Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Hel & Loki

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

skandináv istenség

⌲ Foglalkozás :
Businessman
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 16.

TémanyitásTárgy: Hel & Loki   Vas. Jún. 18 2017, 01:22

Hel & Loki

Nem sűrűn fordul elő, hogy a gyerekeimmel találkozom. Sőt, azt se tudom mikor láttam utoljára Helt. De nagyon jól tudja, ha szüksége van rám, csak egy szavába kerül. Na meg telefonon bármikor elér, és szokott is zaklatni, amit egyáltalán nem bánok. Bármilyen hihetetlen is, talán egyedül ő az, aki nem haragszik rám, a múltbéli dolgokért. Pedig minden oka meglenne, Odin ledobta Asgardból, én meg nem mentem utána azonnal. Az Alvilág királynője lett, akitől maga a félszemű is félt, mi másért taszította le, ha nem ezért?
Nem mondtam Sigynnek, hogy kivel találkozom, egyrészt, mert nem kedveli a lányomat, másrészt, nem tartozik rá. Na meg amúgy is nagyon ingoványos terepen mászkálok otthon, és nem igazán akarom felpiszkálni az alvó sárkányt, akármennyire is kicsi a feleségem, nem kedvelem, amikor elkapja a gépszíj. Olyankor az anyjára hasonlít, akit a hátam közepére se kívánnák.
Leparkolok a cím előtt, elvileg valami bárba hívott az én hercegnőm. Elegánsan lépdelek az épület felé, végül be is lépek a helyiségbe. Elégedett hümmögéssel tartok terepszemlét, nem csalódtam, remek az ízlése a hercegnőmnek.
- Mondd csak drágaságom miben segíthetek? – ülök le vele szemben, kérdőn vonom fel a szemöldököm. – El kell intézni valakit, vagy csak régen láttad apádat? – vigyorgok kissé szemtelenül. Biztosan tudom, hogy ha valaki ártani akarna neki, azt egyedül intézi el. Végül is rám ütött, én is képes vagyok mindent megoldani egyedül. Ha az a kis dolgot nem vesszük úgy nyolcszáz éve, bár engem nem kaptak el, csak a görögöt, és az egyiptomit. Szerencsétlenek, pedig én megmondtam, hogy várjunk, de ha nem, hát nem.
- Örülök, hogy látlak. Ez a hely meg nem rossz, most éppen bárokban utazol? Nem unalmas számodra? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Hel & Loki   Vas. Júl. 02 2017, 23:52

Loki & Hela
Zene helye
Ritka az olyan nap, amikor ennyire elpuhulva és elpunnyadva érzem magam mint ma, de egyszerűen nem tudok magammal mit kezdeni. A hűvös lakás csendjében heverek a kanapémon és a laptopom lépernyőjére bámulok valami ostoba filmet amit online találtam, de a gondolataim máshol járnak. Apámra gondolok, Lokira. Régen nem láttam, és azóta már megcsináltam két különböző küldetést is, és most nem kaptam felkérést újabbra, szóval az eddig összeszedett milliárdjaimat élvezem, mert elég magas órabérrel dolgozom. Cserébe viszont halál pontos vagyok, és eddig nem volt hiba sem a gépezetben, persze óvatosan kellett eljárnom, hogy ne bukjak le, de nem került veszélybe az életem és a hatalmam sem.
Lustán nyújtóztam ki a telefonom után, és végül felhívtam apámat, hogy jöjjön, és találkozzon velem egy kellemes kis bárban, ami közel esik mindkettőnkhöz. Van benne részesedésem is ami azt illeti. Lustán mászok el a szekrényig és választok ruhát. Feketét, és minit. Vadat és sokat mutatót. Nem rejtegetem a természet adta alakomat, miért tenném?
Az egyberészes fekete csodámhoz egy magassarkút választok, és el is indulok. Kényelmes, ezüst színű kocsival érkezek és várok. Mindig én jövök hamarabb de van még ideje. Szórakozott mosollyal rendelek egy koktélt, és lekoptatok két próbálkozót is, mire befut Apa. Elmosolyodom, vékony ajkaimon pengeéles a gesztus, de felé mégis valamiféle furcsa ragaszkodással társul.
- Ugyan, nincs szükségem senki segítségére, elég nagy lány vagyok már az életemhez, mindössze hiányzott az apai törődés - mosolyodom el, de a szavaim nem igazán illenek a kedves mosolyomhoz. Sértő feltételezni hogy nem bírok el valakivel, én, a holtak űrnője. Még apámtől is, szóval van egy enhye él a hangomban. Hm, enyhe.
- Csak hiányoltam felemelő társaságod, de már tudom miért nem mentem eddig közeledbe - vágok vissza, de azt hiszem köztünk ez normális, túlságosan is hasonlítunk egymásra ahhoz, hogy valaha is kimondjuk. Mindent megtennék apámért, nem úgy mint a testvéreim. Bár Fenrir még egészen értelmes, tudnék vele mit kezdeni. Hm... elgondolkodtató.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

skandináv istenség

⌲ Foglalkozás :
Businessman
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Hel & Loki   Vas. Szept. 24 2017, 22:45

Hel & Loki

Hel az egyetlen gyermekem, aki nem akar keresztbe hasítani, vagy egyéb mást csinálni velem, ha egyszer találkozunk. Noha azt is hozzá kell tennem, hogy a többivel nem is tartom a kapcsolatot. Egyrészt mert nem vagyok rájuk kíváncsi, másrészt mert utálnak engem, meg az anyjukat is. Pedig Sigyn aztán nem tehet róla, hogy nem vagyok az apák gyöngye. Úgyhogy ebben az egy dologban nem értek egyet a fiaimmal, az anyjukat nem kéne büntetni, miattam. Úgy látszik jobban hasonlítanak rám ők is, mint akarják.
Viszont a lányom egy jelenség, a szó jó értelmében, nincs szüksége semmilyen gesztusra, mozdulatra, akkor is mindenki ráfigyel. A szívem érző szegletében pedig büszke is vagyok rá. Persze ezt nem fogom az orrára kötni soha sem.
- Tudom, tudom, a cipődet is egyedül kötöd be. Apai törődés? Ez vicces, tudod, hogy milyen apa vagyok, örülj, hogy felvettem a telefont. Bár nekem az éjszaka közepén is, amikor valami szépet álmodom. – udvariasan mosolyodom el, érzem az élt a hangjában, persze, hogy piszkálta a csőrét a mondatom. A holtak úrnőjét nem lehet csak úgy leszólni, még akkor sem, ha az illető, vagyis én az apja vagyok.
- Olyan csodálatosan üdítő a személyiségem, hogy eddig kerülted, ami egyébként nagy kár, pedig hiányoztál is egy kicsit. – ugye két dudás egy csárdában szindróma az nálunk is előfordul, viszont azt tudja, hogy érte képes lennék megtenni bármit, csupán nem hangoztatom.
- Na és mit csinálsz ebben a gyönyörű világban? – érdeklődöm kíváncsian, van bár tippem, viszont inkább tőle hallanám, közben belekortyolok a rendelt italomba, a whiskey legalább nem pocsék, ez is valami.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

skandináv istenség

⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Hel & Loki   Hétf. Nov. 06 2017, 14:55

Loki & Hela

Well well well, you're here...
Nyugalmas napoknak nézek elébe, talán túlságosan is nyugisaknak, így mielőtt bármit is csinálnék felhívtam az apámat, hogy látni akarom. Igazából, az udvarias és módfelett unalmas körökön túl, közöltem vele hogy mikor hová jöjjön. Szokás szerint veszedelmesen kihívónak öltöztem fel, és nem tagadom néha simogatja az egómat hogy a férfiak megnéznek maguknak, és elismerő pillantásuk jól esik.
A bárban most nincsenek sokan, kora délután van még, nem indult be az élet, és én sem akadékoskodom pedig megtehetném, csupán egy üveg whiskeyvel és két pohárral telepedtem le az egyik asztalhoz, ahogy apámat vártam. Nem is kellett csalódnom, hamarosan megjelent, nagyon emberi küllemmel. Kissé össze is húzom a szemeim, ez biztosan Sigyn műve megint. Próbálja tán jó útra vinni az apámat. Ribanc.
- Oh igen, még mindig magam kötöm ami azt illeti, és csak a szolgálóimtól várom el hogy megtegyék ha parancsolom. Tán az szeretnél lenni? - vigyorodom el széles, kihívó mosollyal, hiszen sosem fordulnék szembe apámmal. Azzal az egyetlennel, aki kicsit is hajlandó foglalkozni velem, és odafigyelni rám, mert mint minden nő, én is a figyelmet keresem. Csak nem akárkiét.
- Lehet hogy nem nyernéd meg az apák versenyét, de nekem csak te vagy két hibbant testvér mellett... és nincs belőled több - vonom meg a vállam lezseren, ezzel már majdnem nyíltan elismertem hogy kedvelem. Nem tudom szeretem-e, valahol biztosan de nem vagyok benne biztos hogy tudom, milyen is ez az érzelem.
- Csak egy kicsit? Várnom kellett volna még azzal a hívással, de ennek ellenére... örülök hogy időt szakítottál rám - mosolyodom el, és felállok az asztal másik felétől, és nemes egyszerűséggel odatelepszem az ölébe, átkarolva a nyakát. Amilyen gyakran látom, ennyi nekem is kijár.
- Mi mást csinálnék mint mindenki más? Keresem a békét, boldogságot, világbékét és még nem tudom miket - vigyorgok, hiszen ha én itt vagyok, az azt jelenti hogy valamiben töröm a fejem. Olyasmiben, amihez talán neki is van valami köze. Még nem tudhatom.
- Egyenlőre ismerkedem vele, még nincsenek nagy terveim. A nemzetbiztonság és más egyéb katonai szervek is alkalmaznak olykor, de ez titok- mosolyodom el halványan.
- Na és te mivel múlatod az időd? - faggatom, hogy ő is meséljen valamit. Bár Sigynről nem akarok semmit tudni.


♫ Fuck away the pain | Szeretettel <3|

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Hel & Loki   

Vissza az elejére Go down
 
Hel & Loki
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Egyesült Királyság :: Anglia :: London-
Ugrás: