddig? Egy biztos, az emberek és istenek a békeidőket élvezik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Pént. Júl. 03 2020, 20:20

Hétf. Jún. 29 2020, 19:27

Vas. Jún. 28 2020, 21:31

Vas. Jún. 28 2020, 20:58

Vas. Jún. 28 2020, 20:47

Hétf. Jún. 22 2020, 18:55

Vas. Jún. 21 2020, 17:00

Kedd Jún. 16 2020, 23:15

Kedd Jún. 16 2020, 21:38


Share
 

 Nathaniel Kennedy

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Nathaniel Kennedy
Nathaniel Kennedy

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
régész
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 09.

Nathaniel Kennedy  Empty
TémanyitásTárgy: Nathaniel Kennedy    Nathaniel Kennedy  EmptyCsüt. Ápr. 12 2018, 13:33

Nathaniel Kennedy
A halál mindannyiunkra rámosolyog. Az ember nem tehet mást, mint hogy visszamosolyog.
Amenophis / Nate
már rég nem számolom...öreg vagyok
félistenek
Benedict Cumberbatch
foglalt a szívem
hetero
keresett
Atyám nagy ajándékkal bocsájtott a világba, mikor Egyiptom elbukott. Képes vagyok a halál kapujában lévő lelketeket vissza kísérni az életbe, második esélyt adni nekik. Ez persze nem azt jelenti, hogy évek, vagy évszázadok óta halott embereket feltámasztani. Ha így lenne, a régi barátaim mind élnének, és nem csak emlékek lennének. Nem vagyok mindenható, nem az volt atyám szándéka, hogy többé ne legyen halál a világban.
Még fiúcska koromban bízott atyám a bölcs isten, Toth gondjaira, így mára már több mint 50 diplomával büszkélkedhetek, a legváltozatosabb tudomány területeken, legnagyobb szenvedélyem mégis két dolog marad, az emberi test, és az egyiptológia. Atyám és Toth, mielőtt vissza vonultak volna az Alvilágba, rám bízták, hogy majd ha eljön az ideje, ismerje meg a világ újra Ré nagyszerű birodalmát. Ezért tanultam évezredeken keresztül, és most ezért vagyok világszinten elismert egyiptológus.
Viszont a közelmúltban történek miatt teljes mértékben átvettem apám feladatát, így gyakorlatilag én lettem az új Anubis.

useri információk
: Kre. 4000 környékén: A nap még éppen csak felkelőben volt a templom felett, de már mindenki talpon volt, a nagy hírre, hogy a fáraó meglátogat minket. Én mindösszesen 5 éves voltam, fogalmam sem volt mi történik körülöttem, vagy miért kell ekkora felhajtást csinálni egy ember érkezése körül, mikor atyám maga Anubisz, és sokkal nagyobb hatalma van, mint ennek az egyszerű embernek. Szeretett tanítom, második apám, Toth magyarázta el, hogy ez nem ilyen egyszerű.
- Tudod, kis sakálom, ez nem ilyen egyszerű. Atyád valóban nagyhatalmú, de ezt a fáraó nem tudja. Itt mi csak a templom főpapjai vagyunk, te pedig nem félisten vagy, csak egy kisfiú. Érted?
Csak bólintottam, de még mindig nem értettem, hogy miért bujkálnak, de nem is akartam megérteni. Csak azt tudtam, hogy az épp hatalmon lévő fáraó Antef, aki a második fáraó volt ezen a néven, ellátogat hozzánk.
Mikor a nap felkelt, mindenki haptákban állva várta az uralkodó érkezését, csak én nem. Egyik pap sem tudott elkapni, így egyenesen az érkező delegáció lábai közé rohantam. Senki sem tudott megállítani, csak egy vörös hajú nő, aki a grabancomnál fogva ragadott meg, és a hóna alá csapva vitt vissza apámnak. Végül vele töltöttem azt a napot, amíg ott volt a delegáció. Megtanított rendesen megülni a lovat, és egy kicsit a karddal is tanítgatott bánni. Már nem emlékszem a nevére, de azt a napot soha, de soha nem fogom elfelejteni.

2017: Dagadt a mellem a büszkeségtől, ahogy elegáns frakkomban lassan lesétáltam a katedráról, a kollégák elismerő tapsvihara közepette. Olyan felfedezést mondhatok a magaménak, ami a maga nemében páratlan, hiszen ez egy hiányzó láncszem a történelemben. Egy olyan fáraó sírját fedeztük fel, akiről eddig azt sem tudták, hogy létezik. És hamarosan kezdődnek az ásatások. Még el kell pakolnom, és rá készülnöm a nagy utazásra. Olyan régóta élek itt, az esős Londonban, hogy már el is felejtettem milyen érzés a perzselő sivatagi szél a bőrödön. Hiányzik az otthonom, és jó érzés, hogy most egy jó időre haza megyek. Úgy érzem, teljesítettem a feladatot, amit atyám bízott rám, és büszkévé tettem. Ez egy olyan dolog volt, amit sosem mutatott ki. Azt, amikor büszke volt. Bár igazán semmi mást sem mutatott soha. Inkább Toth nevelt, de ő sem szeretettel, mégis már túl léptem ezen rég. Felesleges bánkódni, úgysem változik már meg semmi. Most már magamnak élek, és magamnak hajtom a sikereimet. Haza felé sétálva fogalmam sem volt, mekkora változást hoz majd az életembe az, hogy haza megyek.
Vissza az elejére Go down
Jasmine Ingram
Jasmine Ingram

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ First Lady ∿
⌲ Hozzászólások :
336
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Nem tudom∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

Nathaniel Kennedy  Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nathaniel Kennedy    Nathaniel Kennedy  EmptySzomb. Márc. 07 2020, 21:24

Vendég írta:
elfogadva
welcome to our family
Nate a Nate-nek, jól jött ki, nem? Mindegy, nem is ez a lényeg, sokkal inkább az ET-d.
Abszolút igazad van, hogy Benedict Cumberbatch egy félisten, teljesen egyetértek veled, és ehhez párosult egy fantasztikus előtörténet is. Gratulálok hozzá, és remélem jól fogod érezni magadat nálunk!
Nate Nathaniel Kennedy  2856385791
Vissza az elejére Go down
 
Nathaniel Kennedy
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: egyiptomi istenek-
Ugrás: