We went all out to win
Sing your life’s anthem as if it’s in full bloom, polish up every single diamond and hold it in your heart

HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az Istenek Tanács nem olyan régen ült össze, hogy végre megvitassák a Káosz utáni zűrzavart, illetve fényt derítsenek néhány dologra, amit nem tudtak, vagy csak kevesen. Ilyen volt Zeusz halála is, amint megtudták ki is tette néhányan ott hagyták az ülést, mint Hádész, Poszeidón, akik szerint nem Kratoszt illette ez a dicsőség, ahogy az sem tetszett sokaknak, hogy Héra is meghalt Nüx keze által. A titánok is visszakapták az erejüket. Az egyiptomiak sem tétlenkedtek, a főistenüket Rét kivégezték, nem halt meg, sokkal rosszabb érte őt, démonná vált. Nekik is muszáj volt átrendeződniük, ezért lett Ízisz és Ozirisz a főistenük. Fenrir és Jörmungandr becsörtetett a Tanács helyszínére ledobták Frigga és Odin testét, ami maradt belőle, a helyszínen tartózkodó istenek megrökönyödtek, de a skandinávok már fel voltak készülve erre hiszen a Nornáktól megkapták a jóslatot több száz évvel ezelőtt. Baldurt nevezték ki a főistenüknek. A kisebb panteonoknak sikerült területeket kicsikarniuk, Awilix és Kukulkan megkapta Mexikót, helyet kaptak a Tanácsban, ahogy a többi főisten is, így a kelták is lecsillapodtak, valamint az indiaiak is csendben maradtak, ki tudja meddig? Egy biztos, az emberek és istenek a békeidőket élvezik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Pént. Júl. 03 2020, 20:20

Hétf. Jún. 29 2020, 19:27

Vas. Jún. 28 2020, 21:31

Vas. Jún. 28 2020, 20:58

Vas. Jún. 28 2020, 20:47

Hétf. Jún. 22 2020, 18:55

Vas. Jún. 21 2020, 17:00

Kedd Jún. 16 2020, 23:15

Kedd Jún. 16 2020, 21:38


Share
 

 It's not only a game

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Zhen Nai
Zhen Nai

kínai istenség

⌲ Foglalkozás :
ϟ játéktervező
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Tartózkodási hely :
ϟ in the virtuality
⌲ Csatlakoztam :
2020. Jan. 28.

It's not only a game Empty
TémanyitásTárgy: It's not only a game   It's not only a game EmptyPént. Május 15 2020, 12:41
Mei Li

Fenn van! – Yu Tongnak nem kellett mondania, tudtam, hogy fenn van, mivel értesítőt kértem a játéktól, amikor én is fenn vagyok, ha Bei Zei Li újra és újra bejelentkezne.
Nem tudod elengedni, mi?
Viharos szemmel néztem rá, néha sajnáltam, hogy nem én voltam a villámok megtestesítője, mert minden bizonnyal agyon csapattam volna már eggyel, kettővel, oh lehet többel. Pedig hűséges társam volt évezredek óta, elviselt minden rigolyám ellenére, cserébe én is őt. Fair alku volt ez, ami barátsággá nőtte ki magát.
Amúgy neked nem marketingen kéne dolgoznod? Holnap konferencia.
De igen, főnök! Sok sikert! – veregetett vállon vigyorogva, és újra elgondolkodtam azon, hogy mivel is tegyem pokollá az életét. De igaza volt... Még ha túl későn is láttam meg az arcképet, de azóta tényleg nem hagyott nyugodni. Könnyű volt Lei Zit eltemetni, a tiszteletére kiönteni a pohárból a vizet, majd egy mély sóhajjal nyugtázni, hogy nincs több villám.... az ég már csak magában fog dörögni. Szerettem volna elhinni, hogy nem Lei Zi hagyott el, hanem én engedtem elmenni. Hogy ez az én döntésem volt, és nem a övé, hogy nem hiányozott, hogy soha nem tűnt fel egyetlen lázálmomban sem. És mikor elhittem... megjelent. Azóta az összes helyről lekértem az adatait, hogy megtudjak róla valamit... de nem volt múltja és jelene, csak létezett grafikusként egy éve, és pont...  a Sengqu Gamesnél.
No de ez mit sem számított, most hogy Kondor Győzelme napok múltán ránk vár vagyis pontosabban Bei Zei Li-re és Mo Xiao Nai-ra.  
Szia!  Very Happy
Kezdtem el szaporán a klaviatúrán pötyögni.
A holnap lévő versenyhez elkélne még egy gyógyítókő, van időd rá, h megszerezzük?
Btw, holnap napközben nem leszek, de a versenyen ott leszek.

Zhen Nai
Vissza az elejére Go down
Liu Mei Li
Liu Mei Li

kínai istenség

⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
Kína
⌲ Csatlakoztam :
2020. May. 08.

It's not only a game Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not only a game   It's not only a game EmptyHétf. Május 18 2020, 19:51
Zhen Nai

Nahát... Ez mintha csak leskelődne utánad, hogy mikor vagy elérhető... - a lakás csöndjét csak Mei Li lakótársának gúnyos megjegyzése szakítja félbe. A válasza pedig csak egy szúrós tekintet, ami szinte képes villámokat lövellni. Bár azért azt Lili is bevallja, hogy tényleg kicsit fura, hogy a játékos partnere minden egyes alkalommal, mikor ő is online van, szinte azonnal képes ráírni.
De ez annyira nem is zavarja őt. Sőt, valahol mélyen még örül is neki, annak ellenére, hogy még mindig nem tudja hová tenni Őt. Mert az álmaiban még mindig szinte minden egyes éjszaka újra látja őt. És már azelőtt is látta hogy megismerkedtek volna. Már ha ezt lehet úgy igazán ismerkedésnek nevezni. Hisz eddig még csak a játékan találkoztak, és beszélgettek, a való életben még sosem látta őt. Vagy legalábbis Mei Li nem emlékszik rá. De hát hogy is felejthetne el egy ilyen arcot... Biztos tudná, ha ismerné őt...
A szíve pedig hirtelen hevesebben kezd el verni, amint meglátja a Tőle érkezett üzenetet. Még a lakótársát is elhessegeti maga mellől, mert hát mégse kotnyeleskedjen már bele az ő játékába, és az ő beszélgetéseibe. És csak egy párc perc elteltvel, mikor sikerül a pulzusát normális értékre visszaszorítani válaszol neki.

Szia!
Csak nyugodtan Mei Li, csak nyugodtan...
Természetesen... Állok rendelkezésedre Very Happy
Nem gond, holnp minden bizonnyal én is csak a verseny idejére leszek elérhető. Előtte és utána nem valószínű...

Mei Li
Vissza az elejére Go down
Zhen Nai
Zhen Nai

kínai istenség

⌲ Foglalkozás :
ϟ játéktervező
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Tartózkodási hely :
ϟ in the virtuality
⌲ Csatlakoztam :
2020. Jan. 28.

It's not only a game Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not only a game   It's not only a game EmptyPént. Május 22 2020, 19:05
Mei Li

Mondott volna mást... Általában olyan voltam, hogy aki akar valamit, azt megszerzi, vagy tesz érte, hogy megszerezze. Lei Zi volt itt a gond, hogy vele mi legyen... tétovává váltam. És miatta.
Oké, akkor menjünk a Rézlevelű erdőbe.
És pár kattintással átteleportáltam magunkat az említett helyszínre, mely nem volt más, mint valóban rézszinű és annak megannyi ezer árnyalatában játszó levelekkel teli hatalmas erdő, míg a szem elláthatott.
Jut eszembe, Kondor győzelme után minden játékost meg fognak keresni interjúval valamilyen formában, főképp online, ne lepjen meg  Rolling Eyes
Vajon mit csinál, hogy csak a versenyen lesz? Úgy tudtam, hogy a konferencián nem lesz ott Sengqu Games, mert az... furcsa "első" találkozás lenne, amit szívesen megkerülnék. Tudtam, hogy egyszer találkoznunk kell, de mégis azt úgy intéztem volna... ahogy én akartam, nem egy átkozott pc játék konferencián.
Azt tudtam, hogy Lei Zi nem sejtett semmit a kilétemről, különben már felvette volna a kapcsolatot... és talán ez volt a legfurcsább, azon kívül persze, hogy meghalt. Vagyis hát nem, vagy feltámadt valamilyen módon, de hogy ne emlékezzen semmire... Ez igazán megnehezítette a dolgokat. Mintha csak újra ott tartottam volna, hogy elnyerjem a kezét – deja vu.
Menjünk
És ezzel megjelent előttünk egy tünde, mint egy NPC, hogy útba igazítson minket a gyógyítókő irányába, és elmesélje, hogy milyen veszedelmek is várnak a küldetés során ránk.
Szét fogunk válni, te jobbra, én balra
Igazítottam helyre Lei Zit, hogy is terveztem megszerezni azt a parányi jutalmat magunknak. Nem kellett vért izzadniuk mindenesetre, nem véletlenül váltam a No. 1-es játékossá.
Tudom korai... de megnézted a győztesek jutalmát? Összegeken kívül lesz egy film forgatva a győztes páros karaktereivel.

Zhen Nai
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
It's not only a game Empty
TémanyitásTárgy: Re: It's not only a game   It's not only a game Empty

Vissza az elejére Go down
 
It's not only a game
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Az éterben :: Internet-
Ugrás: