We went all out to win
Sing your life’s anthem as if it’s in full bloom, polish up every single diamond and hold it in your heart

HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az Istenek Tanács nem olyan régen ült össze, hogy végre megvitassák a Káosz utáni zűrzavart, illetve fényt derítsenek néhány dologra, amit nem tudtak, vagy csak kevesen. Ilyen volt Zeusz halála is, amint megtudták ki is tette néhányan ott hagyták az ülést, mint Hádész, Poszeidón, akik szerint nem Kratoszt illette ez a dicsőség, ahogy az sem tetszett sokaknak, hogy Héra is meghalt Nüx keze által. A titánok is visszakapták az erejüket. Az egyiptomiak sem tétlenkedtek, a főistenüket Rét kivégezték, nem halt meg, sokkal rosszabb érte őt, démonná vált. Nekik is muszáj volt átrendeződniük, ezért lett Ízisz és Ozirisz a főistenük. Fenrir és Jörmungandr becsörtetett a Tanács helyszínére ledobták Frigga és Odin testét, ami maradt belőle, a helyszínen tartózkodó istenek megrökönyödtek, de a skandinávok már fel voltak készülve erre hiszen a Nornáktól megkapták a jóslatot több száz évvel ezelőtt. Baldurt nevezték ki a főistenüknek. A kisebb panteonoknak sikerült területeket kicsikarniuk, Awilix és Kukulkan megkapta Mexikót, helyet kaptak a Tanácsban, ahogy a többi főisten is, így a kelták is lecsillapodtak, valamint az indiaiak is csendben maradtak, ki tudja meddig? Egy biztos, az emberek és istenek a békeidőket élvezik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Pént. Júl. 03 2020, 20:20

Hétf. Jún. 29 2020, 19:27

Vas. Jún. 28 2020, 21:31

Vas. Jún. 28 2020, 20:58

Vas. Jún. 28 2020, 20:47

Hétf. Jún. 22 2020, 18:55

Vas. Jún. 21 2020, 17:00

Kedd Jún. 16 2020, 23:15

Kedd Jún. 16 2020, 21:38


Share
 

 Rausch/Craziness

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
SzerzőÜzenet
Dustin Choi
Dustin Choi

félvér

⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Dec. 07.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyKedd Feb. 25 2020, 23:27

Rausch/Craziness

Vigyorogni tudok csak a menyasszonyom szavain, tényleg az voltam egy hatalmas kín és kangörcs, miatta. Aztán tessék a gyerekünket várja, valószínűleg a mini Dustint, talán a másodiknál sikerül egy kis Sayot is csempészni. Szusszanva hagyom, hogy lehúzzon magához, de ő is kap tőlem egy csókot a homlokára. Aggódom, nagyon is Ranék miatt főleg. Utána mondjuk azt is elfelejtem, hogy hanyadikán születtem annyira felgyorsultak az események. Azon nem lepődöm meg, hogy a nagyfaternek elgurult a gyógyszere már megint, vagy még mindig gurul. Inkább amiatt tettem le a hajam, hogy Saachan kiabált egy nevet, meg anya viselkedésén, mert most az ő gyógyszere is valahol az asztalán maradt. Most tényleg túl kicsi vagyok ahhoz, hogy rögtön levágjam a helyzetet, mármint az elsőre is felfogtam, hogy ez a nő a nővérem, akit a széttépett istennő lopott el, és nevelte a szüleim ellen, meg ellenünk. Noha velem nem szúrt ki, ennyiért megéri pelenkásnak lenni, ellenben a két idősebb testvéremmel, de a bátyám fogja kiszedni a gerincét az tuti. Kivéve, ha az öreg nem töri el a könyöklésével, amire sötéten röhögök csak.
- Nincs is szebb, mint egy családi összejövetel, ismeretlen nővérrel, és egy női terminátorral, aki az anyánk. – szusszanok halkan, annak azért nagyon örülök, hogy Shi Jint is végre közöttünk van, nem pedig haldoklik. Nem is jártatom többet a pofámat, meg modern gyerek vagyok, úgyhogy Sangje pajzsát kezdem el én is gyengíteni, ha már így alakult a helyzet, hogy Sun Jinék tudják megölni az öreget, akkor könnyítsünk a helyzetükön. Fél szemmel azért Sayon van a tekintetem, nem kell érte aggódnom, még alig várandósan is képes meglepni.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Sayo Ingram
Sayo Ingram

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Jogászhallgató
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2019. Dec. 07.
⌲ Kor :
2

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptySzer. Feb. 26 2020, 19:42

Rausch/Craziness

Legalább nem tagadja Dustin, hogy hülye volt. Monumentális pillanat az eddigi, igen rövidke életem alatt. De pontosan ezért vagyok abban a helyzetben, hogy eljegyzett és terhes vagyok, szóval... Teljesen biztos vagyok benne, hogy a gyermekünk az apjára fog ütni, de nem is zavar igazán, majd a következő talán. Lehunyom a szemeim, ahogy a homlokomra csókol, de utána gyorsan össze is rakom, hogy mi az istenek haragja ez a vörösség, Árész tépkedjen Aphrodité nyakakat nyugodtan. Ha Dustin a Sam-jang véréből lett, akkor a gyermekünkben is van, ergo bennem is és hozzáférek. Rannak lenne a legerősebb hozzáférése, de úgy tűnik, hogy Kud geci húzása miatt én kaptam ezt lasztit, nem biztos, hogy pont három erővel kéne most zsonglőrködnie. A bal szemem erőteljes vörös fényt vesz fel, így látom Amatsumikaboshi-t is mint lelket. Nem örülök neki, meg kell mondjam, azt hittem Kudnál nincs sötétebb és tessék. Gyakorlatilag mintha Káoszt látnám megint kicsit kontrolláltabb közegben, mert akibe belerakták annak kettőnél több agysejtet sikerült kapnia. De én is felkapom a fejem, ahogy meghallom a nevet, amit Sakura kiált és az azt követő lövés után tudom, hogy a nővérem valahová oda fog kapcsolni, mint anyu és apu régen még csiszolatlan korukban voltak. Sangjenek megérett a halál szintén, balszerencséjére, amiért még egy gyereket sikerült elvennie a családjuktól, csak most Sangje nincs ereje teljében. A legnagyobb része a Sam-jangnál van. Ahogy gerincen könyökli Layton Mishilt mintha hallottam volna egy-két csigolyát reccsenni, de szerintem ez most a könnyedebb része annak amit kapott.
- A nővérem az egyik utolsó istennő akit félteni kell, elég megnézni kik a szüleink. - egy kis megkönnyebbülés engem is sóhajra késztet, hogy Shi Jin egyben van teljesen, még jó, hogy jött Murad, pedig ő aztán nem egy aknamezős arc. Én csak előrébb lépek és a másik szemem is felvilágít, ahogy a corseque a kezeim között átalakul. Ennyit arról, hogy nem fogom használni ezt az erőt. A lépéseim alatt a talajban vörös erezet jelenik meg, ami végigfut egészen a pajzsig és felvilágítja azt, majd hagyom, hogy a saját erőm is átjárjon és elemelkedem a talajtól, hogy megjelenjenek a drága páncélos fejek, hogy elég gyors ütemű, de nagy erejű lövéseket adjanak le a pajzsra majdnem teljesen körbe, szabadon hagyva Sun Jinék számára az utat. Amelyik Sonnimgut meg az útjába téved... nos azok így jártak.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Eun Ae Seo
Eun Ae Seo

nimfa

⌲ Foglalkozás :
Ezredes
⌲ Hozzászólások :
13
⌲ Tartózkodási hely :
Szöul
⌲ Csatlakoztam :
2019. Aug. 14.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyVas. Márc. 22 2020, 19:08

Rausch/Craziness

Nem csodálkozom azon, hogy Árész miként végzi ki Aphroditét, pont eleget hallottam róla, kiszúrt az anyósommal, és a nővéremmel is, meg még ki tudja miket csinált. De rettegés önt el, érzem magamon a pánikroham jeleit, pedig elég ritkán pánikolok. Most érzem igazán, hogy elég hülye ötlet volt nekem is jönni, jó nem tudhattuk, hogy mi fog történni, viszont nimfa vagyok, eléggé erőérzékeny, néha az is elég, ha a férjem, és a fiúnk felbosszantja magát. Jelen pillanatban meg nemcsak ők vannak itt, sőt mi több, amikor elénk vetik Shi Jint nem bírom visszafogni magam, zokogni kezdek, nem halhat meg. Nem bírok ki még egy gyerek elvesztését, elfog a pánifélelem, nem fogom ép ésszel kibírni ezt az egészet... Ki is zárom, vagyis legalább próbálom kizárni a külvilágot nem érdekel, hogy ki akarja megölni Sangjét meg a többit, a fiam élete a legfontosabb. Megkönnyebbülten szakad ki belőlem a sóhaj, ahogy Murad meggyógyítja ezt a lüke gyereket.
- Ha még egy karcolást összeszedsz megöllek, te gyerek. – törlöm meg a szememet. – Nem tudok elég hálás lenni Murad. – pillantok az újdonsült orvosistenre, még egy mosolyt is erőltetek magamra, biccentek egyet a bocsánatkérésre, nem mellettünk van a helye. Van most eléggé más problémánk, ő pedig a férjem nővére.
- Na Rae él… Nem érdekel mit csinálsz a testvéreddel… - nyöszörgöm halkan, a tény, hogy a lányunk életben van sokkol, még nem tudok neki örülni, mármint bíztam benne, hogy tényleg nem halt meg. Viszont tényleg magamon kívül vagyok, ahogy összeáll az eddig hiányos kirakós, mert nem érdekel miért nem volt magánál Mishil. Minden porcikám remeg, pont elég az itteni istenek ereje is, erre még ez is, tényleg csoda lesz, ha túlélem a mai éjszakát.

POTUS
Vissza az elejére Go down
James Ethan Seo
James Ethan Seo

félvér

⌲ Foglalkozás :
ROK-SWC sergeant
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Tartózkodási hely :
Szöul
⌲ Csatlakoztam :
2019. Aug. 10.
⌲ Kor :
109

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptySzer. Ápr. 08 2020, 17:45

Rausch/Craziness

A nagyapám reakciója egyáltalán meg sem lep már engem. Már ami Aphroditét illeti. Megérdemelte a bolond ribanca. Kitolt anyámmal, a sógornőmmel, úgyhogy még kegyesnek is nevezhető a halálnem amit kapott. Leül az elmémre a vörös köd és a fehér zaj, ahogy elénk vetik a fiúnkat, mint valami rongyot, én pedig automatikusan fogom a feleségem, nagyon is mélyre temetve most a rettegésem, hogy még egy gyermeket elveszíthetünk, amibe ő is, de én is belepusztulnánk. Rengeteg szenvedés után mertünk újra gyermeket vállalni, nem veszíthetjük el. Szerencsénkre Murad itt is terem és megmutatja, hogy milyen fából is faragták Aszklépiosz gyermekeit. Láttam már gyógyító erőt ezelőtt, de nem ilyet és nem ilyen erőset. Most hatalmas ívben szarok arra, hogy ki kicsodát akar kinyírni éppen, az egyszem fiúnk élete forog kockán. Hatalmasat sóhajtok, talán még életemben nem adtam ki magamból ilyen hangot, ahogy a fiam teljesen gyógyultan felkel.
- Ezért a gyaktéren kapni fogsz, átkozott kölyök! - lóbálom meg az öklöm Shi Jin felé, tudja úgyis, hogy ezért a mutatványért kapni fog rendesen még. De a feleségem ölelem a másik karommal, majd meghajolok Murad felé. - Hálásan köszönjük, Murad. Ha nem lettél volna itt... - szusszanok egyet, én még nagyon, nagyon nem tudok mosolyogni. Mishil. Kikerekednek a szemeim arra, hogy Na Rae életben van, ez most ad egy új erőlöketet. Már érzem én is. Él, de még nincs kint az erdőből a lányunk. De a bolond kurva nővérem megpróbálta megölni a lányom. Ami egy olyan családon belül mint a miénk, minimum leszámolásért kiált. Nyomok egy csókot a feleségem homlokára.
- Szükségem van rád, hogy erős legyél, mert én most hagyni fogom a sötétséget, hogy mosson magával... - fogom meg Eun Ae vállait, majd csőre töltöm a kézifegyverem és egy komplett tárat lövök a nővérembe mielőtt oda nem trappolnék.
- Neked sem jutott a szerencséből, Mishil... Pont a saját unokahúgod akartad kivégezni nem is olyan régen. - szinte megvetően köpöm a nevét és a halántékához szegezem immáron friss tárral a fegyvert. - Amint ennek vége, leszámolok veled, te bolond szuka. - a mihez tartást végett kap egy isteni tölténnyel egy bokán lövést, nem hal bele, de remélem kibaszottul fáj neki. De felsűrűsödik a Sonnimgut, mintha Sun Jin és Ran lenne a célpontjuk, hogy megállítsák őket, én pedig nekiállok szűrni őket. Be kell vinniük a halálos találatot.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Mesemondó
avatar

kalandmester

⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 28.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyVas. Ápr. 26 2020, 02:52

Rausch/Craziness

Szóval így játszunk. Ám legyen. Felvonom a szemöldököm, Árész száját sem mosták eleget szappannal ahogy hallom jelenleg.
- Miattad bolondult meg. Nem holmi senki kis félistennőnek született ám, viszont az emberek között kellett az anyja jóságát terjesztenie. Ja, amúgy él Songmu. - vetem oda az utolsó mondatot a lányomnak, történetesen a feleségem mindenki halottnak hiszi. - Maga a Mennyei Úrnő volt az anyja, te pedig jöttél és mindent elbasztál megfelelő görög paraszt módjára.
Arra, hogy engedjem el Tsugumit, csak nevetnék, de a baj az, hogy felbukkant a hangos banya és még időm sincs anyázni, mikor Mishil lelövi Jeoseungot. Eh, egy hülyével kevesebb.
- Mégis mit képzelsz, kitől tudta meg, hogy kiben járt a szíve csücske? Még szép, hogy elhintettem neki. - fintorgok megvetően a félvérre, de a családja úgyis megtépi mint hülye gyerek az ellenőrzőjét. De felbukkan egy nő felbukkanására elnevetem magam.
- Valaki úgy tűnik nem olyan precíz, mint a drágalátos bátyja. - Nikét sem bírom, ezek közül egyiket sem bírom. Futsunushinak alkalma nyílt a lányát magához teleportálni, amivel élt is, de úgy tűnik a lelkiismerete igen csak furdalja. Az ő tettei miatt tart ott a kínai panteon ahol. Mind az ő hibája... Ha inkább hagyta volna a másik helyi káoszt a dolgát végezni, talán nem lenne minden itt. De amelyik napisten normális... nem olyan nincs. Látom Kud körül vibrálni a zabolátlan sötétségét, amit az ikertestvérével képes generálni és ugyan másban van Amatsumikaboshi ereje, reagál rá.
- Kud, mint a főistened parancsolom, hogy azonnal fejezd be! - ordítok, de kimondta az öt szót. A rohadt életet ebbe a szarháziba is már. Már permanens a fintor amiben az arcom van. Már senkiben sem lehett ezen a rohadt helyen bízni.
- A hatalomnak ára van, kölyök. - köpök csak úgy Yeong Jin általános irányába. - Attól még ugyanakkora kurva. - és ez a paraszt az unokám, fergeteges, mit mondjak. Arra, hogy elém dobja a fiam hulláját vállat vonok. Már évek óta nincs hatalma itt egyébként sem. Csak nevetek a próbálkozásán a lányomnak, komolyan? Elfelejtette a vértörvényt. Meg a háziját is megcsinálni. A Sam-jangok nem egyszerű genetika útján lesznek, hanem kiválasztásra kerülnek születésükkor. Szar ügy, hogy pont Sun Jin lett az utódjelöltem. Pontosabban elnézve a kis malőrt, hogy ő a legerősebb isteni fegyver forgatója is és még fel is csinálta azt, meg benne van Amatsumikaboshi ereje, az nekem kellemetlen kissé. A bisentoba tette Amaterasu. Ez most vagy egy általa ellenem irányuló taktikai lépése vagy egy elbaszott húzása, még eldöntöm. De Hye Rim is kitalálta, hogy Jowangsin miért nem leli a szeretett maori démonát. De hiába vezeti tökéletesen a bisento Sun Jint, a sötétség most kicsit erősebb a környezetében mint az illő lenne. Felvilágít a pajzsom amire eddig vakon lőttek. Rohadt Kratoszivadékok és a képességük. Isteni töltényekkel bombázzák egyrészt a hülyék, másrészt pedig...
Áttöri a pajzsot Sun Jin és Ran együttes ereje. Mire mozdíthatnám a nang sunt, addigra már vér buggyan ki a számból és érzem, hogy a végtagjaimnak is búcsút inthetek. A földre rogyva öklendezek még vért, de tudom, hogy strigulázhatom a perceim. Az erőm érzem átvándorolni teljesen a Sam-jangba.
- Remélem megérte. Futsunushi! Majd akár elmondhatod Nu Wanak, hogy mit tettél a férjével. Ti meg rohadjatok meg mind. - a fonalam legvégét látom most már.


Decentralized by Nature ♔ let's do thisPOTUS
Vissza az elejére Go down
Soo Eun Song
Soo Eun Song

koreai istenség

⌲ Hozzászólások :
6
⌲ Csatlakoztam :
2020. Apr. 23.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyHétf. Ápr. 27 2020, 19:20

Rausch/Craziness

Az utóbbi napokban még a cellában is éreztem, hogy jön a változás szele, a mellettem lévő kutya is érezte, egyre izgatottabb volt. Hamarosan tényleg özvegy leszek, aminek azért örülök. A férjem minden csak nem normális. Pechjére nem ölt meg úgyhogy néha keresztbe is tudtam neki tenni, főleg az utóbbi két évben, így is szerettem volna saját kezűleg megölni. Amint az unokánk a Samjang rájött tényleg érzelmeket táplál Ré lánya után, elkezdte a hadjáratát, mégsem sikerült éket vernie közéjük. Nem mondom, hogy könnyű volt Ranban tartani a lelket, amikor sikerült a maga köré vont pajzson átjutnom, de azt hiszem nem végeztem rossz munkát. Végtére is megölik Sangjet, én pedig végre elhagyhatom ezt a helyet, szerettem a Mennyek Birodalmát egészen addig amíg a férjemnek nevezhető férfi meg nem bolondult, és két lábon járó pöccsé változott volna.
Óvatosan nyúlok a cellám ajtaja felé, eddig mindig égetett, ha hozzá is értem, mások akik véletlenül letévedtek ide nekik semmi bajuk nem volt, mert az unokák is aludtak nálam. De végre kinyílt, intek a kutyának is, jelenésünk van, mégpedig lent. Sangje az utolsókat rúgja, már vissza se tud tartani, mondjuk amúgy is látni akarom ahogy meghal. Valaha szerettem, ennyi jár nekem.
Csendesen lépdelek a csipet-csapathoz, Seo Jin persze már rohan is Jin Ae-hoz amin nem csodálkozom, egyrészt mert a férjétől kaptam, másrészt ha nem velem volt akkor velük, legalább őt Min Jae se akarta kinyírni.
- A fejére kellett volna célozni, még mindig túl sokat beszél. Mondtam neked drága férjem, hogy tényleg meg fogsz halni. Nu Wa-nak meg több esze van, mint hinnéd, nem fogja összerúgni a port a japánokkal, ha meg igen azt úgysem látod már. – pillantok a haldoklóra egy fintorral, még kellemessé is tudnám tenni neki az utolsó perceit, elvégre a gyógyítás istennője én vagyok. Viszont megérdemli, hogy szenvedjen, nem érdemli a csendes, békés halált. Nem mintha jelen pillanatban vagyonos lennék, de hatalmas összegben fogadnék rá, hogy az összes Halál erre a pillanatra várt.
Sietősre fogom a lépteim, Dalnim már megint előbb használta a fejét, csak nem éppen gondolkodásra.
- Jól van drágám majd később a nyakamba borulsz, előtte elintézzük ezt a csúnya vágást a homlokodon. – már veszem is elő az üvegcsémet, a többi jelenlévőnek meg biccentek majd lesz idejük megismerni. Előbb a lányomat szedem helyre.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Gregory Maxwell
Gregory Maxwell

Admin

⌲ Foglalkozás :
Commandant of the Marine Corps
⌲ Hozzászólások :
20
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 08.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyVas. Május 24 2020, 00:59

Rausch/Craziness

Majdnem ásítok egyet Sangje szavaira, de udvariasan végig hallgatom, mégiscsak a volt főisten páros kedvenc gyereke vagyok, ragadt rám valami a koszon kívül.
- Aha, most, hogy közölted nagyon lazán, hogy él a nejed, és nem valami félisten volt így már kurvára nem hiszem el. Mondjuk azt se hinném el, ha kérdeznél valamit. Az lehet, hogy az anyja volt, de hogy az ő jóságát nem terjesztette az holtbiztos. Szóval légy oly kedves és dögölj meg, mint az a két ribanc, aki már megtette ezt a szívességet. – kicsit megpiszkálom a fülemet, de hangos ez a gyerek, pedig elég sok ágyúdörrenést hallottam már, sőt még banshee is sikoltott a fülembe, viszont ez a visítás viszi a prímet.
- Ó, még egy elveszett unoka, baszki, nem bírtál volna kicsit később jönni? Tudod miután mindenkit is kinyírtunk, legalább kétszer. – ingatom meg a fejemet egy halk szusszanással, nemhogy az itt lévő legőrültebb fiam megsimogatja majd a buksiját, az öccse is kiszedi a gerincét. Túl sok dráma van ezen a helyen, hol bírja már ezt a szívem?
- Niké, drágám. – nézek rá csillogó tekintettel, és magamhoz is húzom, legyen csak mellettem. – Na szentséges faszok még nem folynak, bár ezen az estén minden előfordulhat. De úgy van minden, ahogy a kölykök mondják, meg Futsunushi. Igen, unokánk is lett még egy, komolyan előbukkannak innen-onnan, mondjuk nem Mishil hibája, hogy most került elő. Hanem a szőke kurváé, még Héránál is bosszúállóbb volt ez a bige, pedig tudjuk anyám se volt piskóta. – viszont nincs idő nosztalgiázni, vannak ezek annyian, mint az oroszok, néhányat muszáj megölnöm. Legalább ügyes az unokám, meg a leendő neje, ha nem itt és most lennénk, kajakra sírnék úgy férfiasan, hát mégis lett valami ebből a gyerekből, pedig a beavatásán egyáltalán nem ezt gondoltam.
- Tíz pontos vágás, kölyök! Még sebhelyed is lett, nagyszerű, rajonganak érte a nők, igaz? – vigyorgok Niké felé fogsorosan. Szerintem a pislogásom is lehet hallani, ahogy meglátom a csillogó szőrrel rendelkező kutyát, aztán a gazdáját is meglátom.
- Baszki, tényleg él… - vakargatom meg a tarkómat. – Jójó, majd megrohadunk. – ásítok most már végre. – Szóval mennyire lesz ideges Nu Wa, ha ideér? Még én se bosszantanék fel egy sárkányt, ha nem muszáj, és a haragját se akarom megtapasztalni. Meg a már nem baszatlan nap nem szeretne megjelenni? Kiszedni Ranból a tök feleslegesen odarakott erőt, visszaadni az eredeti gazdájának, meg ilyesmi. – pillantok a japán delegáció felé.
POTUS
Vissza az elejére Go down
Victoria Lockwood
Victoria Lockwood

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Vice president
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C
⌲ Csatlakoztam :
2018. Aug. 14.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyHétf. Május 25 2020, 22:45

A "Drágám, elmegyek a kölykökkel hétvégézni" kezdetű mondatok után nem szoktam elkezdeni aggódni. Árész nem normális. Meg az a tömérdek gyerekünk se. De hát így kell szeretni őket. Csinálnak valami ordenáré baromságot, jól összeverve, meg lyukasra lőve hazacsoszognak, a nagyságos, nyugdíjas hadisten meghallgatja a szokásos "Miért ne legyél fasz?" monológot, és minden megy tovább a maga útján. Néha elgondolkozom rajta, hogy miért szeretem ennyire ezt a hülyét, aztán rájövök, hogy mi egymásnak lettünk teremtve. Így, ennyi, kész. Idióta, de az enyém. Nem is aggódom érte.
De ez a helyzet most kicsit más. Az agyam hátuljában órák óta ott motoszkál a kellemetlen érzés, hogy itt valami rohadt nagy baj lesz, és mindenki benne lesz, aki csak él és mozog. És persze az én édes párom oroszlánrészt vállalt ebben....megint. A Káoszos esetből tanulva nem szívesen mennék el megnézni, még nem is tudja az a nagyokos a jó hírt, de mégsem hagyhatom cserben őket. Hiszen az ő párjukat kell fognom. Inkább felveszek egy mellvértet, mielőtt elteleportálok Árész mellé. Persze azonnal a karjában találom magam, nem bírja ki, hogy ne vágjon fel rám, és a védő ösztön is bekapcsolt nála.
-Árész, édesem, nem egészen erről volt szó! -vigyorogva nézek végig az illusztris társaságon, mindenki itt van, aki számít. Na majd a fiaink is kapnak egy alapos fejmosást, de azt majd csak a veszély elvonultával.
- Kratoszból elég egy is a világnak -szinte köpöm a szavakat a férfi felé, a talapam alá se kívánom a tenyerébe mászó pofáját. Árész alaposan bele tenyerelt a szarba, szokás szerint. A közelebb álló fiainkra pillantok, "valaki lesz szíves felvilágosítani két szóban" tekintettel, miközben fél kézzel még mindig Árészba kapaszkodom.
- Szépen bele nyúltál egy trágyadomb kellős közepébe, ez valami speciális képességed? -pillantok rá morcosan- A lányaidra meg nem gondolsz?!
Vissza az elejére Go down
Eun Hui Song
Eun Hui Song

koreai istenség

⌲ Foglalkozás :
Csillagász professzor
⌲ Hozzászólások :
42
⌲ Csatlakoztam :
2019. Nov. 07.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyKedd Május 26 2020, 12:14

Rausch/Craziness
tumblr_oy5sgvLr2D1qc1wjwo1_500.gifv
- Kicseszett vértörvények... - sziszegek fájdalmasan, most nem érdekel, hogy agyrázkódást kaptam, de mintha egy kicsit tört is volna a koponyám ott ahol vérzek. De szabályosan fáj az amit Ran áraszt magából, égitesteknek nem tesz jót ilyen közelről a zabolátlan sötétség, a fiamnak is fájni fog azért, ebben biztos vagyok, mégis mintha a fejemben dalt hallanék. Megtámaszkodom a hyeopdon, hogy erősítsek a holdon tovább, de Eun Ha-ra csak kissé fájdalmasan mosolygok.
- Igen, ő az. Ezért vagyok itt. Ti sem jutnátok keresztül a pajzsán, az egyedül a Sam-jang képessége. Annyire hiányos amit róluk tudunk, mert csak egy volt... Aki ezek szerint a húgom volt. - ennél jobban már amúgy sem tudom apám gyűlölni. De megérzek egy rég nem érzett aurát a közelben. Látom a kutyáját is, pontosabban a familiáriást. Csak szuszogni van most erőm, elég sok erőt használtam el, ami Sangje jelenlétében nem jó ötlet, mert ő taszított le és emiatt képes lecsapolni az én erőmből is. El is sírom magam, hiába először apám osztja le, teljesen megérdemelten, akkor is örülök, hogy tényleg él. De odasiet hozzám, amire csak erőtlenül bólintok. Ráérünk most már.
- A frontale is tört, fáj mint a hétszentség. - szusszanok fel, de ha valaki helyre tud rakni egy koponyatörött, valószínűleg éppen szó szerint agyvérzésben lévő istennőt az anyám. - Örülök, hogy itt vagy. - motyogok.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Yeong Jin Kim
Yeong Jin Kim

koreai istenség

⌲ Foglalkozás :
Nemzetvédelmi miniszter
⌲ Hozzászólások :
55
⌲ Tartózkodási hely :
Szöul
⌲ Csatlakoztam :
2019. Oct. 19.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyKedd Május 26 2020, 23:35

Rausch/Craziness

tumblr_pclxccv6kq1qa0d8no4_500.gifv
Felszalad a szemöldököm, de lassan már nem tud hova, a nejem se normális, mondjuk az enyém, úgyhogy miért is lenne az? Mondjuk lószart se tudunk a Sam-jangokról, de ezek szerint anyuka is az volt, juhé. Majd örülök neki később, vagy nem, még nem tudom. Annak az információnak mondjuk örülök, hogy Songmu él, legalább az anyja normális ezek szerint Dalnimnak, különben nem kellett volna odébb állítani.
- Van, és most te meg is fizetsz érte. – rántom meg a vállamat, felőlem aztán köpködhet, úgyis megdöglik hamarosan. – Jól van, akkor kurva, de az enyém. – szusszanok fel, ahogy mondtam a feleségem nem normális, előbb nyírja ki magát, mint amúgy megpusztulna a drága apja. Megkönnyebbülten nézek, ahogy Eun Ha már ott is van az anyja mellett. Aztán tényleg óriási sóhaj szakad belőlem, amikor legkisebb fiúnk és kedvese áttöri a pajzsot. Nincs olyan sok időm gyönyörködni a gyerek művében, mert megjelenik egy kutya, meg mögötte az anyósom. Azért megengedek egy vigyort magamnak, amikor beszól a haldoklónak, teljesen megérdemli az a szarházi amúgy is.
- Kérdezi ezt az, akinek egy team kell, ha papírral vágja meg magát? – mondjuk nagyon nem vagyok nyugodt, egy probléma már haldoklik a többit remélhetőleg vérontás nélkül lehet megoldani. – Asszony, egyben vagy, esetleg leszel? – nem igazán vagyok még nyugodt, úgyhogy majd kicsit később lennék mellette, ha már nem forr az agyam, annyira.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Takeru Sasaki
Takeru Sasaki

japán istenség

⌲ Foglalkozás :
Yakuza
⌲ Hozzászólások :
24
⌲ Tartózkodási hely :
Tokyo
⌲ Csatlakoztam :
2019. May. 04.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyCsüt. Május 28 2020, 10:53

Rausch/Craziness

99389F4F5B5E9D211F
Amatsumikaboshi erejének a közelsége, most, hogy felébredt szabályosan sebeket tép fel bennem. Az én hibám. Egyedül az enyém, mert még nyughatatlan voltam és azt hittem, hogy Amaterasu tábornokaként a világot is leigázhatom, erre fel egy ártatlan főisten sínylette meg, most pedig egy leendő főisten menyasszonya, akit pedig rokonként szeretünk. De megjelenik Mishil, amire pislogok azért, mert mégis csak fúj rá a drágám, de majd lemeccselik nem fogom pont a Hét Fegyver Bajnokát félteni revansban. De megritkul a Sonnimgut a jól irányzott csapásoknak hála és érzem Ran imáit is, úgyhogy féltérden kezdek el ójapánul mantrázni, hogy adjak az erőmből át, még el sem kezdem mikor a villámaim eléggé vaddá válnak.

Ha ártó szándékkal jöttök, harcot kaptok.
Villámként csapunk le rátok.
Százával törünk meg titeket.
Ezrével fogunk elpusztítani és megsemmísíteni titeket.
Tízezer akarat keze fogja rátok a Mennyek haragját sújtani!
Ha áradásként jöttök, halálig harcolunk.
Ha rajzotok, akkor szétcsapunk.
Ha repültök, akkor a nyilainkkal lövünk le.
Ha rohamoztok minket, kardjainkkal vágunk le.
Sárkányok erejével és bölcsességével végzünk veled.


Beviszik a halálos találatot immár az én erőmmel is kölcsönben, ezért is jó a japán kamiknak, erőt tudunk adni egymásnak. Felkelek és úgy pillantok Árészra egy kelletlen sóhajjal. De legalább a suttogások Songmuról igazak és él.
- Lehet nem élem túl, csak annyira. Én vagyok a baj fő forrása, parancsot teljesítettem, túlzottan is. Egész biztosan hallotta a kis kántálásom az előbb, hamarabb jelenik meg mint utóbb, remélhetőleg az erő tulajdonosával együtt. - nem épp örömteli a hangom, de Sun Jin teljesítette a feladatát Sam-jangként.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Keiko Sasaki
Keiko Sasaki

japán istenség

⌲ Foglalkozás :
Glory Hotel tulajdonosa
⌲ Hozzászólások :
28
⌲ Tartózkodási hely :
Tokyo
⌲ Csatlakoztam :
2019. May. 02.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyCsüt. Május 28 2020, 20:23

Rausch/Craziness

997C5B395B7408732A
A nővérem nem fogja kitenni az ablakba, amit kapni fog, még akkor sem, ha ő is várandós, vagyunk így egy jó páran, de csak rajtunk sárkányokon látszik jobban. Nem igazán szeretném, ha a lányunk idő előtt szülne meg, ami szintén relatív, csak én jóval előrébb vagyok benne, mint ő. Persze, hogy nem tetszik Mishil jelenléte, azért amit tett. Aphrodité miatt, úgyhogy el is tekintek a revansomtól, elég baja lesz így is, mint az öccse, vagy a húga, és a szüleitől sem kapott meleg fogadtatást. Nekem amúgy is hatalmasabb problémám van, aki éppen féltérdre ereszkedik, hogy Ranéknak segítsen. Megkönnyebbülten sóhajtok, megcsinálták, amit a haza megkövetelt. Sangje hamarosan halott lesz. Hangosan szusszanok, ahogy megjelenik Songmu, legalább ő is él.
- A legutóbbi találkozásotok se volt valami szívderítő, úgyhogy nem tudom mit fog csinálni veled a másik sárkány, viszont nagyon remélem, hogy belőlem nem lesz özvegy. Parancsot, mert van egy idióta nővérem, és még azt mondtam egyszer, hogy a görögök élete kusza és fejfájást okozó, tévedtem. A miénk is az. Valószínű, hogy hozza az erő jogos tulajdonosát is, meg Rinkot is. Lehet nincs is akkora baj, mint amire gondolunk. – én azért kicsit optimistább vagyok, vagy inkább érzem magunkon a szerencsét is, bár azt nem, azt másoknak szoktam adni, nem magunknak. – Bárhogyan is alakul nem hagyom, hogy bármi történjen veled, Pocok. – nézek a férjemre hatalmas szemekkel, nem most fogom megszegni az eskümet, jóban, rosszban vele.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Yukina Shirasagi
Yukina Shirasagi

japán istenség

⌲ Foglalkozás :
Shinto papnő
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Tokyo
⌲ Csatlakoztam :
2019. Dec. 05.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyCsüt. Május 28 2020, 21:48

Rausch/Craziness

99389F4F5B5E9D211F
Megjósolták, közölték velem mi fog történni a mai napon, egyszerűen nem akartam elhinni, sőt tudomást se vettem róla inkább. Pedig elég sok mindent okoztam a sajátjaimnak, és más panteonbelieknek is, amik miatt meg kell kapnom azt, amit érdemlek. Örökre én se dughatom a fejem homokba, de azt nem engedem, hogy életem szerelme velem jöjjön. Azt végképp nem viselném el, hogy lássa ahogy mit kapok a többiektől. Mielőtt reagálnék a hívásokra, és az imákra is, előtte muszáj felkeresnem azt, akit nagyon régen láttam már, legutóbb akkor, amikor kiadtam Futsunushinak a parancsot, és elszedtem az erejét.
Óvatosan kopogok be, ahol érzem a másik istennőt is, Rinkot. Halkan szusszanok egyet, amíg várom az ajtónyitást, a képembe is csaphatja, vagy ki sem nyitja.
- Amatsumikaboshi, itt az ideje, hogy visszakapd azt, ami a tied volt. Kérlek, Rinkoval jelenjetek meg a csata helyszínén, Sangjenak vége. – hajtom meg a fejemet kissé, de nem várom meg a válaszát, úgyis jönni fognak.
Próbálok a legméltóságteljesebben lépdelni az egybegyűltekhez, aggódom, eddig bezárkózva éltem a jinjában, elrejtőzve a problémák elől, ide kevés lesz a sajnálom, vagy bármi egyéb. Tönkretettem Rant is, akit most szedtek össze, mert nem voltam képes hinni senkinek, nemhogy abban, hogy a Hold és a Nap között lehet bármi is, ami nem gyűlölet.
- Én…Mindegy, essünk túl rajta. – szólalok meg pár másodperc csend után. Mindenki tudja mit miért tettem, mert féltem, nem volt más oka, amiért ennyi hülyeséget csináltam. Nem is vagyok a szavak embere, parancsolni tudok maximum, ösztönösen nyúlok a arcomhoz, hogy letöröljem a könnyeimet.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Kenji Hanazono
Kenji Hanazono

japán istenség

⌲ Foglalkozás :
Menedzser
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
Tokió
⌲ Csatlakoztam :
2019. Dec. 02.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyCsüt. Május 28 2020, 22:16

Geräusche/Darkness

2f790180cfb5d95723766cf1e697999576d88fc3_hq.gif
Egészen átlagosnak tűnne a napom, de Rinko veszett módon feszült. Én erőtlen vagyok, de inkább rá sem merek kérdezni, hogy mi a baj, nem az én dolgom az istenek ügye, örüljek, hogy életben hagytak. Legalábbis mindig ezt mondták nekem, de nem tudom a miértet és a hogyant. Vannak foltok az emlékeimben, rosszat csináltam, annyi biztos, de senki sem mondja meg a tetteim. A mai napon pedig elterveztük Rinkoval, hogy a következő lemezhez új kosztümök is dukálnak, neki pedig nagyon jó a divatérzéke. De kopogást hallok, amire kérdőn pillantok Rinkora, de felkelek és kinyitom az ajtót. Meglepetésemre Amaterasu áll az ajtóban, én pedig meghajolok előtte.
- Igenis? - nem tudom most, hogy ez jó, rossz vagy mi az ég haragja, de Rinko kezét fogom, ő tud teleportálni minket a helyszínre. Ezek szerint csata zajlott. Nem is kicsi, ha Sangje meghalt. Biccentek még a főistennőnknek mielőtt társulnánk.
Csak végignézek a helyszínen és ösztönösen sötét kis mosoly ül ki az arcomra. Szép kis vérontás volt itt, meg kell hagyni. Nem is olyan kicsi. Ran látványa aggasztó. Emberi alakban van már, de mindenéből a sötétség árad, a szemei pedig olyanok mint a sötét csillagok. Az én erőm. Ösztönből vagy empirikusan, de tudom, hogy az az én erőm. A főnökasszony pedig elzárta a legjobb gitárosomba azt az erőt. Aki teszem hozzá, hogy várandós... Én mentettem ki a jinjából a szerződéssel a lányt, aki sírva hálálkodott a kollégiumért is nekem. Egy napistennőnek nem való az az élet, amit Amaterasu szánt neki. Főleg, hogy nem csak az, fegyver, akinek forgatója van és felnőtt nő, önálló gondolatokkal, érzésekkel, amikkel slágereket csiholnak mert Rinko is adja alá a lovat, hogy ne fogja magát vissza.
- Yami no hoshi no chikara. Ima! Ienikaeru jikandesu. - nyújtom a jobb kezem Ran irányába, hogy visszatérjen belém az erő, nem tudom honnan tudom a szavakat, lehet genetikai tudás is, de eltűnik minden szikrája Ran sötétségének, én belém pedig visszatérnek az emlékek is, nem csak az erő. Rinkora pillantok immár erőm teljében, lehet erősebb vagyok, mint voltam, elvégre mégis egy volt főisten ivadék őrizte ezt eddig. De egy vigyort villantok az ikertestvéremre.
- Rinko gondolom innentől kezdve nagyobb szerepet kap, tekintve, hogy újra önálló sötétségisten vagyok és van a kontómon már.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Rinko Yamasaki
Rinko Yamasaki

japán istenség

⌲ Foglalkozás :
Billentyűs
⌲ Hozzászólások :
21
⌲ Tartózkodási hely :
Tokyo
⌲ Csatlakoztam :
2019. Dec. 02.
⌲ Kor :
24

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyCsüt. Május 28 2020, 23:15

Rausch/Craziness

99389F4F5B5E9D211F
Feszült voltam egész nap, főleg a bátyám miatt, néha azért átkozom a dolgot, hogy ikrek vagyunk, és ennyire szorosan kapcsolódunk egymáshoz, még ennyi távolsággal is, ami közöttünk van. Könyékig benne lesz a mai napban, de keveset is mondok. Leginkább azzal akartam elfoglalni magam, hogy ruhákat válogatok az új albumhoz, ehhez értek, bár bennem akkor sincs annyi díváség, mint Woo Jinban van, neki tuti még könnyebben menne a dolog. El is ejtem a kezemben lévő lapot, amikor megérzem ki van az ajtó előtt. Mit akar itt? Vállat vonva tekintek vissza, úgyis kiderül mit keres. Ennyi év után mi a jó égnek jött, de komolyan? Ösztönösen mozdulok, olyan vagyok, mint az árnyéka mióta együtt alkotunk egy párt, és én tudok teleportálni. Ajánlom, hogy mindenre magyarázatot kapjunk, életem sötét csillaga nem emlékszik szinte semmire, ez meg engem is frusztrálttá tesz.
Csillogó szemekkel nézek végig a hullákon, olyan szépen meghaltak, külön tetszik a széttépett istennő látványa, vonalzó se kell hozzá, mértani pontossággal tépték szét. Kérdő tekintettel pillantok Ranék felé, onnan érzem a mellettem álló erejét. Ennyi ész szorult a főistennőbe? Ranba tenni? Agyvérzést fogok kapni, minden főisten stikkes?
- Azért álljunk meg egy szóra, egyrészt örülök, hogy végre nem kell a taxisodnak lennem, és visszakaptad az erődet, de miért is kéne nekem nagyobb szerep? Tökéletesen elvagyok, mint apa segítője… - pillantok fel rá kistányér szemekkel. Mibe kevertek engem?

POTUS
Vissza az elejére Go down
Ran Bousaid
Ran Bousaid

koreai istenség

⌲ Foglalkozás :
Gitáros, énekesnő
⌲ Hozzászólások :
81
⌲ Tartózkodási hely :
Szöul
⌲ Csatlakoztam :
2019. Nov. 23.
⌲ Kor :
20

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyPént. Május 29 2020, 00:18

Widerstehen/Resistance

gnzgxXL.gif
Kínoz engem szabályosan a bennem lévő sötétség, de szerencsémre segítségem van. Futsunushi az erejét adja, ami egy falat húz közém és a Sötét Csillag közé. Nem tudom meddig bírtam volna ép ésszel tovább, de felteszem, hogy nem sokáig. Sun Jin tökéletesen forgat, nem tévedett Dalnim, hogy ő az egyetlen igazi forgatóm, nem csak a vőlegényem és az ikreink apja. De beviszi a találatot, amit még én is megérzek, hiába van a fal, úgyhogy vissza is változom, nem saját akaratomból. Kud irányítja a sötétséget bennem, amiért most nagyon is gyűlölöm őt. De Sangjét még jobban. Szabályosan torzul körülöttem a valóság, látni is a sötétségen keresztül látok, levegőt venni is a pokol maga, de a fal átcsoportosult, a magzatokat védi bennem. De felbukkan Amaterasu, amire kiül az arcomra a saját gyűlöletem iránta. Tönkretett... Mindent megtett, hogy csak lopva, titokban lehessek Sun Jinnal, én pedig olyan megvetéssel voltam iránta, hogy az egyiptomi erőimmel nullifikáltam, hogy egyáltalán sejthesse, hogy merre lődörgök. Egy bocsánatkérésre sem képes. De legalább bánja amit tett, amit eddig soha, még akkor sem amikor eltörte a gitárom és a szekrénybe száműzött.
Yami no hoshi no chikara. Ima! Ienikaeru jikandesu. Elakad bennem a levegő, de távozik a sötétség a testemből, én pedig iszonyúan fájdalmas sikolyt hallatok és majdnem térdre is rogyok tőle, de inkább Sun Jinban kapaszkodom meg. Rinko még nem érti az okát a menedzserünk szavainak, aki immár ismét önmaga.
- Rinrin... Nincs végzetistennőnk és Kenji majdnem végzett Fuxival, amikor megpróbálta megállítani Futsunushi. De életben van, csak nem a mi síkunkon, a köztes ürességben rekedt. Te vagy az aki kordában tudja tartani őt. - szuszogom, de ösztönösen a gömbölyödő hasamra simítok. Rendben vannak az ikrek, sikerült megvédenem őket, viszont nagyobb is a pocakom, lehet egy pár hetet előreugrottam a védelmezés alatt.
- Úrnőm! - a hangom nem éppen édes vagy megszeppent. - Ezt tudtad mindvégig, igaz? Futsunushit pedig abban a hitben tartottad, hogy Nü Wa férje halott... Tönkretetted majdem őt is, ahogy engem annak idején! - ahogy beszélek és múlik ki Sangje, úgy változik az aurám is. Hivatalosan sem japán vagy egyiptomi vagyok most már. Koreai istennő. Az új főisten menyasszonya. Pedig még tőlem is ijesztő ha tekintélyt parancsoló vagyok, ahhoz túl apró vagyok, de éppen eleget nyeltem Amaterasu hülyeségeit, hogy ne tegyem szóvá.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Ai Yuan
Ai Yuan

kínai istenség

⌲ Foglalkozás :
Elnök
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Tartózkodási hely :
Peking
⌲ Csatlakoztam :
2019. Mar. 25.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyPént. Május 29 2020, 22:57

Rausch/Craziness

99389F4F5B5E9D211F

Egész nap a hideg futkosott a hátamon, de a két sárkánybaba is izgatottabb volt a szokásosnál. De a saját idegességemmel nem foglalkoztam, van elég dolog még, hogy Kína megint a normális mederbe kerüljön, ráérek majd később foglalkozni magammal. A kicsik amúgy is minden időmet lefoglalják, ha nem az elnöki székben ülök. Most viszont idegesen járkálok fel-alá az irodában, egyszerűen nem bírok nyugton ülni, valami történik Koreában, és közöm lesz hozzá, nem vagyok süket, emlegetnek engem. A Telihold, ami vérvörösen világít sem hagy nyugton. Chang’e és Yu Tu is izgatottan jelenik meg nálam, rájuk bízom a kicsiket, a holdistennőnk különösen szépen ragyog ma, a nyula meg rögtön a gyerekeimhez bújik.
- Elintézem, és rögtön jövök vissza, de úgy látszik választ kaphatunk arra mi történt Fuxival, Amaterasu is ott van, habár nem az ő nevét címezte felém Sangje. – villan a szemem kicsit sárkányosan. Nem mintha háborút szeretnék indítani a japán panteon felé, vagy akár a koreai felé, tudni akarom, hogy pontosan mi történt, amennyi a másik főistennő kontóján van, nem kell bepiszkolnom a kezem, ez mondjuk nagyon gyorsan változhat. Tényleg tudnom kell, hogy a férjem él-e, vagy meghalt-e, és teljesen elengedhetem, mert a lelkem legmélyén még mindig nem vagyok rá képes. Él bennem egy hangyányi remény, hogy újra együtt lehetek vele. Láthatatlanul, erőmet elrejtve jelenek meg a díszes társaságnál, figyelmesen hallgatom végig, akiket muszáj, miután Ran kérdőre vonja a volt nevelőjét akkor mutatkozom meg, kivételesen nem félig sárkányként, rendesen emberi kinézetben.
- Remélem Amaterasu azt fogod válaszolni, hogy nem tudtál erről, ha meg hazudni szeretnél azt ne nekem tedd, mert vagyok olyan kegyetlen, hogy téged kivégezlek, és csak a gyereked hagyom életben. Tudod nagyon jól, hogy évezredeken keresztül kerestem a férjemet, hiába. Úgyhogy jól gondold meg a válaszod. De lehet mégsem én öllek meg, az itt lévőknek is lenne oka, elég sok, mert ugye a te parancsod miatt tűnt el Fuxi, viszont az még mindig jobban szúrja a szemem, mint családistennő, hogy megátkoztál egy másik anyát, és nem bírta felnevelni a gyermekét, akit ma majdnem elveszített. Gondolom abban a végre meghalt Sangjenak volt benne a keze, nem a tied. Rinkonak pedig ideje, hogy normális rangot adj, horgony kell egy sötétségisten mellé, örülök, hogy segíthettem.  – szúrok azért még oda, pár másodperc után emelem a tekintetem Futsunushira. – Meddig fogod magad emészteni, hm? Nem mondom, hogy könnyen felejtek, hisz sárkány vagyok, de él a férjem, más számomra jelen pillanatban nem fontosabb, és szerintem mi már megvívtunk egymás ellen. Na meg ott van az a fontos tényező, parancsot teljesítettél, azt meg sosem szegtél meg, ez azért sokat nyom a latba. Viszont még én is kénytelen vagyok segítséget kérni, szóval aki képes rá az kerítse elő Fuxit végre, nagyon hálás lennék érte. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Sun Jin Kim
Sun Jin Kim

koreai istenség

⌲ Foglalkozás :
Énekes
⌲ Hozzászólások :
65
⌲ Tartózkodási hely :
Szöul
⌲ Csatlakoztam :
2019. Nov. 24.
⌲ Kor :
21

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyVas. Május 31 2020, 00:15

Rausch/Craziness

suga-tumblr-gif-2.gif
Mintha eddig csak azt gyakoroltam volna, hogy forgassam Rant, de igaza volt, neki is, meg anyának is, hogy tökéletesen tudom forgatni, pedig sosem gondoltam rá fegyverként. A gyermekeim anyjára sose fogok így gondolni. Érzem, hogy a babák biztonságban vannak, éppen elég az is, hogy megöljük most Sangjet, nem még azon is aggódni, hogy velük mi lesz. Éppen elég probléma, hogy Ranban olyan erő is van, aminek nem kéne benne lennie. Viszont végzünk a nagyapámmal, érzem, hogy az ereje belém áramlik, de a szememhez is kapok, csak sikerült megsebeznie még így búcsúajándékként.
- Kösz, komolyan. – szusszanok Árész felé, ezek szerint mégis ő a normálisabb nagyszülő, mert a legnormálisabb éppen az előbb osztotta le a haldoklót, és jelent meg a kutyájával, aki a familiárisa lehet. De apa még nincs jól, nagyon nem, anyát előbb hozza rendbe Songmu.
Kicsit morranok, ahogy megjelenik Amaterasu, pont elégszer tett alánk, hogy haragudjak rá, de ebben mondjuk Sangje keze is erősen benne volt. Titokban találkozni, vagy éppen eljátszani mindenki előtt, hogy mennyire utáljuk egymást.
El is kapom Rant mielőtt eleshetne, magamhoz is ölelem félkézzel tartva őt, megkönnyebbülök azért, nincs már benne a Sötét Csillag ereje, végre. Nem is értem miért kellett pont belerakni, talán majd megmagyarázza a Napocska. Csendben hallgatom a menyasszonyomat, halvány vigyor jelenik meg a képemen, sokkal nagyobb a pocakja,amit majd ölelgetni tudok, de visszaránt a jelenbe Nu Wa hangja.
- Tényleg kezdő főisten vagyok, körülbelül két perce lettem az, viszont lenne egy javaslatom. Nem lehetne hanyagolni a felesleges vérontást? Pont elég volt az elkövetkezendő évezredekre a mai napi mészárlás. Remélhetőleg ma minden tisztázódik.  – szusszanok halkan, eléggé elfáradtam, nem könnyű munka egy másik főistent megölni. Most viszont végre minden rendben lesz, és nyugodtan lehetek Rannal, mert senki nem fogja tőlem elvenni, már hozzánk, hozzám tartozik.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Takeru Sasaki
Takeru Sasaki

japán istenség

⌲ Foglalkozás :
Yakuza
⌲ Hozzászólások :
24
⌲ Tartózkodási hely :
Tokyo
⌲ Csatlakoztam :
2019. May. 04.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyVas. Május 31 2020, 16:47

Rausch/Craziness

99389F4F5B5E9D211F
A nejemre pillantok, bólintok is egyet, ő még mindig optimistább, én viszont ténylegesen bűnös vagyok, vele ellentétben. Azt is inkább csak csendben nézem végig, ahogy felbukkan Amatsumikaboshi és Rinko is, de végre tiszteletét tette az Úrnőnk is, akire most haragszom, hogy lehetett ennyire vak és felelőtlen, hogy pont Ranba tette az erejét. De Ranon viszont látszik, hogy bent neki legalább három hónap volt ami nekünk itt kint úgy talán fél óra. De Nu Wa hangjára már belémfagy a lélekjelenlét is. Életemben először talán ténylegesen rettegek. Le is szegem inkább a fejem, most szakadhatna be ketté alattam a föld, de komolyan... Végighallgatom őt is, még mindig emésztve azt amit Ran mondott. Átadta ezek szerint azokat az emlékeket is. De elképzelésem sem volt, hogy Fuxi túélte az ütközetem Amatsumikaboshival. Nem a legbüszkébb pillanataim egyike volt az a csata, de megkövetelte a helyzet. Na meg úgy tűnik, hogy Nu Wa most tényleg szétkapná Amaterasut molekuláira, várandós vagy sem. Megrezzenek, ahogy rámpillant és elhúzom a szám.
- Sokáig. Nem olyan egyszerű volt a helyzet, amiben elveszett Fuxi... Amatsumikaboshi arra készült, hogy elpusztítsa észak Kansait, a parancsom az volt, hogy állítsam meg, de felbukkant, hogy megpróbáljon inkább békés megoldást találni, viszont ő... - a fejemmel Kenji felé bökök. - És én teljes erővel csaptunk össze, ő pedig túl közel volt és egyikünk ereje sem aranyos. De ha valaki hozzá tud férni, az valószínűleg az lesz, aki odatette. A sötétségistenek férnek hozzá ahhoz a síkhoz, mert képesek benne mozogni, úgyhogy szerintem a két pusztító közül valamelyik lesz az aki képes lehet visszahozni őt, de emlékeim szerint nem egy kamis rituálé. A legkevesebb amit tehetek, hogy kölcsönadom az erőm, mint Rannak, csak egészen másként.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Yukina Shirasagi
Yukina Shirasagi

japán istenség

⌲ Foglalkozás :
Shinto papnő
⌲ Hozzászólások :
12
⌲ Tartózkodási hely :
Tokyo
⌲ Csatlakoztam :
2019. Dec. 05.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyVas. Május 31 2020, 19:08

Rausch/Craziness

99389F4F5B5E9D211F
Egy szó nélkül hallgatom végig Rant, és Nu Wat is, nem szegem le a fejem, ahhoz még mindig túlságosan is büszke vagyok, ami tulajdonképpen a vesztem lett. De teljesen igazuk van, nem kezdek el tiltakozni, amikor a halálomat akarja, megérdemelném azt is. Mindent elrontottam, amit lehetséges, az is egy kisebb csoda, hogy a panteon eddig épen maradt.
- Nem tudtam pontosan, hogy mi történt vele, csak sejtettem, hogy nem halt meg, nem szóltam róla, egyszerűen nem akartam, hogy ábrándokat kergess. Sajnálom, szólnom kellett volna. Az én hibám, hogy idáig nem találtad meg a férjed. Nem öletek meg gyerekeket, akkor sem, ha már felnőttek, de az igaz, hogy megátkoztam Hyun Ae-t. – hajtok fejet Nu Wa felé, végül összeszedem magam, hogy az újdonsült főistennére nézzek.
- Sajnálom Ran, eleget szenvedtetek Sangje miatt, én pedig csak tetéztem ezt. És igen Rinko lesz a végzetistennőnk, íjász képességei miatt pedig az is lesz a főfegyvere. – nyújtom át az említettnek a fegyvereket, rögtön el is lépek tőlük.
- Nem lesz elég csak a te erőd. – pillantok Futsunushira. – Amíg még én vagyok a főistennőtök segíteni szeretnék, utána lemondok a posztomról, átadva a húgomnak, és az öcsémnek a helyemet, nem vagyok méltó arra, hogy továbbra is én legyek az, aki titeket vezet. A feladatomat továbbra is elvégzem, napistennőként. – tudom, hogy nem lesz nagy tiltakozás a döntésem miatt, de ez már amúgy is ért bennem amióta kiderült várandós vagyok. Nem mintha nem lehetne gyerek mellett panteont vezetni, de már régóta nem vagyok a vezetőjük, megérdemlik, hogy két normális isten vezesse őket, az emberek is sokkal jobban fognak járni.
POTUS
Vissza az elejére Go down
Kenji Hanazono
Kenji Hanazono

japán istenség

⌲ Foglalkozás :
Menedzser
⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
Tokió
⌲ Csatlakoztam :
2019. Dec. 02.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyHétf. Jún. 01 2020, 09:27

Geräusche/Darkness

2f790180cfb5d95723766cf1e697999576d88fc3_hq.gif
Ha lenne székem, akkor hátradőlve röhögnék, de nincs, maximum hátraesnék egyet. Örülök azért, hogy Rinkonak tetszik, amit lát, noha ehhez a mi panteonunknak érintőlegesen volt köze... mondhatni. De azért már hallatja az édes kis hangját tiltakozásul, hogy nagyobb rangot kapjon.
- Priuszos vagyok, Kedvesem, valakinek felügyelnie kell, hogy ne ismételje meg a történelem önmagát. - pillantok le rá mosolyogva. Oké, Ran tudja amit más eddig nem, még én sem, sőt most már elég sok mindent értek is. De nem tett jót neki, hogy Amaterasu hová zárta az erőm, nem látja a lábait a gitárosom. Viszont majdnem sátáni mosolyra húzom a szám, ahogy Korea napistennője kérdőre vonja az egykor savanyú kurvát. Valaki úgy tűnik felnőtt ahhoz a szerephez, hogy a főisten felesége legyen majd. Bólintok Nu Wa szavaira, ideje lenne, hogy a kedvesem előrébb lépjen, mint én is mondtam. Sőt, végzetistennő lesz. Nem tartottam sokra soha Amaterasut őszintén, nem is fogom elkezdeni most ezt.
- A te erőd pedig nem feltétlenül kompatibilis a szertartással. - szinte hidegen nézek Amaterasura. - Örömteli hír. De akkor is csak annyit tudsz segíteni legfeljebb, hogy bevilágítasz a köztes térbe, azok tudják kinyitni csak akik eredetileg megnyitották. Futsunushi és az én erőm együtt nyitotta ki az átjárót. Úgyhogy lássunk is munkának villámpocok. - szusszanok egyet, majd letérdelek, hogy elöntse a testem a sötétség mint aznap, előkészülve a rituáléra.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Rinko Yamasaki
Rinko Yamasaki

japán istenség

⌲ Foglalkozás :
Billentyűs
⌲ Hozzászólások :
21
⌲ Tartózkodási hely :
Tokyo
⌲ Csatlakoztam :
2019. Dec. 02.
⌲ Kor :
24

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyHétf. Jún. 01 2020, 11:38

Rausch/Craziness

99389F4F5B5E9D211F
Persze, hogy tiltakozom nem akarok nagyobb rangot kapni, mert nekem tényleg tökéletes annyi, amennyi most van. Nem igazán van bennem megalomán hajlam, pedig csak meg kéne nézni anyámat.
- Mint itt amúgy majdnem mindenki, de hát akkor bébicsőszködöm feletted, amúgy is mindig azt csinálom. – el is mosolygom a szemem, ahogy felpillantok rá. Ran meg lassan tényleg gurulni fog, látványosan nagyot nőtt a pocakja, aminek szemmel láthatóan Sun Jin örül. Szusszanok egyet Nu Wa is elég erősen lobbizik az előléptetésemért, és a többiek is, ahogy hallom. Végül elveszem a felém nyújtott fegyvereket, boldog kis vigyorral veszem szemügyre, még az aurám is megváltozik, nem nagyon, de azért kicsit fenyegetőbb.
- Hjaa, pont azt akarja mindenki, hogy te segíts. Végre egy okos döntés, gratulálok, hogy megjött az eszed. – anyám nevetését meg bárhol felismerem, csak megjelentek ők is itt. Örülök, mégiscsak előléptettek engem.
- Az övé nem, de Nu Wa hasznosabb lehet, ha megérzi Fuxi, hogy itt van biztosan előjön, és nem hiszi valami olcsó bazári trükknek az egész kis tevékenységet. Úgyhogy hajrá, én drukkolok nektek, Édesem. – veregetem meg a vállát, viszont szinte szökdécselve megyek Ranhoz, hogy megölelgessem óvatosan.
- Óvatosan egyél az elkövetkezendő időkben, még a végén gurulni fogsz! -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Ran Bousaid
Ran Bousaid

koreai istenség

⌲ Foglalkozás :
Gitáros, énekesnő
⌲ Hozzászólások :
81
⌲ Tartózkodási hely :
Szöul
⌲ Csatlakoztam :
2019. Nov. 23.
⌲ Kor :
20

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyHétf. Jún. 01 2020, 12:56

Widerstehen/Resistance

gnzgxXL.gif
Ráncolom a homlokom Amaterasu szavaira. Tetézte? Tetézte?! Ő az oka ennek az egésznek ami velem történik most, hogy van egyáltalán bőr a képén ilyet mondania! De nem robbanok fel inkább dühömben, mert árt a babáknak, ha a mocskos gyermekkínzó, átkozó perszónán rántom fel a vizet jobban. De azért látszik rajtam.
- Nem kellesz hozzá, Amaterasu, térj észhez. - szólalok meg száraz hangon, de Agrona is úgy tűnik hasonló véleményen van velem.
- Ha a neje erejét érzi a hasadáson keresztül, akkor hamarabb meglelhető lesz és valószínűleg félig katatón ott már a rengeteg idő eltöltött idő miatt, Nu Wa pedig képes lesz kilendíteni abból az állapotából. - szusszanok egyet. De boldogan mosolygok Rinkora, illik hozzá az íj is és a posztja is. Még hogy csak az apja árnyéka legyen... De figyelem a rituálét, sok sötétség és villám... De Rinrin meglep, én pedig kicsit elnevetem magam.
- Ne mondj ilyeneket, így is éhes vagyok. - próbálok nagy szemeket mereszteni rá. - De úgy tűnik, hogy legalább már 4 hónapos vagyok, aminek az apjuk láthatóan nagyon is örül. - mosolygok Sun Jinra boldogan.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Ai Yuan
Ai Yuan

kínai istenség

⌲ Foglalkozás :
Elnök
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Tartózkodási hely :
Peking
⌲ Csatlakoztam :
2019. Mar. 25.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptyHétf. Jún. 01 2020, 14:39

Rausch/Craziness

99389F4F5B5E9D211F

Érdeklődve hallgatom végig Futsunushit, érzem, hogy életében először fél, tőlem. Tény és való, hogy szerettem volna őt is megszorongatni, de jobban belegondolva nem ő ment magától oda ahol a férjem eltűnt, akit hibáztathatok, és hibáztatok is az Amaterasu. Elég sok minden van a számláján, a sajátjai nem is hagyják szó nélkül, viszont még kapni fogja az ívet, az itt lévők eléggé fáradtak, amin nem csodálkozom, amilyen mészárlást csináltak.
- Szépen kérlek, ne sokáig emészd magad, szükség van rád, és nem illik hozzád, hogy magadba zuhanj. Igen, Fuxi még mindig békésebb, mint én valaha leszek. Tudom, hogy egyikőtök ereje sem aranyos, a férjem pedig nem használta az övét, akkor nem kerülünk ebbe a helyzetbe, ha igen. Tegyétek, amit tennetek kell. – bólintok egy egészen aprót.
- Szerintem pont eleget tettél már mindenkiért Amaterasu, nem a saját biztonságod miatt kérlek, hogy menj el innen, hanem a születendő lányotok miatt. A te biztonságodra nagy ívben teszek, a segítségedre meg pláne nincs szükségünk. A helyedben meghúznám magam egy ideig, ezer év talán elég lesz. De örülök, hogy megjött az eszed és átadod a helyedet olyanoknak, akiket mindig is érdekelt a nép. – fintorodom el egy pillanatra, ha tapsolást várt vagy a többiektől kijelentést, hogy maradjon továbbra is a főistennőjük akkor eltévedt, elég rendesen.
- Sun Jin, részemről nem lesz vérontás, ezt megígérem. Remélni tudom, hogy igazad van Rinko, és neked is Ran, senki sem tudja mit élt ott át, csak ő. – halkan kuncogok ahogy meghallom éhes, úgyhogy sietősen nyomok a kezébe pár gyümölcsöt. – Sárkánygyümölcs, viszont több, mint a semmi. – biccentek, mielőtt figyelmemet a rituálénak szentelem, úgy látszik mégis muszáj leszek felvenni a félig sárkány alakomat. Mentális síkon is hívogatom a kedvesem, nemcsak fizikálison. Végre ennyi év után visszatérhet hozzám!

POTUS
Vissza az elejére Go down
Heng Zhou
Heng Zhou

kínai istenség

⌲ Hozzászólások :
2
⌲ Csatlakoztam :
2020. Jun. 01.

Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 EmptySzer. Jún. 10 2020, 17:35

Versöhnung/Happiness

gnzgxXL.gif
Nem tudom mióra vagyok itt. Nem tudom mi történik a világban. Lebegek a sötétségben, egymagamban, már gyakorlatilag öntudatlanul. Megpróbáltam lebeszélni Futsunushit és Amatsumikaboshit arról, hogy összecsapjanak, de a kettejük ereje együtt kaput nyitott egy sötétségbe, ahová belökődtem végül is. Az első évezredekben azon aggódtam, hogy a kedvesem remélem nem rombolja le a világot, mert eltűntem. De megmaradt a dimenzió, úgyhogy utána már a mentális egészségén aggódhattam bőségesen.
A hangját hallom. Az erejét érzem. Körülötte pedig egy brutális erejű rituálét, ami ugyanakkora erejű, mint amivel bekerültem ide. Fény. Fény! Olyan elánnal lebegek az átjáróhoz, hogy át is esek rajta, végre levegőt véve. Könnyes szemmekel nézek fel a feleségemre, majd a kettőre pillantok.
- Köszönöm, hogy visszahoztatok hozzá! - meg is hajolok, de utána Nu Wa karjaiba vetem magam végre, annyi, de annyi idő után. Érzem, hogy az egykori Csoszon földjén vagyunk és nem Sangje uralja, hanem a fiatal fiú nem messze, a napistennő pedig a viselős párja. Megsimogatom a kedvesem arcát.
- Haza akarok menni...

POTUS
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Rausch/Craziness - Page 3 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rausch/Craziness   Rausch/Craziness - Page 3 Empty

Vissza az elejére Go down
 
Rausch/Craziness
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kalandjátékok :: Rausch/Craziness-
Ugrás: