Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 Amethys Helberg

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Amethys Helberg   Kedd Júl. 04 2017, 01:46

Amethys Helberg
Az elvárások taszítják az embereket az öngyilkosságba
Ame, Thys
23
Halandók
Madeline Petsch
Egyedülálló
Heteroszexuális
Keresett
Képesség, mint valódi képességem nincs, csak tanult és kifejlesztett adottságaim vannak. Ilyen például elhitetni másokkal azt, hogy minden rendben van, hogy engem senki sem tud megbántani és egy rideg, érzéstelen picsa vagyok.. Nem, nem kell ezt szépíteni, mert tisztában vagyok vele, hogy mit gondolnak rólam és ha magamnak hazudok, ezek a dolgok akkor sem fognak megváltozni.
Sokat mondogatták nekem, hogy egy ember igazi gyengesége az érzelmei kimutatása, ha hagyja, hogy mások lássák hogyan törik meg vagy roskad össze egy feladat terhe alatt. Tudom, hogy az érzéseim és az érzelmeim csak rám tartoznak és senki másnak nem szabd kimutatni. Erősnek, összeszedettnek és érzelmileg stabilnak kell mindig maradnom és ez megy nekem is.
De ha felteszed még egyszer ezt a kérdést, akkor elmondom mi a képességem.. Mások ellökése, mások becsapása, teljes érzelmi introvertáltság és bizalmatlanság az emberekkel szemben.

useri információk

Titkok. Elvárások. Terhek.

Kezdeném a családommal, elmesélem nektek a titkainkat, melyeket magammal hordozok. Kezdjük a bátyámmal, egy tehetős család sarja, elképesztően jóképű és tudja hogyan kell bánni a nőkkel, talán ő a város egyik legpartiképesebb férfija és transzszexuális. Elképesztő és felkavaró volt, főleg amikor én tízévesen rányitottam, amint női ruhákban, parókában paródiázva rohangál a szobájában és készíti magáról a különböző képeket, különböző pózokban. Próbáltam úgy tenni, mintha nem is lennék ott, mintha nem éltem volna át a pillanatot, de ezek az alkalmak, mikor ő nőnek érezte magát megszaporodtak.. Ha a szüleim tudomást szereznének róla, hogy mit tesz, ha megtudnák, hogy a fiúk valójában nőnek érzi magát, minden megváltozna.. kitagadnék és egyedül hagynák a másságával. Tizenhárom éve hordozom az ő terhét a vállamon és senkivel sem beszélhetek erről, még vele sem tudom ezt megvitatni, mert nem tudom hogyan kezdjek neki vagy éppen mit kéne mondanom. Próbálok vak lenni, becsukott szemmel tekinteni erre a dologra.
Ott van az édesanyám, aki egy erős és ügyes asszony, aki a legerősebb a világon, legalábbis ezt mutatja a külvilágnak, valójában bipoláris. Egyetlen szóra képes annyira megharagudni és önsajnálat és depresszió keverékében elmerülni, hogy egyszerűen észre sem veszi, hogy mi zajlik körülötte, vagy ennek pont ellentéte. Amikor annyira rápörög dolgokra, hogy már kissé bántó. Talán nem kéne lefestenem nektek, hogy milyen egy bipoláris személyiség, hisz ti magatok is rá tudtok keresni.. Mikor jöttem rá erre? Tizenhat éves lehettem, amikor édesanyámat a konyhába találtam meg felvágott csuklókkal és csak sírt és sírt és sírt, mintha a könnyei véget nem érő patakok lennének. Nem értettem, hogy miért tette, hogy mi a jó neki ebben, de próbáltam segíteni neki, próbáltam megmenteni őt, de a 911 sokkal hatásosabbnak tűnt nálam. Az egészet eltusolták egyetlen egy konyhai baleset ürügyével és én is tartottam a számat, ha valaki megtudná, ha egyetlen barátja vagy apám és a bátyám tudomást szerezne erről, akkor bevágnák egy elmegyógyintézetbe..
És végül van nekem egy édesapám, a tökéletes üzletember, a tökéletes apa és a tökéletes férj, legalábbis mindenki így festi le őt. Senki sem tudja, hogy rendszeresen és elég régóta csalja meg a feleségét és évek óta tervezgeti, hogy hogyan és mikor tudna lelépni. Tizenhárom voltam, amikor egyszer apa gépe elé tévedtem, hogy megcsináljam a házit, mert a bátyám a másikon játszott és esze ágában sem volt, hogy odaadja nekem.. így megnyitottam a böngészőt, de egy olyan kép tárult elém, melyet nem hogy akkor, de talán sosem kellett volna látnom. Szexpartnerkereső oldalak voltak, ahol nem csak nők, de férfiak is fent voltak, eleinte nem tudtam, hogy mit jelent az, ha egy ember pánszexuális, hát mára már tudom és szeretném ezt nem tudni.. Végül elkapott, amint éppen a leveleit kutattam át és megkaptam érte a büntetésemet, akkorát vágott az arcomra, hogy az ajkam felrepedt.
A családomban mindenkinek vannak titkai, mindenki szeretné, ha megtartanám a titkukat és ezek elvárásokkal járnak. A bátyám elvárja tőlem, hogy hallgassak és fogadjam el őt olyannak, amilyen. Édesanyám nem csak csupán hallgatást vár el, hanem szeretné, ha megoldást találnék a bajára és helyrehoznék mindent. Apám pedig elvárja, hogy ne mondjak el semmit és ne tegyem tönkre a családunkat. A média és mindenki előtt mi vagyunk a tökéletes család, mi vagyunk a példa, de nem minden alma finom, ami egészségesnek látszik, hisz ezer kukac rághatja belülről..
Az ők titkaik, terheik és elvárásaik miatt lettem az, aki, miattuk lettem teljesen introvertált, miattuk lettem rideg, távolságtartó. Közel engedni valakit magamhoz és megbízni az illetőben lehetetlen, egy dolog melyre képtelen vagyok, melyet nem tehetek meg. A sok teher és súly, melyet ők rám helyeztek rajtam marad, nem osztozhatok benne, nem kérhetek segítséget.. Erősnek, kitartónak és legyőzhetetlennek kell lennem és ezt is sugárzom, ezt mutatom és igyekszem ezt a látszatot fenntartani, mert amint leomlanak a falak, amint fény derül mindenre vége mindennek.. Éppen ezért fontos az a pillanat, amikor megtörtem, amikor utat engedtem a könnyeimnek és hagytam őket távozni a könnycsatornámon keresztül.. nem történhet meg újra, Gavin ott volt és látott, végre olyan volt, mintha valakivel osztozhatnék a bajaimon, még ha nem is mondtam ki őket, de ez egy olyan luxus melyet nem engedhetek meg magamnak!
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Cégvezető
⌲ Hozzászólások :
40
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 15.

TémanyitásTárgy: Re: Amethys Helberg   Kedd Júl. 04 2017, 19:14

elfogadva
welcome to our family
Kedves Amethys!

Elnézést, hogy ennyi ideig várattalak, de most már itt vagyok, és az a lényeg, hogy elfogadlak! Mert ez egy nagyon jó karakter! Szóval foglalózz, és a többi. Ismered már a járást. Wink

Nate
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Amethys Helberg
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált karakterek és naplók-
Ugrás: