We went all out to win
Sing your life’s anthem as if it’s in full bloom, polish up every single diamond and hold it in your heart

HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az Istenek Tanács nem olyan régen ült össze, hogy végre megvitassák a Káosz utáni zűrzavart, illetve fényt derítsenek néhány dologra, amit nem tudtak, vagy csak kevesen. Ilyen volt Zeusz halála is, amint megtudták ki is tette néhányan ott hagyták az ülést, mint Hádész, Poszeidón, akik szerint nem Kratoszt illette ez a dicsőség, ahogy az sem tetszett sokaknak, hogy Héra is meghalt Nüx keze által. A titánok is visszakapták az erejüket. Az egyiptomiak sem tétlenkedtek, a főistenüket Rét kivégezték, nem halt meg, sokkal rosszabb érte őt, démonná vált. Nekik is muszáj volt átrendeződniük, ezért lett Ízisz és Ozirisz a főistenük. Fenrir és Jörmungandr becsörtetett a Tanács helyszínére ledobták Frigga és Odin testét, ami maradt belőle, a helyszínen tartózkodó istenek megrökönyödtek, de a skandinávok már fel voltak készülve erre hiszen a Nornáktól megkapták a jóslatot több száz évvel ezelőtt. Baldurt nevezték ki a főistenüknek. A kisebb panteonoknak sikerült területeket kicsikarniuk, Awilix és Kukulkan megkapta Mexikót, helyet kaptak a Tanácsban, ahogy a többi főisten is, így a kelták is lecsillapodtak, valamint az indiaiak is csendben maradtak, ki tudja meddig? Egy biztos, az emberek és istenek a békeidőket élvezik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Pént. Júl. 03 2020, 20:20

Hétf. Jún. 29 2020, 19:27

Vas. Jún. 28 2020, 21:31

Vas. Jún. 28 2020, 20:58

Vas. Jún. 28 2020, 20:47

Hétf. Jún. 22 2020, 18:55

Vas. Jún. 21 2020, 17:00

Kedd Jún. 16 2020, 23:15

Kedd Jún. 16 2020, 21:38


Share
 

 Merry Nash

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Merry Nash
Merry Nash

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
1
⌲ Csatlakoztam :
2020. Mar. 18.

Merry Nash Empty
TémanyitásTárgy: Merry Nash   Merry Nash EmptyCsüt. Márc. 19 2020, 17:51

Meriadoc Nash
I don’t feel like I’m old enough to be my age
Merry, Sz.rházi, Eros
korod
Istenség
Samuel L. Jackson
Válófélben
Szexuális orientációm: a nejem
canon/keresett/saját
Én vagyok a pillanat, amikor összetalálkozik a tekinteted a buszon azzal a csinos lánnyal. A hevesen dobogó szíved, az izzadt tenyered, a pillangók a gyomrodban, az izgatottság, ami elkap, amikor meglátod őt, amikor gondolsz rá. Én vagyok az első csók, a féltő búcsúzás, az erőfeszítés, hogy a kedvencéd főzöd. Én vagyok az első veszekedés, a perpatvar amit a törődés ébreszt. Én vagyok az álmatlan éjszaka. Az aggódás. Olykor féltékenység. A folytogató hiány, amit a távolság szül. A vágy, amit a lemondás csihol. A tisztelet amit nem kell kiérdemelni. Nem csupán érzelem. A döntés, aminek jutalma az örökkévalóság. Tudod ki vagyok. Nem kell többet cizellálnom.  
useri információk

-Válni akarok.

A szobában félhomály, a bútorokat por ülte meg, itt-ott üres csokipapír, maszatok a falon, és a háttérben gondtalan gyerekkacaj, csobogó víz, halk dúdolás. A konyhában egy fiatal édesapa küszködik a vacsorával. Nem lehetek ott mindenhol személyesen, nem tarthatom meg más helyett, amit adtam nekik. De van, ahol a jelenlétem akkor is érződik, ha nem is jelenek meg konkrétan. Én vagyok az izzadtságcsepp ami legördül a férfi homlokán, mikor a forró gőz az arcába csap. De én vagyok az elégedett mosoly is ami az ajkára ül, amikor a felesége meglátja a művét. Habár. Műnek én nem igazán nevezném az enyhén szenesre égetett virslit főtt tésztával, de figyelj nem vagyunk egyformák. Gusztus dolga.

Nem maradok sokáig, szinte egyből odébb állok, és a torz valóság köszönt rám. Vagyis inkább gyomorszájon csap.
-Jól hallottad. Válni akarok.- szemei eltökéltek voltak, szomorúak talán. Tudtam, hogy vitának helye nincs, kár is lenne győzködni, visszanyerni a szívét. Szerelmet adhatok, fellobbanthatom a vágyat, de a megtartásért küzdeni kell, és én most alul maradtam.
Az éjszaka egy bárban ér. Sehol egy ismerős arc, hála Is…hála az égnek. Szívem szerint betermelném az egész csehó kínálatát, de önuralmat gyakorlok, és egyelőre beérem az olcsó whiskyvel. Nincs szükségem rá, hogy bármelyik rokon rám találjon, és az orrom alá dörgölje: Látod, hiába vagy a szerelem istene, ha nem tudod magad mellett tartani az asszonyt. Ahogy arra sem vágyom, hogy valaki végleg elveszítse a hitét: Ha neked sem sikerült, nekem mennyi esélyem van? Pedig tudhatnátok, hogy nem vagyok romantikus alkat. A szerelem nem romantikus. A romantika csak gesztus. Segít eszünkbe juttatni a szépet, a jót a legnagyobb nehézségek idején.  Van az a pont azonban, ahol már ez sem elég. Sokáig merenghetnék, hogy miért, meg hogyan siklott félre. Kiégtem már, nagyon régen, meg is látszik rajtam, azonban Psyche pedig továbbra is tündököl. Máshogy jár felettünk az idő, és nem is hibáztatom a döntése miatt. De hajlok rá, hogy megakadályozzam.
Vissza az elejére Go down
Jasmine Ingram
Jasmine Ingram

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ First Lady ∿
⌲ Hozzászólások :
336
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Nem tudom∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

Merry Nash Empty
TémanyitásTárgy: Re: Merry Nash   Merry Nash EmptyPént. Márc. 20 2020, 20:10

elfogadva
welcome to our family
Nem is tartanálak fel, mert miért tenném? Szerintem jót fogunk szórakozni, ha Psyche is megjelenik egyszer az oldalon. Very Happy
Vissza az elejére Go down
 
Merry Nash
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: