Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Neda Bousaid

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. 3 Márc. - 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 1:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 E R I S;

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
i b u r n cities to the g r o u n d
⌲ Hozzászólások :
30
⌲ Tartózkodási hely :
new york
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 14.

TémanyitásTárgy: E R I S;   Szer. 1 Márc. - 18:56

Snezana Raina Volkova
You can't play God without being acquainted with the Devil.
Eris; Snez
kortalan (~ 35)
gods
Lana Parrilla
elrabolták a kőszívét
heteroszexuális
canon
A káosz koronázatlan királynője.

Hannibal :: 20 :: an army of goddesses
What I create is C H A O S.

1922. Chicago;

- Engem küldött, maga helyett – közlöm a tényt, blazírt képpel, amikor a férjemnek titulált maffiózóról kérdezősködnek az üzletfelek. Mindenki féltett ettől a házasságtól, de én végig tudtam, hogy mit csinálok. Tökéletesen tudatában voltam annak, hogy ez a férfi egy veszélyes vadállat. Az a fajta, amelyik bárkivel, bármit megtehet, már csak azért is, mert számos hű kutya liheg a nyomában, másfelől pedig a zsebében pénz van – rengeteg. A hozzá hasonló férfiak teszik tönkre a nőket, akik utánuk egy másik férfi karjaiba menekülnek, és lehet, hogy még egy következőébe is. Mert az ilyen férfiak sosem az utolsó állomások a boldog házasélethez vezető úton.
Az anyám nem erre nevelt, kifejezetten nem ezt a sorsot szánta nekem. Rövid haj, nem, hogy bokát-, de térdet villantó ruhák, vérvörös rúzs. Mindennek ellenére – vagy éppen ezért -, kérem, bízzon bennem. Tényleg végig tudtam, hogy mit csinálok.
Szelíd erőszakkal csavartam a férfit – és, mivel már nem először említem meg, nevezzük nevén -, Frederico di Lacquer-Sforzát az ujjam köré. Elvégre, mégis anyám vére csörgedezik az ereimben, nem igaz? És az anyám kivételes tehetséggel rendelkezik ahhoz, hogy könnyedén irányítsa és befolyásolja az embereket. Nagy erénye, a szépsége mellett, az a csodálatosan kifürkészhetetlen, ragyogó elméje. Néha legszívesebben felnyitnám a koponyáját, és megnézném, hogy mi jár abban a lenyűgöző agyában. Igazság szerint, mérget merek venni rá, hogy ő szívesebben látott volna királynőként, vagy legalábbis, valamiféle nemes asszonyként. Akkor került homokszem a gépezetbe, amikor én úgy döntöttem, hogy voltaképpen uralkodni unalmas.
Igen. Voltam királynő, voltam királyok szeretője, buktattam meg hatalmas vezéreket, és államférfiakat, taszítottam le ilyen-olyan trónusokról halandó családokat. Tehát, tulajdonképpen Nüxnek egy rohadt szava sem lehetne. De valahogy soha nem leltem örömömet abban – legalábbis hosszútávon nem -, hogy tétlenül üldögéljek egy magányos piedesztálon, amikor a világon még annyi minden vár rám, hogy romba döntsem.
Nem szeretnék egyebet, csak az egész világot, melyet a fejetlenség, a ragyogó pánik, az éltető félelem, a bódító katasztrófa, a katartikus káosz tart működésben. Nem hiszem, hogy túl sokat kérnék.
- Van egy ajánlatom az önök számára, Uraim – felelem a kérdő tekintetekre, melyek rám szegeződnek, immár egy hosszú, nehéz, szépen megmunkált tölgyfaasztal főjén. Pont ott ülök, ahol Fred szokott. Lábam mellett egy gepárd foglal helyet; még Párizsban tettem szert rá, amott nagy divat a nagymacska, állítólag roppantul könnyen szelídíthető faj, és kifejezetten elegáns viselet egy estélyi ruha-, valamint egy szikrázó, gyémánt nyakék mellett. Meg amúgy is.
- És pedig? – teszi fel a kérdést egy sebhelyes arcú férfi, az asztalon fekvő revolverét piszkálva. Gyanítom, azzal szeretne főbe lőni majd, ha eljön annak az ideje. De nem fog.
- És pedig az, hogy önök, egytől egyig fogják magukat, és aláírnak egy szerződést, melyben elfogadják Mr. di Lacquer-Sforzát vezetőjüknek, és mindent, ami ezzel jár, avagy főnöküknek, ahogy tetszikés a válasz? Hallatlan! Bábeli zűrzavarrá minősült anyázás, szajházás, kurvázás, istenkáromlás, ennek, meg annak a fasza.
Türelmes mosolyra rándul vérvörösre festett ajkam szeglete, miközben rám nem jellemző gyengédséggel simítom végig a karcsú, pettyes nagymacska gömbölyű fejét.
Pontosan ilyen reakcióra számítottam. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy tudom, hogy mit csinálok. Remélem, most már hisz nekem, amennyiben mégsem, hát... csak figyeljen!
Az óra monoton kattogása tölti be a koponyámat, és többé nem számít senki és semmi.
Tik-tak, tik-tak, tik-tak.
Egy óra múlva minden, amit felépítettetek, az enyém lesz.
Tik-tak, tik-tak.
Egy szívdobbanásnyi pillanatra, mintha megállna az idő a klubban. Nagy levegőt veszek, és testem ónix füstté csavarodik. Az óra kattogása megszűnik létezni, lévén ebben a pillanatban az idő nem létezik. Az idő jégbe fagyott, míg az undorító férgek fülébe sziszegve elsuttogom szavaimat.
Meglop.
Átver.
A feleségeddel kefél.
Ő ölte meg a fivéredet.
Tolvaj.
Hazudik.
Csal.
Nem bízhatsz benne.
Tik-tak.
- Fontolják meg – dorombolom -, de persze, előtte jó volna, ha törlesztené az adósságait, Mr. O’Connell – villantom brandy színű íriszeimet a férfire.
- Miféle tartozásokról beszél? – kérdezi, tettetett ostobaságot mímelve.
- Oh, hát azokról, amelyekkel Mr. Orowitznak tartozik – a férfi pedig vérszemet kap, lévén elültettem a fülében a bogarat. A viszály almájának magját, mely egy szívdobbanás alatt gyökeret eresztett a szívükben, a lelkükben és az elméjükben, és, ami most, egyik pillanatról a másikra, mintegy fertőként, szepszisként terjed szét a testükben, megmérgezve, megrohasztva őket belülről, teljesen bekebelezve, megrontva, elrontva a józan ész diktálta gondolatokat és érzéseket.
Aztán folytatjuk az őszinteség óráját.
Én pedig hátradőlök, és premier plánból, élveteg, bestiális vigyorra húzva ajkaimat, hagyom, hogy szétszaggassák egymást.

És, hogy mi a legszebb az egészben? Groteszk módon vicces a tény, miszerint a fejesek, vagy nagykutyák nélkül maradt, maffia családok nem a férjemet szolgálják ki, hiszen Frederico di Lacquer-Sforza halott. És én öltem meg, annak érdekében, hogy a chicagói maffia csak és kizárólag az én kezemben legyen, az én hatáskörömbe tartozzon azok minden tagja, a kezem alá dolgozzanak, egytől-egyig, hogy az egyedüli és a kizárólagos birtokosuknak mondhassam magamat, hogy én legyek e földi alvilág teljhatalmú úrnője, az alfa nőstény.
Fred temetésén, amikor már csak ő – illetve földi maradványai – és én vagyunk, édes kettesben, mint régebben, először egy marék földet dobok a sírgödörbe, majd, rózsa-, vagy más, szentimentális baromság helyett, egy arany almát ejtek a verembe, ami vélhetőleg még a Tartaroszban is kísérti majd, melybe három betű vésetett – IOU.

Így lettem én a chichagói-, és mostanra már a new yorki-, orosz maffia gang feje. Meglehet, hogy ezúttal is túlságosan messzire gurítottam el azt a bizonyos, lélekmérgező, beképzelt önhittséget keltő almát.
Hopsz.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: E R I S;   Csüt. 2 Márc. - 14:27

elfogadva
welcome to our family
Ó, kincsem, te is az egyik hatalmas büszkeségem vagy. Érted is rajong apai szívemben tomboló sötétség. Menj kicsim, adj nekik poklot, vidd magaddal a Vörös Kaszásodat is, ha megérkezik és mutassátok meg a világnak...
Mi... a valódi káosz.
Vissza az elejére Go down
 
E R I S;
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: