Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 sine mora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Szer. Aug. 02 2017, 23:00

Panakeia & TartaroszCsak hümmögök kicsit a kérdésére, mert lennének ugyan ötleteim, de minek is kötném az orrára?
- Maga az orvos, mondja csak mit tanácsol? – kérdezem kíváncsian egy mosollyal.
- Nem vagyok jós, hogy ezt megmondjam, de tényleg szólni fogok, ha van valami ötletem. – vonom meg a vállam egy sóhajjal.
- Valószínű megtenném, amire kér. – tárom szét kicsit a szabad karomat, mert a másikkal ugyebár magamhoz ölelem, és nagyon is jól esik, hogy a közelemben van.
- Most legalább van okuk pletykálni. – fordulok hátra, és minő csoda, hirtelen mindenki abbahagyja a pusmogást.
- A lányom a legjobb kezekben volt, maga mellett. Én nem tudtam volna rajta segíteni, ezt mindenki tudja, nem igazán vagyok apának való. És gyerekként is igazán aranyos. – vallom be, igen csakis az alkohol miatt, de legalább kiböktem.
- Nem elég hihetetlen, hogy itt van? Egyébként meg elhiheti, nem szoktam csak úgy a levegőbe beszélni. .-
- Úgy gondolja? De csakis egy esetbe indulok el, ha velem tart. -
lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Szer. Aug. 02 2017, 23:56

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
Mindenesetre érdeklődve nézek rá, mert érdekel, hogy mit forgat a fejében. Sejtem, hogy milyen irányban gondolkodhat, de nem elég nekem most egy apró kis sejtelem.
- Őszinteséget a kezelőorvosával szemben? - vonom fel az egyik szemöldököm kíváncsian.
- Nem is tudom hirtelen, hogy örüljek vagy se, hogy nem jós. Ha az lenne, előre láthatta volna, hogy nem bölcs lépés engem ide toloncolni. - rövidke pillanat erejéig nézek rá sötéten, de tiszavirág életű csak a haragom vele szemben.
- Akkor elárulja nekem, hogy mire is vár? - billentem félre a fejemet egy halvány, vékonyka kis mosollyal, miközben még szorosabban simulok hozzá. Nehéz belőle eleget venni, de ahogy érzem felőle, ő irányomban van hasonló érzelmekkel.
- Nahát, semmilyen okot sem ad nekik rá? Még egy elejtett kardot sem? - nevetek egy kicsit, főleg, amikor hirtelen elcsendesülnek, amint magukba szállnak a szavak jótékony erejétől.
- Én megpróbáltam a lehető legtöbbet tenni érte, de nem az én tisztem megítélni a saját teljesítményem. De meg sem próbálta igazából, csak én. Ugyan már. Nem vagyok én valami cuki királylányka. - szinte duzzogós a hangom, de rájövök, hogy még mindig nagyon-nagyon részeg.
- Akkor jöjjön. - felkelek és húzom őt magammal: ha jön, akkor bizony a sátra felé, mert már látszik a macskajaj.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Csüt. Aug. 03 2017, 02:57

Panakeia & Tartarosz- Majd egyszer azt is kap,ígérem. – mosolygok rá kedvesen, nem kell tudnia, hogy mit csinálnék vele. Vagyis még nem kell tudnia róla.
- Lehetséges, de az is lehet, hogy akkor is úgy döntöttem volna. De dönthetett volna úgyis, hogy elmegy innen, mégsem tette. – döntöm félre a fejem.
- Nem is tudom. – simítok végig a hátán egy szusszanással, végül csókot nyomok a homlokára, egy egészen aprót.
- Nem, nem kapnak semmit, nem érdemlik meg. – kuncogok, amúgy se leskelődjenek utánam, van ám fontosabb dolguk is.
- Az igaz, de tényleg köszönöm, amit érte tett. Sokkal jobb volt így neki,én nem tudtam volna rajta segíteni. Számomra az. – jelentem ki, és nem nagyon érdekel, hogy duzzog.
- Megyek-megyek. – hagyom, hogy húzzon maga után, persze tudok járni, nem is értem miért kell húznia. Kissé álmosan is zuttyanok le az ágynak nevezett valamire, és húzom magamhoz. Vele akarok aludni, ez ellen meg nem tehet semmit.


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Csüt. Aug. 03 2017, 03:45

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
- Az nekem nem megfelelő válasz az alvását tekintve. - nem is érdekelnek a kifogásai vagy az, hogy mit művelne velem egy őszinte vallomása. Hallani akarom. Hallanom kell.
- Maga szórakozik velem? Erre se válaszoljon. A katonái romokban vannak, szükségük van megfelelő ellátásra. De maga sem akar úgy járni, mint Philoktétész! - szűröm a fogaim között.
A kezem felsiklik a tarkóján ahogy a hátamra simít és reszketegen szusszantok egyet, amint a homlokomra csókot nyom, amire ösztönösen nyomok egyet az állára. Szinte remegve pillantok fel a szemeibe.
- Ahogy hallottam tisztességesen harcolnak pedig. - szerintem is elég mókás a parancsnok kialakult helyzete velem.
- Az én lányom is, legalábbis gyermekemként szeretem, természetes... De rajtam igen. Cuki vagy királylány? - nézek rá egyfajta éllel a pillantásomban.
- Gyerünk. - a hangom nem tűr ellentmondást, ahogy a kezét fogom és húzom magam után. Ő lezuttyan, én már éppen engedném el a kezét, amikor von maga után, én pedig leesek szinte mellé, de meglepetten, a kezét viszont fogom.
- H-H-Hogy így tartsak magával? - hebegek, de a testem visz előre, bújok hozzá.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Csüt. Aug. 03 2017, 23:33

Panakeia & Tartarosz- Pedig most ennyivel kell beérnie, sajnálom. – vonom meg a vállamat, valahogy most nem érdekel, hogy mit akar tudni.
- Nem szokásom szórakozni, úgy nézek ki? De tegye meg azt a szívességet és ne válaszoljon. És kivételesen nem akarok úgy járni, mint a vén szatír. Köszönöm a segítségét. – vonom fel a szemöldökömet.
Elégedetten szusszanok fel a csókja miatt, habár arra számítottam, hogy felpofoz. Mondjuk most nem lenne oka rá, nem csináltam semmit vele, még az idegrendszerét se piszkáltam.
- Ez igaz, mert tényleg úgy harcolnak, de nem is várok mást. Az ő szabadságukért harcolnak, nem az enyémért. –
- Nem tudom eléggé megköszönni, amit érte tett. Szerintem mind a kettő. – pillantok rá kölyökkutya szemekkel, engem nem fog megijeszteni egy ilyen nézéssel.
Hagyom, hogy maga után húzzon, nem mintha tudnék tenni ellene.
- Szeretném, ha itt maradna, velem. – kérem nagyon halkan, és magamhoz ölelem, nem akarok ma este egyedül aludni.


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Aug. 04 2017, 00:10

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
- Lesz majd egy nap, amikor kiböki ezt is. - szusszanok fel a válaszát hallva, mert az nagyon sok minden, csak nem kielégítő. Legalábbis a számomra, mert tényleg fúrja a kíváncsiság az oldalamat.
- Őszinte leszek és igen, pont úgy néz ki, mert be is vallotta, hogy ma szórakozott már velem. Örömmel hallom, mert én vagyok a bátyjaim, ők sebészek. Lehet tudnám kezelni, de az az ő asztaluk. Mit vállaltam én? - sóhajom a fejemben is visszhangzik egy kört, mert a gondolataimban ez jár reggel óta. Tudom, hogy iszonyú nehéz vele, de mégsem hagytam itt csapot-papot.
Furcsán meghitt, mégis édeskeserű a pillanat, ahogy felszusszan az ajkaim érintése alatt. Most nem lennék képes megpofozni őt, nem úgy mint a húgom a Moroszt versenyszerűen. Nekem fontos ez a békés kis pillanat, pontosabban a tudat, hogy igen, erre is képesek vagyunk.
- Pácienseknek is remekek, mert nem nehezítik meg a saját dolgukat és az enyémet sem. Azt hiszem, hogy a szabadság utáni vágynál már csak az élni akarás a nagyobb felhajtó erő. - pillantok félre egy kicsit.
- Akkor ne tegye. Csak... hagyja, hogy anyja helyett anyja legyek továbbra is. Jaj, fejezze be. - megrettent amit a hatalmas kiskutya szemek miatt érzek. Általános gyengeség, ájulásérzet, ne adj' istenek, szerelem.
Vonszolom csak magammal, mint egy zsák részeg krumplit, pedig nem is ír.
- De... de csak ma éjszakára. - dünnyögöm, mert amúgy el tudnám ezt képzelni minden áldott vagy áldatlan este. Átölelni őt és szinte súlytalanul elaludni.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Kedd Aug. 08 2017, 01:03

Panakeia & Tartarosz- Ha maga mondja, biztos így van. – azért remélem, hogy az én jövőmet nem látja, elég nekem az is, ha Themisz vág hozzám egy jóslatot, nem kell még egy jós, aki szórja az igét, teljesen haszontalanul.
- Jól van, muszáj igazat adnom, de csak ma szórakoztam önnel, amúgy meg nem szokásom nagyon szórakozni. Ott lent nem igazán tudok, nincs kivel. A lehető legnehezebb esetet, azt vállalta. – mert tudom, hogy nem vagyok könnyű eset, sőt egy-két istent már a lélegzetvételemmel képes vagyok kiborítani.
- Pedig lehet ez a háború csak még több nyomort hoz el nekik, nem a szabadságot. – pesszimista vagyok, noha nem igazán közlöm ezt az embereimmel, mert tényleg kihajtják magukból a lelket, néha szó szerint is.
- Én aztán bele nem szólok, amit csinál az jó, nekem nincs keresnivalóm az életében. Befejeztem. – vonom meg a vállamat, pedig tényleg így gondolom.
- Jól van, akkor ma éjszakára marad itt. – ölelem magamhoz még jobban, nekem ennyi is elég, ha már nem hagy magamra este. – Köszönöm, hogy itt marad. – foghatom az alkoholra, sőt biztos az a ludas, de gyengéd csókot nyomok az ajkaira.


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Kedd Aug. 08 2017, 22:25

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
- Csak reménykedem... - vonok vállat, mert valahogy egyáltalán nem érzem az ő jövőjét. Szerintem azzal, hogy én nevelem Drífát, azzal túl sok közöm lett hozzá is, így nem érezhetem. De szerencsémre talán, hogy vannak más jósok is, akik megteszik helyettem is az ő vesézgetését.
- Ami egész jó arány azt tekintve, hogy ma szólt hozzám normálisan először. Ha hamarabb kezdte volna, ki tudja... lehet aggódnék. Á, szóval feljött szocializálódni, értem én... Nekem mindig azok jutnak, de most nagy hal akadt a horgomra. - fürkészem őt. Tudom, hogy mások mennyire kerülik, de én meg fejjel szeretek menni a falnak, most sem teszem másként. Még akkor is ha a fal a mellkasa.
- Ez a háború számukra a remény... és még nagyon sok idő, amíg az angolok egyáltalán fogást találnak rajtuk... bár sejtéseim szerint, inkább a skótok fognak rajtuk egyet. - pillantok végig a seregen, észre sem véve, hogy jósoltam is egyet. Szívós emberek.
- Sokat hibáztattam magam, amiért nem eleve én vettem magamhoz először... Több szenvedéstől kímélhettem volna meg. Hálás vagyok, mert... csak. - rám ne nézzen olyan kiskutya szemekkel, mert meg találom tépni.
- Maradok. - szinte csak szusszanás a hangom, mert a közelsége megmérgez szabályosan, csak suta ösztönösséggel ölelem őt, bújva hozzá. - Hogy lennék képes magára hagyni? - költői kérdés, mert képtelen lennék rá. De csak az egész kis világom reng meg alapjaiban, ahogy megcsókol engem, én pedig egy pillanatnyi hezitálás nélkül viszonozom, talán egy kicsit túlzottan bele is mélyedve.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Aug. 11 2017, 18:00

Panakeia & Tartarosz- Fejlődőképes vagyok, egyébként. Mondhatni igen, szocializálódni jöttem. Nagy hal? Annak nevezné a skótokat? – vonom fel a szemöldököm, persze tudom, hogy rám értette, de miért ne játszhatnám a hülyét?
- Valószínű nem most lesz, hogy véglegesen fogást találnak rajtuk. – csóválom meg a fejemet, most nem úgy tűnik, mintha nyernénk ezt a háborút. De világ életemben pesszimista voltam, szóval nem meglepő, hogy így gondolkodtam.
- Így is megmentette. Hálás, mert? Oké, nem kell válaszolni rá. – legyintek egyet, nem úgy nézem, hogy megmondja miért az, nekem meg fogalmam sincs az okáért.
- Köszönöm. – hálás vagyok, nem akarok egyedül lenni, kivételesen, és ha már marad akkor nagyon örülök, noha holnapra úgysem emlékszem rá. Csók közben beletúrok a hajába, és behúzom az ölembe, egy pillanatra szakítom el magam tőle, amíg újra levegőt veszek, utána újra az ajkaira tapadok. Szükségem van erre a nőre, bármennyire is próbálom tagadni.


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Pént. Aug. 11 2017, 19:40

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia
- Hihetetlen! Végre igazat ad nekem abban, amit még délelőtt mondtam, ha nem is hallom, el sem hiszem... Nem, én itt inkább ilyen idióta alvilági istenségre gondoltam most. - méregetem őt egy kicsit, ahogy játssza nekem a hülyét.
- Lehet egyszer leigázzák őket... De lelkileg nem fogják őket megtörni egy pillanatra sem. - nem ritka, hogy egymagam vagyok az optimizmus és a jókedv is, de Tartarosz mellett csak jókedvű és derűs lélek lehet valaki. Ha tudná, hogy milyen sötét egy tuskó...
- Csak akkor menthettem meg volna teljesen, késlekedés nélkül, ha én szültem volna. Semmi köze hozzá! - nem akarom egyáltalán, hogy tudja, hogy milyen érzéseket vált ki belőlem a tekintete, mert nem csak én, de még ő is belepirulna, az is lehet.
- Előbb választanám a halált, mint azt, hogy távol legyek... - suttogom csak a kis vallomásom, még ha nem is lesz tartós dolog. De amikor az ujjait megérzem a tincseim között, akkor fordul bennem a kocka és elkezdem bánni, hogy nem fog ebből semmire sem emlékezni. Szinte kezesen mászok az ölébe, ahogy húz engem magához, azzal sem törődök, hogy a rongyok, amit ruhának csúfolok, lecsúszik kicsit a vállamról, szabadon hagyva azt. Szinte fájdalmas a hang, ami kiszakad belőlem, ahogy elszakad tőlem, de éppen csak levegőt tudok venni, amikor visszakapom őt, hevesebben mint először. Reszketeg kis kézzel simítok a tarkójára, végigkaristolva, ahogy végül a kezem a hajában köt ki, a másik pedig szórakozottan az inge alatti kemény izomzaton indul felfedezőútra, hogy a derekán át a hátára karmoljak.
Elképzelésem sincs, hogy mit művel velem, mert az visszhangzik a fejemben, hogy kell nekem, kerüljön amibe kerüljön. Sehol sincs az akaratoskodó, makacs Panakeia, a vakon szerelmes és testileg sóvárgó van előtte, pontosabban rajta most.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Szer. Aug. 23 2017, 23:05

Panakeia & Tartarosz- Ne szokjon hozzá, ritkán adok bárkinek is igazat. Idióta is, szerencsétlen flótás, lehet csak ez jutott neki. – pontosan tudom, hogy rólam beszél, de nem igazán érdekel.
- És jól gondolom, hogy a lélek számít? Mármint én csak kínzom őket, annyira nem igazán érdekel, hogy mit éreznek. – miért is érdekelne? Nem csevegni vannak ott lent, hanem szenvedni, én meg ezt meg is adom nekik, mégis milyen házigazda lennék, ha nem?
- Lehetséges, de nem az a lényeg, hogy megmentette? Jójó, megértettem, semmi közöm hozzá. – szinte védekezően emelem fel a kezem. Ha nem, hát nem, csak megtudom egyszer.
- Ne mondjon ilyet..Inkább maradjon velem.. – pislogok rá hatalmas szemekkel. Ez a nő a vesztem, de egyáltalán nem érdekel. Azt akarom, hogy velem legyen, bármennyire is az ellentétem. Az sem érdekel, hogy milyen rongyokban ül az ölemben, noha délelőtt kedvem lett volna valami normálisabbat hozzá vágni. Elégedetten szusszanok fel a kis karmolására, s gyengéd csókokat nyomok a nyakára, majd a szabadon lévő vállára is.


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Csüt. Aug. 24 2017, 00:54

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia 18+
- Éppen ezért mondtam, hogy hihetetlen, mert tudom, hogy a valószínűsége annak, hogy még egyszer igazat ad nekem, az nagyon minimális. Nem igazán látja a fától erdőt, ha elé lógatnák, amit akar akkor is messzire nézne, hogy hol lehet. - csipkelődöm vele, kell nekem is ennyi öröm.
- Igen, beletrafált most az egyszer, az embereknél a lélekjelenlét és az összetartás az ami olyan erőssé teszi őket, nem feltétlenül az individuum, az a másik rétege, de ez már bonyolult. - nem lendülök bele, mert tudom, hogy nagyon magasról tesz a lélektanra, már ami a kínzáson felülmenő részekre nyúlik ki.
- Lehet, furcsa módon így is képes vagyok a kitöréseit teljesen elfojtani. - szinte villog a tekintetem, amikor felemeli a kezeit. Ne akarja a felszínét se megkarcolni annak, amit kaparászik, mert ha ismer istent másikat, akkor tudhatja, hogy nem kap választ. Nem kaphat választ, mert én nem vagyok arra és annak a következményeire felkészülve kicsit sem.

Még a sóhajba is beleremeg a hangom a tekintetére, mert pontosan ezt akartam elkerülni, de egyenesen belerohantam. Ha ő az én halálom, hát tárt karokkal fogadtam, rajongással és sóvárogva érte. Ő a tökéletes ellentéte mindennek, ami én vagyok, de mégsem akarnék mással lenni. Szerelmesen túrok a hajába és nyomok egy csókot a halántékára.
- Veled maradok, mert a világ összes betegénél jobban szeretlek, amióta csak az eszemet tudom, Tartarosz. A tiéd voltam, vagyok és leszek. - suttogom a fülébe, mintha nem lenne holnap, mert innentől nem lesz holnap. Leengedtem a mentális kis két lépést is, nem fogom magázni, amikor az érintésére forr a bőröm és könyörögni tudnék neki. Szabályosan végigsöpör rajtam a meglepetés és megreszketek a szusszanásra, amit a körmeimre hallat, ha nem az ölében lennék és nem fogna, bele is szédülnék talán. Levegőért kapok, amikor gyengéden végigcsókolja rajtam azt amit tud; érezve az ölemnél, hogy milyen erővel sóvárog utánam, majdnem erőszakosan marok a bőrére újra, fentebb, ahol vékonyabb és még inkább érezheti, hogy én mennyire türelmetlen vagyok, pedig ezt a világ végéig tudnám vele csinálni.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Szer. Nov. 01 2017, 22:43

Panakeia & Tartarosz- Szinte egyenlő a nullával, de úgyis próbálkozni fog. Nem adja fel, ezt viszont tudom, nem olyan típus. Talán, viszont lehet csak nem akarom meglátni azonnal, amit elém lógatnak. – ha csipkelődni akar, tegye, jelen pillanatban nem zavar.
- Lehet többször is beletrafálnék, ha nagyon érdekelne ez a téma. Mind a ketten tudjuk, hogy nálam kimerül a kínzásokban. Még nem fejlesztettem ki a sajnálatot a lelkek iránt. – nem is most fogom, ahhoz azért óriási dolognak kéne történnie, hogy ilyen dolgot tegyek.
- Nem is fogok ezzel a ténnyel vitatkozni, ha így van, akkor így van. – ingoványos terepre tévedtem, és nem is feszegetném azt a bizonyos húrt, kivételesen. Remélem majd megtudom mi ez egész, addig is türelmesen várok, végtére is időm, mint a tenger.

Részeg vagyok, ez nem vitás, ez tény. Ha nem lennék az, akkor valószínű nem kerültünk volna ilyen helyzetbe. Amit nem tagadok, határozottan tetszik. Persze sokkal jobb lenne, ha magamtól álltam volna elé, de hát most ezzel kell beérnie. Ahogy csókot nyom a halántékomra viszonzom, csak a nyakán.
- Naná, én vagyok a legbetegebb, akit ismersz. – vigyorodom el egy röpke pillanatra. Meg sem lepődöm, hogy tegezésre váltott, legalább ennyit is elértem. De a körmeitől képes lennék megőrülni, és tudom, hogy még rejteget meglepetéseket. Óvatosnak nem nevezhető módon szabadítom meg a rongyaitól. Fel akarom fedezni minden egyes porcikáját, hiába türelmetlenkedik, s adja tudtomra, hogy haladhatnánk. A saját magam ellensége is vagyok ezzel, az ágyra fektetem, aztán kezdem el lassú csókokkal kínozni, még jobban. Igen, a könyörgését akarom hallani.


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Csüt. Nov. 02 2017, 15:18

Don't gamble on the future

act now, without delay

Tartarosz&Panakeia 18+
- Ha ez a valóság, akkor meg kell mondanom őszintén, hogy roppant fafejű egy alak. Még szép, hogy próbálkozni fogok, ha egyszer sikerült, akkor amíg itt vagyok lehet rendszert tudok belőle csinálni. - fonom össze a karjaimat dacosan, mint egy ötéves.
- Csak várjon kicsit több, mint hétszáz évet és meglátja. - húzom össze a szemeimet. Néha nem vagyok tudatában annak, ha jóslatot találok elejteni, most sem. - De van időnk ezzel kísérletezni. - fürkészem őt egy kicsit.
- Örülök. - zárom le kurtán, mert valamiért láthatatlan falakat kezdek el érezni én is. Lappang a háttérben valami amiről nem tudok és az érzés egy kicsit kiborító. Viszont ha látni akarjuk azt, hogy mi lesz a végkifejlete ahhoz roppant türelmesnek kell lennie mindkettőnknek.

Ha nem ivott volna annyit, akkor áldott tudatlanságban és valószínűleg érintetlenül lettem volna az enyészeté sok-sok év múlva. Könnyen lehet, hogy bátorító ital nélkül nem is ült volna mellém, főleg nem keveredtem volna az ölébe. Ő és én, összefonódva, egy szerelmi vallomásban, talán életem legsebezhetőbb mégis legmeghittebb pillanatában.
- De itt vagyok neked, mint gyógyítód. - sóhajtok egyet, amikor megérzem a vigyorát a bőrömön. Sokkal kényelmesebb, hogy nem kell feszengve magáznom őt végre. Érzem az valósággal a körmeim alá feszülni, ami új, kíváncsi kis hangokat csal elő belőlem és megjön a bátorságom is, hogy ruhákat hámozzak le róla, hogy megtudhassam mi hozza ki a legjobban a sodrából. Aprót sikkantok amikor gyakorlatilag letépi rólam a rongyokat. A tarkójában kapaszkodom meg, cseppet sem finoman, amikor elfektet engem, nem feltétlenül gondolkodom most tisztán. Az ajkainak hála képtelen vagyok elfojtani a hangjaimat, egyszerre biztatva és kérlelve őt, ha valami érzékeny pontot talál. Ami az elmémben egy kisebb örökkévalóságnak tűnik, az lehet csak pár perc a valóságban.
- Tartarosz... - sóhajtok reszketegen, kitérve az ép elmém határaiból.

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: sine mora   Kedd Nov. 07 2017, 19:04

Panakeia & Tartarosz- Valami újdonságot is mondhatna, tudom, hogy nehéz, és fafejű alak vagyok. Óh, nem, rendszert azért nem fog belőle csinálni. Ebben meg én vagyok biztos. – megmosolyogtat a durcáskodása, de ismerem magam annyira, hogy ezt nem fogja elérni.
- Ha maga mondja, türelmesen kivárom azt a hétszáz évet. – vajon most jósolt egyet, és nem tudja? Vagy csak a hasára ütött, és mondott egy számot? Na mindegy, ebbe azért nem fogok belemenni, amúgy sem szeretem a jóslatokat. Inkább meglepődöm, amikor szükséges.
- Időnk az van. Istenek vagyunk. – bólintok lassan.
Nem tudom miért lett hirtelen ilyen fagyos, viszont egyszer ez is kiderül majd, remélem. Most az egyszer türelmesnek kell lennem. Valahogy csak kibírom.

Sosem gondoltam volna bele, hogy így leszünk, eddig kínosan ügyeltem mindenre, hogy ne keljen vele találkoznom. Nem mintha az ő körében mozognék, az én otthonom lent van a föld alatt. Panakeia pedig a fenti halandókat borítja be a különleges fényével, amit talán nem is lát, vagy nem hiszi el magáról, hogy különleges. Pedig az. Számomra, és szerintem mások számára is, láttam, hogy mit tesz a betegekkel, már egy mosoly is elég volt számukra. Új erőre kaptak, éreztek reményt, és egy részem nekem is.
- Aminek nagyon örülök. – szusszanok a nyakára, apró csókot is hintek rá. Akármennyire is szabadulni akartam tőle, most pont annyira akarom. Az életemnél is jobban vágyom rá. Elégedett morgással hagyom magam vetkőztetni, csak egy pillanatig mérem végig, rongyokban is gyönyörű, de most, hogy minden porcikáját látom, senki nem tudja velem elhitetni az ellenkezőjét. Nem érdekel semmi, senki más rajta kívül, felőlem sóhajtozhat, és sikoltozhat kedvére, zene füleimnek. Úgyis azt akarom elérni, meg akarom őrjíteni, úgy ahogy ő engem. Rárabolok az ajkaira, hogy a napvilágot is kicsókoljam belőle, vagyis a holdvilágot, végül is mindegy.
- Tudom..én is.. – pillantok rá egy rövid ideg, nem mondom ki, szeretem, ezt ő is tudja.


lost and wrecked again ● missed you
Vissza az elejére Go down
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: sine mora   

Vissza az elejére Go down
 
sine mora
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Múlt-
Ugrás: