Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Márc. 17 2018, 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Flavia Maeda

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
*medika
⌲ Hozzászólások :
17
⌲ Tartózkodási hely :
* egy lépéssel előtted
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 26.

TémanyitásTárgy: Flavia Maeda   Vas. Márc. 26 2017, 21:19

Flavia Maeda
Mint aki a sínek közé esett -
Vad panoráma, rémes élvezet
Via, Mae
20-nak mondja magát
nimfa
Kina Shen
egyedülálló
pánszexuális
saját
Naiasz vagyok, ebből adódik, hogy a gyógyításhoz értek, ezért jelenleg az orvosi egyetemen tanulok és remélhetőleg hamarosan kamatoztathatom tudásomat, mint nőgyógyász.
Emellett szeretek festeni, de mivel tudom, hogy ebből nem lehet megélni és a kritikát sem viselem jól, a művészetem inkább megtartom magamnak. Persze, azért gyakran rajta lehet kapni, ahogy egy lap szélére vagy a jegyzetfüzetembe firkálok, rajzolgatok, hogy elűzzem az unalmat.

Pink fluffy unicorns dancing rainbows
-A páciens semmiféle betegséggel nem rendelkezik, sem öröklöttel, sem szerzettel. Az idegessége okozza a problémát és a hüvelyi görcsöt, ami a behatolás sikertelenségét okozza-magyaráztam- a legegyszerűbben úgy lehet a problémát megoldani, ha egy pszichológus végez rajta feltáró analízist.
Végignéztem a csoporttársaimon, akik gyakorlatilag a bakteriális fertőzéstől, a rák és mióma gyanújáig mindent belevontak a történetbe, de nem találták a megoldást.
-A megoldás helyes, igazán köszönöm Miss Maeda-húzta félmosolyra ráncos arcát az ősöreg professzor. Ugyan ki gondolta volna, hogy magam még nála is öregebb vagyok? Néha én sem hittem el, aztán elnéztem a társaimat az egyetemen. Mások voltak, nem hasonlítottak rám, más volt a viselkedésük és ennek megfelelően más volt a gondolkodásmódjuk is. Felületesek voltak, talán ezért nem jöttek rá arra, ami nekem mindössze két órányi spekulálásomba telt. Az emberek érdekes lények, tűnhetnek nagyon egyszerűnek és ennek ellentétének is, nem igazán értettem őket. Talán velem volt gond, de nem tudtam úgy gondolni rájuk, ahogy önmagamra. őket is csak egy-egy alanynak láttam a vizsgálataimhoz.

***
-Hey Flavia!
Gyanakvó tekintettel fordultam meg a folyosón és emeltem tekintetem a lányra.
-Igen?
Nem igazán értettem miért jött ide és kezdeményezett beszélgetést, ami azt illeti azt sem hittem volna, hogy a nevemet tudja.
-Honnan tudtad?-kérdezte, közben kistáskája cipzárját rángatta. Hihetetlen, hogy apa az apró bőrtáskába képes volt besuvasztani mindent, amire szüksége lehet.
-Ráéreztem-foglaltam össze a problémát lakonikusan és vártam, hogy hova lyukad ki ez a beszélgetés.
-Vicces, tudod, néha olyan mintha egyáltalán nem is lennél ember-lapogatja meg a vállamat, mire elég furcsán nézek rá. Beszélgetni egy dolog, hozzám érni megint más, az eddig nem képezte szerves részét az életemnek. Nem undorodom attól, hogy megérintsenek, de valahogy nem vágytam rá, hogy ez a langaléta, vöröshajű medika tapogasson.
-Hogye-bólintottam-leszálltam a kis űrhajómmal, kibéreltem ezt a testet és azóta is háttérbe szorítom a valódi Flaviát.
A lány pár másodpercig csak kikerekedett szemekkel meredt rám, aztán kínosan vékony hangon kuncogni kezdett.
-Vicceltél-ezúttal a karomhoz ért, én pedig zavartan húzódtam kicsit odébb.
-Igen, olyasmi-vontam vállat.
-Tudod, a többiekkel inni megyünk szombaton a pubba-mosolygott rám szélesen- és jöhetnél te is.
Pub. Többiek. Hangos, sokan vannak, alkoholizálnak, azt hiszem ez az, amire nincs szükségem.
-Nem iszom...de azt hiszem mennem is kell-ráztam meg a fejem és már indultam is tovább.
-Azért fontold meg-kiáltotta utánam, aztán maga is útjára indult. Valóban nagyon érdekes. Mint mondtam nem értem az embereket, de elképzelhető, hogy jó lenne szombaton mégis megmutatkoznom. Egyszerre tudnám eloszlatni a tévképzetet arról, hogy űrlény vagyok és tudnám kicsit figyelni őket szórakozás közben. Talán ebből még nem lehet nagy baj...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Flavia Maeda   Kedd Márc. 28 2017, 22:17

elfogadva
welcome to our family
(L)user egyik példaképe szerint mindegy mit csinál valaki, ha csinálja, akkor már a hivatása és nem csak aspiráns. A pszichoanalitikáért pedig pacsi, nagy fan vagyok! Olykor olyan mértékben, hogy kérve-kéretlen analizálok. De csak menj, játssz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Flavia Maeda
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: nimfák-
Ugrás: