We went all out to win
Sing your life’s anthem as if it’s in full bloom, polish up every single diamond and hold it in your heart

HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az Istenek Tanács nem olyan régen ült össze, hogy végre megvitassák a Káosz utáni zűrzavart, illetve fényt derítsenek néhány dologra, amit nem tudtak, vagy csak kevesen. Ilyen volt Zeusz halála is, amint megtudták ki is tette néhányan ott hagyták az ülést, mint Hádész, Poszeidón, akik szerint nem Kratoszt illette ez a dicsőség, ahogy az sem tetszett sokaknak, hogy Héra is meghalt Nüx keze által. A titánok is visszakapták az erejüket. Az egyiptomiak sem tétlenkedtek, a főistenüket Rét kivégezték, nem halt meg, sokkal rosszabb érte őt, démonná vált. Nekik is muszáj volt átrendeződniük, ezért lett Ízisz és Ozirisz a főistenük. Fenrir és Jörmungandr becsörtetett a Tanács helyszínére ledobták Frigga és Odin testét, ami maradt belőle, a helyszínen tartózkodó istenek megrökönyödtek, de a skandinávok már fel voltak készülve erre hiszen a Nornáktól megkapták a jóslatot több száz évvel ezelőtt. Baldurt nevezték ki a főistenüknek. A kisebb panteonoknak sikerült területeket kicsikarniuk, Awilix és Kukulkan megkapta Mexikót, helyet kaptak a Tanácsban, ahogy a többi főisten is, így a kelták is lecsillapodtak, valamint az indiaiak is csendben maradtak, ki tudja meddig? Egy biztos, az emberek és istenek a békeidőket élvezik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Pént. Júl. 03 2020, 20:20

Hétf. Jún. 29 2020, 19:27

Vas. Jún. 28 2020, 21:31

Vas. Jún. 28 2020, 20:58

Vas. Jún. 28 2020, 20:47

Hétf. Jún. 22 2020, 18:55

Vas. Jún. 21 2020, 17:00

Kedd Jún. 16 2020, 23:15

Kedd Jún. 16 2020, 21:38


Share
 

 Nu Wa & Lei Gong

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Zhen Nai
Zhen Nai

kínai istenség

⌲ Foglalkozás :
ϟ játéktervező
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Tartózkodási hely :
ϟ in the virtuality
⌲ Csatlakoztam :
2020. Jan. 28.

Nu Wa & Lei Gong Empty
TémanyitásTárgy: Nu Wa & Lei Gong   Nu Wa & Lei Gong EmptyVas. Feb. 09 2020, 20:54We're on the same side
❝– Nu Wa lemészárolta a Népi Gyűlés tagjait a Csarnokban, nyilvánosan végezte ki Xi Jinpingt.❞

A test csak rémlett, léha álom, nem volt több, mint vázlat, amit gyorsan összeüt művész a szeplőtlen vásznon. A vér, mint skarlátvörös festék frissen és élénken ivódott bele a tiszta szövetbe,
a holttest némán koppant a kövezeten. Majd valaki összeszedi, talán kap egy sír, és a családja gyászolja. Ugyan, nem voltam ott, de el tudtam képzelni, ahogy Nu Wa kiakad kissé... Istenek között előfordul, bár rég láttam ilyen tisztességes mészárlást, mint, amit a Csarnokban hagyott. Precíz, talán kissé ideges gyilkolási vonások... Ennek is már jó pár napja, a média zsongott, az országon pedig végig söpört egy rettegési hullám, hisz ki ez a nő? Mit akar? Igazából utóbbi kérdésre én is kíváncsi lettem volna. Mit akarsz Nu Wa ezek után?
Találkozásaink száma nem volt éppen túl gyakori, de hirtelen most már a másodikat is megejtettem felé. Leintettem a titkárt, mielőtt még vad telefonálásba vagy futkorászásba kezdett volna, hogy megvárakoztasson. Elismerem szépen összerakott az előcsarnok az irodájához vezetve, de nem nekem van tervezve, pláne nem a türelmi időmnek.
Nagy mozdulattal nyitottam be az ajtón, néztem be, hogy ott van-e a nő. Ott volt. Arca sápadt és meleg, kábulatba kergető, nyakán lágy, fiatal, finom vonások (korának ellenére...), mint karcsú nagy vadásznak, barangolja a teret, hogy mosolya nyugalom és szeme pedig hallgatás legyen.
Beljebb léptem eggyel, kettővel, a falakon siklott végig a szemem, kitekintettem az ablakon a tiszta égre (már ameddig hagyom, hogy felhőtlen legyen... Hehe.), mikor már elég közel értem hozzá, csak akkor vándorolt vissza rá pillantásom. – Hogy vannak a gyerekek?
Egyedülálló szülőnek nem könnyű lenni, nem mintha tapasztaltam volna, de nem is szívesen lettem volna a helyében. Még ha isten a személy, ebben az esetben, mindegy. – Hoztam nekik valamit, a titkárodnál hagytam – foglaltam helyet, akár megkínált vele, akár nem.  

Nu Wa & Lei Gong
remélem :3 tudod, hogy a kezdőkkel, hoyg állok|| ×

Vissza az elejére Go down
Ai Yuan
Ai Yuan

kínai istenség

⌲ Foglalkozás :
Elnök
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Tartózkodási hely :
Peking
⌲ Csatlakoztam :
2019. Mar. 25.

Nu Wa & Lei Gong Empty
TémanyitásTárgy: Re: Nu Wa & Lei Gong   Nu Wa & Lei Gong EmptyHétf. Márc. 30 2020, 00:01

Vannak esetek, amikor nekem sincs türelmem, pont ez történt akkor is, amikor megölettem a volt elnököt, és annak sleppjét. Nem volt más választásom, hiába mondják, hogy mindig van választásunk, most nem így történt. Ha életben hagyom őket akkor puccsot szerveznek ellenem,kénytelen voltam megmutatni az embereknek, hogy radikális lépésre is szükség van, a jobb élet reményében. Végre eljött az idő, hogy mi istenek, és halandók egyaránt élvezzük az életet, a bolygót is élhetőbbé fogjuk tenni, biztos vagyok benne, sikerülni fog. Az Arany Évezredek végre elérkezett.
Éppen aláírok pár engedélyt, törvényjavaslatokat futok át, amikor megérzem ki is van itt. Nocsak, vajon mit szeretne tőlem megint? Noha én vagyok ennek a panteonnak a vezetője ritkán találkozom más istenekkel, leginkább csak a gyerekeimmel találkozom, Jing Wei-el is azért, mert ő vezeti Tajvant.
Le is teszem a tollat, becsukom az aktát is, minden figyelmemet meg fogja kapni, amit ideér. Most nincsenek itt az ikrek se, van aki vigyáz rájuk, így nekem is sokkal jobb, amint van egy kis időm úgyis rohanni fogok hozzájuk, olyan gyorsan nőnek. – Remekül, nincs dolguk, mint enni, meg aludni, és érdeklődni a világ felé. Na meg nőni, de azzal nincs gond, hetente vehetek nekik új ruhákat. – mosolyodom el szélesen, szeretem a gyerekeimet, akkor is, ha egyedül nevelem őket, kicsit nehezebb így, viszont sikerült megoldanom. Közben hellyel kínálom. – Köszönöm az ő nevükben is, ugye nem valami virtuális játékot kaptak? Ahhoz még elég kicsik. Mondd csak minek köszönhetem a látogatásodat? Nem sűrűn szoktál hozzám jönni, nincs valami baj, ugye?– érdeklődöm kíváncsian, közben töltök neki is egy pohár italt, természetesen azt amit ő kér.
Vissza az elejére Go down
 
Nu Wa & Lei Gong
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Ázsia :: Ázsia más részei-
Ugrás: