Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Diana Ackerman

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 Themisz & Héphaisztosz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Informatikus
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Themisz & Héphaisztosz   Vas. Ápr. 02 2017, 22:18

Themisz & Héphaisztosz

A kovácsisten, aki kommunistának állt, még vicces sztori is lehetne, de nem az. Tulajdonképpen szembe is köptem a demokráciát, amiben annak idején éltem. Nem mintha olyan sokat foglalkoztam volna a dologgal, hisz a műhelyemben csak én voltam, meg pár küklopsz. Lehet, hogy egy szemük van, viszont a fém megmunkáláshoz nagyon értenek. Most rájuk sincs szükség, pedig sokkal jobban érezném magam közelükben, talán azért, mert én magam sánta vagyok.
Csendben hallgatom a felettes utasításait, és szusszanok egyet a szavaira, s átveszem a felém nyújtott aktát. Amerikai diplomata, két gyereke van, de elvált a feleségétől. Az én feladatom, hogy megszervezzem a gyilkosságot. Themiszé pedig, hogy elvégezze a kiiktatást. Adj a kezébe egy mesterlövészt, és aztán csak pislogsz, hogy mire képes a Hórák anyja.
- Megértettem, holnapra kész lesz a terv. – pillantok Szerovra, aztán felállok a székből, mivel int, hogy mehetünk. Az agyérgörcsöm meg úgyis követ majd, hisz vele beszélem meg a haditervet, a vezérezredes meg amúgy sem szól bele, hogy csináljuk, csak gyors legyen, és tiszta munka..

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Temmie Smith
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Themisz & Héphaisztosz   Vas. Ápr. 02 2017, 22:31

Победим, наша сила несметна

Szórakozottan nézek a kezemen az arany karikagyűrűre, miközben Szerov hegyi beszédet tart. Sokak szerint lehet elveszítettem az elmém, amikor a kommunizmust kezdtem el szolgálni, de valahogy elegem lett a fals demokráciából. Úgy éreztem, hogy nincs már számomra semmi sem benne, amit meg akarok védeni. Így kötöttem ki Moszkvában, majd a KGB kiképzés után egy irodában a Kremlben, hogy új küldetést kapok. Férjhez megyek, beépülök vele Amerikában és megpróbáljuk őket belülről tönkre vágni. Ki hitte volna, hogy aki az ajtón a jegyesemként belépett az pont Héphaisztosz lesz. De immár évek óta élünk itt, Washington külvárosában egy csendes házban, szinte átlagosan unalmasnak tűnve. Ő autószerelő, én titkárnő vagyok papíron. Az éj leple alatt pedig gyilkolunk.
Héphaisztoszra pillantok, amikor átveszi az aktát. Tudom, hogy ő fogja a végső tervet megszőni, de én fogom kivitelezni azt. Nekem éppen elég csak a fényképet megnézni, hogy azon agyaloghassak, hogy hová érdemes lőni. Még engem is meglepett, hogy van egy nem kimondottan békés tehetségem: a mesterlövészet.
Ahogy felállunk, bólintok egyet helyeselve a "férjem" szavaira. Az iroda elvileg egy pénzügyi tanácsadó cég fedése alatt van, Szerov pedig befektetési tanácsokat ad nekünk. Kilépek vele együtt és szinte reflexből fogom meg a kezét, ahogy elindulunk a kocsi felé. Belém égett már az álcám. Csak az anyósülésre ülve, becsukva az ajtót szólalok meg először.
- Beteget jelentsek holnap? Úgyis influenzajárvány van. - ha rendesen elő akarunk készülni, ahhoz idő kell, fel kell mérnem a terepet is.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Informatikus
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Themisz & Héphaisztosz   Hétf. Jún. 05 2017, 23:59

Themisz & Héphaisztosz

Volt idő, hogy kerültem Themiszt, de akkor is keresztezték egymást az útjaink. A sorsra fogom az egészet. Hiába próbáltam meggyőzni magam, hogy nem érzek iránta semmit, nem így van. Ha így lenne nem koslattam volna utána akkor is, amikor annak a gyökérnek volt a felesége. Ajvé, Zeusznak hívják az egyént.
Aztán tessék, meglepetésként ért, amikor belépett, hogy mától ő lesz a menyasszonyom. Végül az álca kedvéért el is vettem. Mondjuk én teljesen komolyan gondoltam, amit lehet csak sejt. Mindegy is, jelen pillanatban nagyon is jól éljük a kis életünket. Szeretem autószerelőként dolgozni, kovácsokra manapság nincs szükség, itt meg legalább bütykölhetek. Éjszaka meg odafigyelek Themiszre.
A kocsiban ülve kicsit eltöprengek, végül odafordulok a nejem felé.
- Ühüm..Holnap nekem sincs dolgom. Mára az utolsó autóval is végeztem. Úgyhogy szabadságolom magam egy-két napra. De addig biztosan amíg nem iktatjuk a ki a célpontot. – indítom el a kocsit, hogy aztán hazavezessek.
- Számolni kell a ténnyel, hogy Nüxék megint ránk tapadnak. Nagyon akar a vénlány. – ingatom meg a fejem egy halovány vigyorral. Eddig nem sikerült minket elkapni, és nem is fog.  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Themisz & Héphaisztosz   Vas. Júl. 02 2017, 21:27

Победим, наша сила несметна

Volt idő, amikor szinte idilli volt a kettőnk a kapcsolata. Mint egy tündérmese. A számkivetett isten és a főisten felesége, akik egymást választották. Aminek gyümölcsei is lettek. De miután én teljesen magamra maradtam, ő pedig továbbra is nős volt, akkor elhidegültünk. Ő elkezdett máshol szerelmet keresni, én pedig az egyedüllétre voksoltam. Látni sem akartam, hogy az egyetlen férfi, akit tiszta szívemből szerettem az éppen kinek csapja a szelet. Lementem a térképről is, csak hogy meglegyen a tisztes távolság. De minden gyermekünk rá emlékeztetett. Sírtam annyit, hogy megduplázhattam volna az Alvilág folyóit. Idővel jobb lett minden. Én belevágtam a politikába, ami egészen a KGB-ig vezetett. A KGB pedig egyenesen vissza hozzá... Nem tudtam mit érzek, mit kéne éreznem. De az oltár előtt az "igen" amit mondtam, az volt az utóbbi korszakok legőszintébb tette tőlem. Ahogy az azt követő csók is. Az életünk így amolyan amerikai. Nem igazán beszéljük meg a kettőnk között lapuló feszültséget, csak az ügyre koncentrálunk.
Azokon az éjjeleken, amikor meg nincs mit kiiktatni... nos...
Fürkészem a vonásait, ahogy felém fordul. Annyi minden lappang, de ügyünk van és az a legfontosabb.
- Akkor beteget jelentek. Lesz időnk felkészülni az akcióra rendesen, meg lehet másra is. - könyökölök az anyósülés ablakához, nézve, hogy miként suhan el a Fehér Ház mellettünk. - Lesz még korszak hamarosan, amikor Kratosz vérvonala megreformálja az amerikai demokráciát. Az arany évezredek. - szusszanom, mintha nem is csak jóslat lenne.
- Próbálkozzanak csak... A CIA-t égetik csak be. Szokás szerint. - sanda kis mosolyra húzom a számat. Ahogy suhannak a fák, úgy bukik ki belőlem a kérdés. - Rosszat álmodtál tegnap? Izzadtál és a nevem sóhajtoztad.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Informatikus
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Themisz & Héphaisztosz   Szomb. Júl. 29 2017, 20:16

Themisz & Héphaisztosz

A mellettem ülő titán a végzetem, ha nem adták volna hozzám Aphroditét akkor biztos elvettem volna hamarabb. Nem most, egy álca kedvéért. De, amikor megkértem a kezét nem valami ócskasággal tettem, évekig dolgoztam a gyűrűjén. A lehető legjobb munkámat akartam kiadni a kezeim közül, és azt hiszem sikerült is, a legjobb lett, amit valaha csináltam.
Elégedetten szusszanok, az ügy fontos nekünk, noha néha már a nyelvemen van, hogy beszéljünk, ne csak arról, amit tennünk kell..
- Másra? Miben sántikálsz megint? – szóvicc Héphaisztosz módra, pillantok vissza az útra. Nem tudom mindig, hogy mit akar, de talán jobb is.
- Hát Zeusz évezredeit lehet mindennek hívni, csak nem aranynak. – morgok kicsit sötétebben, mint terveztem.
- Elég gáz, hogy egy sántát nem bírnak elkapni. – vigyorgok szélesen. Majd egyszer sikerül nekik, vagy nem.
- Igen, rosszat álmodtam. Azt hiszem elkapott téged egy mantikór. Tudom, hogy ránk nézve nem halálos, mégis..mégis épp elég volt, hogy szenvedni lássalak. – szusszanok fel halkan. – Életem szerelme vagy Them, igencsak rosszul esik, ha ilyeneket álmodom, akkor is, ha tudom rajtam fekszel. -  

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: Themisz & Héphaisztosz   Vas. Okt. 01 2017, 17:21

Победим, наша сила несметна

Van bennem egy apró tüske, amiért ilyen körülmények között tért vissza az életembe. A gyermekeinket nem hívhattuk meg a szertartásra és van bennem némi félsz, hogy ha ennek az időszaknak vége, akkor ismét el fogom őt veszíteni. A gyűrű felett még nem jutottam dűlőre teljesen, mert ami rajtam van, ez a leggyönyörűbb ékszer, amit láttam tőle és rengeteget láttam. Nem mostanában láthatott neki és egyszerűen tökéletes. Ahogy ő is az én elmémben.
Szoktam látni rajta, hogy azon töri a fejét, hogy megszakítsa a csendet, ami burkoltuk a kettőnk kapcsolatát. A csend elvágta azokat a kis szemtelen csevelyeket is, amitől megdobáltam őt régen a ruháimmal is.
- Magasságos... - a kezembe temetem az arcom. - Semmiben, nem szóltam. - felszívom magam inkább és megrázom a fejem, tudja, hogy mire gondoltam.
- Igaz. Még nem tartunk a második aranykornál. - pillantok rá óvatosan, ahogy azt a sötét hangnemet megüti.
- Egyikünk sem harcolhat teljes erőbedobással, ez egy titkos háború. - elnézegetem egy pillanatra a vigyorát, de visszafordulok. Kíváncsian hallgatom végig amit mond, de nem voltam felkészülve arra amit a szusszanás után mond. Láthatóan remegek.
- Te is az enyém, Héphaisztosz. De csak egy álom volt, nem történik velem semmi. Nem kell semmitől tartanod, ha mellettem vagy. - zavaromban össze-vissza habogok és a legrosszabb, hogy képtelen vagyok a szemébe nézni.

POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Informatikus
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 14.

TémanyitásTárgy: Re: Themisz & Héphaisztosz   Pént. Nov. 03 2017, 22:25

Themisz & Héphaisztosz

Néha azért elgondolkodom rajta, hogy mekkora barom vagyok, mert amíg én szórakoztam, addig ő visszavonult. Máshogy dolgoztuk fel a dolgokat, mégis hamarabb kellett volna elé állnom, azzal a kérdéssel, hogy a feleségem lesz-e, végre, mert szeretem. Ha nem így lenne, akkor ennyi gyerekem se lenne tőle. Vagy soha nem kerestem volna a társaságát, amikor másokhoz voltunk kötve.
- Háh…Hephi-Themisz 1:0. Újabb strigula kerül a vicctáblámra. – Ahogy akarod, úgy viszem, hogy ez a beszélgetés megsem történt. – vigyorgok, mint a vadalma, megint sikerült kiégetnem.
- Talán a második aranykor sokkal jobb lesz, mint az első. Reménykedem benne, remélhetőleg nem dobnak le most már a hegyről. – pont elég volt kétszer, a drága Hérának nem tetszettem, aztán Zeusz is durcás lett rám.
- Tudom, hogy titkos háborúban vagyunk, és mi vagyunk nyerésben. – elégedett vagyunk magunkkal, még a szomszédok se sejtenek semmit, azt hiszik, hogy egy sánta autószerelő vagyok, fanyar humorral. Themisz pedig egy kedves titkárnő, pedig, ha tudnák mire képes egy mesterlövészpuskával. Remeg, gondolom nem egy szerelmi vallomásra számított tőlem, főleg, hogy mostanában kerülünk minden ilyen témát.
- Tudom, tudom, de nem vagyok melletted mindig. Akkor viszont aggódhatok, nem? – fordulok felé egy fél pillanatra , az a szerencséje, hogy vezetek, éppen haza. Mert ott folytatni fogom, ha már elkezdtem. Elegem van abból, hogy kerülgetjük a témát, halhatatlanok vagyunk, nem kerülhetjük el örökké.   

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Én vagyok a jog
⌲ Hozzászólások :
2
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 28.

TémanyitásTárgy: Re: Themisz & Héphaisztosz   Szer. Okt. 31 2018, 17:58

Победим, наша сила несметна

Nem tudom mi volt egyszerűbb... Annak idején remetének lenni vagy szemmel verni az összes szomszédasszonyt, amikor kint munkálkodik Héphaisztosz. Sok szempontból az előbbi volt a könnyebb, nem láttam őt, egy ideig úgy voltam vele, hogy amiről nem tudok az nem fáj, de azért legyen boldog. Az idő meg úgy döntött, hogy hadd ne fakuljanak ki az érzelmeim, csak én amikor odaállítottak elé. Akkor lett a "köszönöm, jól vagyok"-ból, a "mindent megadnék, hogy vele lehessek megint". Átkozhatom Moroszt, amiért ilyen bonyolultra sikerült minden Héphaisztosszal, de ha egyenes úton mentünk volna, akkor nem jutott volna nekünk a tiltott gyümölcs izgalma.
- Nem, nem történt meg, felejtsd el, mint a tavalyi Halloweent. - én még mindig füstölök, de tudom, hogy az utolsó kis elejtett két szó nála lőhet ki egy-két biztosítékot. Gyakorlatilag megvadult, mert a terepen esett nekem. Egy tömbház teteje meg nem kényelmes és a szél visz hangokat...
- Sokkal másabb lesz... Kiegyensúlyozottabb. Új isteni oszlopokat ad a civilizáció alapjainak. De lesz ára is. - szinte motyogom, nem mondok semmit arra, amit a hegyről mond. Mert nem akarom, hogy bárki is azt tegye vele, vessenek le inkább engem.
- Tudod mit mondtak... Ne bízzuk el magunkat, az ellenségnek is ugyanolyan az arzenálja, minket a ravaszságunk visz előbbre. - a hangemberekkel ellentétben, mi képesek vagyunk úgy lenni közöttük, hogy ritkítjuk őket, de őket elárulja a zajuk. Akik képesek közöttük arra amire mi, azok is istenek. De mi elvagyunk így, a majdnem klisés szerepeinkben, amihez én csak egy vastag talpú szemüveget veszek fel, ő pedig gyakorlatilag önmaga. Szinte erőszakosan zavarban vagyok a vallomására. Ez... igazán nem egy olyan téma, amit egy autóban kellene feszegetni. Egy több évezredes dilemmát nem fogunk tudni itt és most kibontani.
- Nos, alig voltál mellettem, sőt egy időben kerültél. Vagy akkor is aggódtál? Hiába hordtalak mindig vagy a szívemben vagy egy gyermeked a szíved alatt, tudok vigyázni magamra. - nem nézek fel rá, csak a kezemen a gyűrűre. Gyűlölöm az ilyen társalgásokat, pedig nem sokban volt szerencsénk. Most pedig kénytelenek vagyunk ebben a helyzetben megmaradni, mert az anyaföld kegyetlenül szeret, mindketten munkatáborban kötünk ki Szibéria két másik végében.
Ahogy lefékez az autó, úgy pattanok ki és szinte rohanok be a házba. Egészen nem vagyok jól most.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Themisz & Héphaisztosz   

Vissza az elejére Go down
 
Themisz & Héphaisztosz
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Múlt-
Ugrás: