Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot

Martin Storm, Soren Salander, Woody Nash

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Hel & Loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

skandináv istenség

⌲ Foglalkozás :
Businessman
⌲ Hozzászólások :
21
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 16.

TémanyitásTárgy: Hel & Loki   Vas. Jún. 18 2017, 01:22

Hel & Loki

Nem sűrűn fordul elő, hogy a gyerekeimmel találkozom. Sőt, azt se tudom mikor láttam utoljára Helt. De nagyon jól tudja, ha szüksége van rám, csak egy szavába kerül. Na meg telefonon bármikor elér, és szokott is zaklatni, amit egyáltalán nem bánok. Bármilyen hihetetlen is, talán egyedül ő az, aki nem haragszik rám, a múltbéli dolgokért. Pedig minden oka meglenne, Odin ledobta Asgardból, én meg nem mentem utána azonnal. Az Alvilág királynője lett, akitől maga a félszemű is félt, mi másért taszította le, ha nem ezért?
Nem mondtam Sigynnek, hogy kivel találkozom, egyrészt, mert nem kedveli a lányomat, másrészt, nem tartozik rá. Na meg amúgy is nagyon ingoványos terepen mászkálok otthon, és nem igazán akarom felpiszkálni az alvó sárkányt, akármennyire is kicsi a feleségem, nem kedvelem, amikor elkapja a gépszíj. Olyankor az anyjára hasonlít, akit a hátam közepére se kívánnák.
Leparkolok a cím előtt, elvileg valami bárba hívott az én hercegnőm. Elegánsan lépdelek az épület felé, végül be is lépek a helyiségbe. Elégedett hümmögéssel tartok terepszemlét, nem csalódtam, remek az ízlése a hercegnőmnek.
- Mondd csak drágaságom miben segíthetek? – ülök le vele szemben, kérdőn vonom fel a szemöldököm. – El kell intézni valakit, vagy csak régen láttad apádat? – vigyorgok kissé szemtelenül. Biztosan tudom, hogy ha valaki ártani akarna neki, azt egyedül intézi el. Végül is rám ütött, én is képes vagyok mindent megoldani egyedül. Ha az a kis dolgot nem vesszük úgy nyolcszáz éve, bár engem nem kaptak el, csak a görögöt, és az egyiptomit. Szerencsétlenek, pedig én megmondtam, hogy várjunk, de ha nem, hát nem.
- Örülök, hogy látlak. Ez a hely meg nem rossz, most éppen bárokban utazol? Nem unalmas számodra? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Hel & Loki   Vas. Júl. 02 2017, 23:52

Loki & Hela
Zene helye
Ritka az olyan nap, amikor ennyire elpuhulva és elpunnyadva érzem magam mint ma, de egyszerűen nem tudok magammal mit kezdeni. A hűvös lakás csendjében heverek a kanapémon és a laptopom lépernyőjére bámulok valami ostoba filmet amit online találtam, de a gondolataim máshol járnak. Apámra gondolok, Lokira. Régen nem láttam, és azóta már megcsináltam két különböző küldetést is, és most nem kaptam felkérést újabbra, szóval az eddig összeszedett milliárdjaimat élvezem, mert elég magas órabérrel dolgozom. Cserébe viszont halál pontos vagyok, és eddig nem volt hiba sem a gépezetben, persze óvatosan kellett eljárnom, hogy ne bukjak le, de nem került veszélybe az életem és a hatalmam sem.
Lustán nyújtóztam ki a telefonom után, és végül felhívtam apámat, hogy jöjjön, és találkozzon velem egy kellemes kis bárban, ami közel esik mindkettőnkhöz. Van benne részesedésem is ami azt illeti. Lustán mászok el a szekrényig és választok ruhát. Feketét, és minit. Vadat és sokat mutatót. Nem rejtegetem a természet adta alakomat, miért tenném?
Az egyberészes fekete csodámhoz egy magassarkút választok, és el is indulok. Kényelmes, ezüst színű kocsival érkezek és várok. Mindig én jövök hamarabb de van még ideje. Szórakozott mosollyal rendelek egy koktélt, és lekoptatok két próbálkozót is, mire befut Apa. Elmosolyodom, vékony ajkaimon pengeéles a gesztus, de felé mégis valamiféle furcsa ragaszkodással társul.
- Ugyan, nincs szükségem senki segítségére, elég nagy lány vagyok már az életemhez, mindössze hiányzott az apai törődés - mosolyodom el, de a szavaim nem igazán illenek a kedves mosolyomhoz. Sértő feltételezni hogy nem bírok el valakivel, én, a holtak űrnője. Még apámtől is, szóval van egy enhye él a hangomban. Hm, enyhe.
- Csak hiányoltam felemelő társaságod, de már tudom miért nem mentem eddig közeledbe - vágok vissza, de azt hiszem köztünk ez normális, túlságosan is hasonlítunk egymásra ahhoz, hogy valaha is kimondjuk. Mindent megtennék apámért, nem úgy mint a testvéreim. Bár Fenrir még egészen értelmes, tudnék vele mit kezdeni. Hm... elgondolkodtató.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

skandináv istenség

⌲ Foglalkozás :
Businessman
⌲ Hozzászólások :
21
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Hel & Loki   Vas. Szept. 24 2017, 22:45

Hel & Loki

Hel az egyetlen gyermekem, aki nem akar keresztbe hasítani, vagy egyéb mást csinálni velem, ha egyszer találkozunk. Noha azt is hozzá kell tennem, hogy a többivel nem is tartom a kapcsolatot. Egyrészt mert nem vagyok rájuk kíváncsi, másrészt mert utálnak engem, meg az anyjukat is. Pedig Sigyn aztán nem tehet róla, hogy nem vagyok az apák gyöngye. Úgyhogy ebben az egy dologban nem értek egyet a fiaimmal, az anyjukat nem kéne büntetni, miattam. Úgy látszik jobban hasonlítanak rám ők is, mint akarják.
Viszont a lányom egy jelenség, a szó jó értelmében, nincs szüksége semmilyen gesztusra, mozdulatra, akkor is mindenki ráfigyel. A szívem érző szegletében pedig büszke is vagyok rá. Persze ezt nem fogom az orrára kötni soha sem.
- Tudom, tudom, a cipődet is egyedül kötöd be. Apai törődés? Ez vicces, tudod, hogy milyen apa vagyok, örülj, hogy felvettem a telefont. Bár nekem az éjszaka közepén is, amikor valami szépet álmodom. – udvariasan mosolyodom el, érzem az élt a hangjában, persze, hogy piszkálta a csőrét a mondatom. A holtak úrnőjét nem lehet csak úgy leszólni, még akkor sem, ha az illető, vagyis én az apja vagyok.
- Olyan csodálatosan üdítő a személyiségem, hogy eddig kerülted, ami egyébként nagy kár, pedig hiányoztál is egy kicsit. – ugye két dudás egy csárdában szindróma az nálunk is előfordul, viszont azt tudja, hogy érte képes lennék megtenni bármit, csupán nem hangoztatom.
- Na és mit csinálsz ebben a gyönyörű világban? – érdeklődöm kíváncsian, van bár tippem, viszont inkább tőle hallanám, közben belekortyolok a rendelt italomba, a whiskey legalább nem pocsék, ez is valami.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Hel & Loki   Hétf. Nov. 06 2017, 14:55

Loki & Hela

Well well well, you're here...
Nyugalmas napoknak nézek elébe, talán túlságosan is nyugisaknak, így mielőtt bármit is csinálnék felhívtam az apámat, hogy látni akarom. Igazából, az udvarias és módfelett unalmas körökön túl, közöltem vele hogy mikor hová jöjjön. Szokás szerint veszedelmesen kihívónak öltöztem fel, és nem tagadom néha simogatja az egómat hogy a férfiak megnéznek maguknak, és elismerő pillantásuk jól esik.
A bárban most nincsenek sokan, kora délután van még, nem indult be az élet, és én sem akadékoskodom pedig megtehetném, csupán egy üveg whiskeyvel és két pohárral telepedtem le az egyik asztalhoz, ahogy apámat vártam. Nem is kellett csalódnom, hamarosan megjelent, nagyon emberi küllemmel. Kissé össze is húzom a szemeim, ez biztosan Sigyn műve megint. Próbálja tán jó útra vinni az apámat. Ribanc.
- Oh igen, még mindig magam kötöm ami azt illeti, és csak a szolgálóimtól várom el hogy megtegyék ha parancsolom. Tán az szeretnél lenni? - vigyorodom el széles, kihívó mosollyal, hiszen sosem fordulnék szembe apámmal. Azzal az egyetlennel, aki kicsit is hajlandó foglalkozni velem, és odafigyelni rám, mert mint minden nő, én is a figyelmet keresem. Csak nem akárkiét.
- Lehet hogy nem nyernéd meg az apák versenyét, de nekem csak te vagy két hibbant testvér mellett... és nincs belőled több - vonom meg a vállam lezseren, ezzel már majdnem nyíltan elismertem hogy kedvelem. Nem tudom szeretem-e, valahol biztosan de nem vagyok benne biztos hogy tudom, milyen is ez az érzelem.
- Csak egy kicsit? Várnom kellett volna még azzal a hívással, de ennek ellenére... örülök hogy időt szakítottál rám - mosolyodom el, és felállok az asztal másik felétől, és nemes egyszerűséggel odatelepszem az ölébe, átkarolva a nyakát. Amilyen gyakran látom, ennyi nekem is kijár.
- Mi mást csinálnék mint mindenki más? Keresem a békét, boldogságot, világbékét és még nem tudom miket - vigyorgok, hiszen ha én itt vagyok, az azt jelenti hogy valamiben töröm a fejem. Olyasmiben, amihez talán neki is van valami köze. Még nem tudhatom.
- Egyenlőre ismerkedem vele, még nincsenek nagy terveim. A nemzetbiztonság és más egyéb katonai szervek is alkalmaznak olykor, de ez titok- mosolyodom el halványan.
- Na és te mivel múlatod az időd? - faggatom, hogy ő is meséljen valamit. Bár Sigynről nem akarok semmit tudni.


♫ Fuck away the pain | Szeretettel <3|

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

skandináv istenség

⌲ Foglalkozás :
Businessman
⌲ Hozzászólások :
21
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Hel & Loki   Csüt. Júl. 19 2018, 18:51

Hel & Loki

Az én lányom most még elég normálisan van felöltözve, pontosan tudom, hogy ha akarna akkor pucéran jelenne meg bárhol, mert ehhez van kedve. Lehet meg kéne dicsérnem, mert ilyen ügyes volt? Ezzel szemben látható, hogy az én öltözékem nem tetszik neki, tárgyalásom volt, ott meg nem jelenhetek meg isteni alakban. Akkor sem, ha azt sokkal jobban szeretem. Ezeknek a csőcselékeknek meg az kell, hogy megmutasd mennyi pénzed van, az öltöny pedig megmutatja mennyit érsz, az üzleti világban.
- Persze drágám, mit szólnál a sohahónap 42.-éhez? Vagy a sohanapján kiskeddenhez? – kérdezek vissza egy vigyorral. Tudja, hogy hol a határ, de azért finoman mindig átlépi, amúgy se tudnám bántani, még nekem is vannak érzéseim a családommal kapcsolatban. Nagyon mélyen, eltemetve, tíz évente egyszer meg is mutatom. Pont elég, nem? Túlzásba nem kell vinni a családot.
- Kettő? Ja, tényleg, vér szerint, de van még két féltestvéred, akik Sigyntől születtek, a félvéreket, meg nem számolom én se, nem lehetnek sokan. – vonom meg könnyendén a vállamat, nem akarok törvénytelen kis porontyokat magam után, de néha becsúszik, csupán nem foglalkozom velük. Számomra értéktelenek.
- Nagyon picikét, én is örülök, hogy felhívtál. Mindig öröm téged látni. – karolom át a derekát a szabad kezemmel, a másikban a borostyánnedűt tartom.
- A világbékét? Keressük együtt, hátha megtaláljuk. Útközben mentsünk hajléktalanokat, szedjünk le az ágról kiscicákat. – kuncogok fel halkan, annyira abszurd lenne, egyikünk lénye se olyan.
- Szóval kémkedsz? Nagyszerű, hm..akkor esélyem se lesz megtudni tőled államtitkokat? Ne szomoríts el, hogy fogok én így szórakozni? – szusszanok fel álcsalódottsággal.
- Tudod, csak a szokásos, tönkreteszem az embereket, persze jelenleg legális úton, aztán, ha nem megy, szólok az egyik kedvenc bérgyilkosomnak. Eltünteti a maradványokat, szó szerint. – vigyorodom elégedetten. Milyen jó, ha az isten egy wendigot alkalmaz, mind a ketten jól járnak. – Van egy..na jó , több cégem, megkeresnek engem, megveszem potom pénzért a részvényeiket, aztán a duplájáért eladom. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Hel & Loki   

Vissza az elejére Go down
 
Hel & Loki
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Egyesült Királyság :: Anglia :: London-
Ugrás: