Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Watch your back!

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Watch your back!   Szer. Aug. 09 2017, 00:12

Panakeia &
Kér

Állt a bál otthon, na nem mintha olyan sokat látogatnám meg a szüleimet. De a múltkor nem jelent meg mellettem a bátyám, ami azért zavart, mert ha éppen nincs kedve akkor is szól, hogy majd máskor csapatban visszük el azt az apró lelket. Viszont apám zengő üvöltését elég régen hallottam, és most Tartarosszal üvöltözött, a magába fordult testvéremből pedig ki is tudtam húzni, hogy miért. Megveregettem a bátyus vállát, majd a skótok földjére teleportáltam.
Széles mosolyra húzom a számat. Tudtam, hogy egy isten ölt, de arra álmomban se gondoltam volna, hogy pont Panakeia lesz az. Nem is foglalkozom azzal, hogy a láthatatlan formában mutassam meg az utat a léleknek, nekem csak ennyit kell megmutatnom. A többi a sógornőm dolga, habár amióta megalakult a Tanács, nekem se kéne ennyit dolgozni, a szokás hatalma.
- Szóval tényleg igaz, Pana. De ez a gyilkosság tökéletes. Ami nem csoda tekintve, hogy kinek is a lánya vagy. Szép pocak… - döntöm félre a fejem, és úgy mérem végig. Mekkora egy tapló Tartarosz. Pedig az én férjem se semmi, mondjuk egy ilyen lépés után valószínű gerinc nélkül végezné.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Watch your back!   Szer. Aug. 09 2017, 00:36

Kér&Panakeia

Hét egész és hét tized másodperc alatt vagyok képes bárkit kivéreztetni éles fegyver rendelkezésre állása nélkül is. Körülbelül harminc hét telt el azóta, hogy Tartarosz a maga istentelen és ostoba módján közölte velem, hogy a gyermekét várom. Azóta sem unatkozom egy másodpercre sem. Csak tegnap óta vagyok képtelen teleportálni, de így is kezd elérni a máglyán töltött időm mindennapossá. Mindezt azért mert a születendő fiam erejével jelenleg nekem kell bírnom. A csöppség pedig egy isteni Őrző. Nem... ő az Őrző. A nagybetűs, akinél jobb sosem lesz valószínűleg és szerintem ő is fog ennyit szenvedni, mint én. Látom a titkokat, látom a misztériumokat. A lelkeket. A látóterem széle felvett egy örökös lilás remegést, ami először őrjítő volt, mára megszoktam. Elmartam magam mellől mindenkit, mert számukra ez volt a biztonságos. Maradok én a szörny, a fiam lelkét nem szennyezi be.
Az útonálló azért kötött belém, mert látványosan várandós vagyok az átokfajzattól akiért és akitől óránként lassan kétszer kapok sírógörcsöt. Az immáron friss halott pedig megkérdőjelezte a foglalkozásom a hasam mérete és az egyedüllétem miatt. De tudni kell róla azért, hogy gyermekgyilkos. Valószínűleg engem is felvágott volna, hogy a csöppségem életét vehesse. Én pedig megelőztem a bajt. Volt nála egy kés, ami végül nálam volt és tekintve, hogy kiktől is származom és mi vagyok, csak kettő vágás kellett, hogy hét egész és hét tized másodperc alatt elvérezzen.
Érzem magam mögött, hogy felbukkan Kér, egészen kéretlenül. Rá sem pillantok, csak megpörgetem a kezemben a kést, mielőtt eldobnám és hátra nem nyúlnék az irányított lélekért, hogy szétroppantsam mielőtt levonulhatna a büntetés-végrehajtásra.
- Mi igaz, Kér? - a hangom száraz, hallatszik, hogy elszoktam a beszédtől és valószínűleg lábon hordok megint egy hangszálgyulladást a rengeteg sírástól. A szavaira csak lassan fordulok felé. Most láthatja, hogy felvilágítanak a szemeim olykor, amit próbálok rejtegetni is. Ez lenne a teljes erejű Panakeia a gyermekével. Egy istenverte Őrző. - Körberöhögni vagy a csodámra járni jöttél? Mert amint láthatod egy igen elfoglalt és mérhetetlenül pofára ejtett kismama vagyok, aki alatt felrántották a lángot. - pillantok félre a szántóra.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Watch your back!   Hétf. Aug. 21 2017, 22:40

Panakeia &
Kér

Egyébként felháborít a dolog, hogy már megint nem tudok lelket vinni a szükséges helyre, most éppen a nagybátyámhoz kellett volna. Igaz, hogy részere van osztva a területünk, de mi lélekfogók szabadon járhatunk, kelhetünk. Viszont néha nem találom a lelket, amit el kéne vinnem, se Thanatosz, se Makaria, ami kicsit frusztrál minket, mert tudjuk, hogy meghalt valaki, de utána senki nincs azon a helyen.
És tessék meg is találtam a megoldást, egy apró istennő személyében, aki láthatóan nagyon terhes. Szusszanok egyet, amikor elpusztítja a lelket, megint munka nélkül maradok. Remek.
- Hogy van benned egy poronty, és, hogy ki az apja. – vonom meg a vállamat egyszerűen. Nem nagyon hiszek a pletykáknak, általában utána is járok.
- Egyiket sem fogom megtenni. Sőt sajnálni sem foglak, csak egy nagyon kicsit, mert éppen eleget szenvedtél, és még fogsz is, ehhez jósnak se kell lenni. Ja, hobbid a máglyán való égés? Én ugyan nem fogok szólni senkinek, hogy te vagy az, aki miatt nem tudjuk a lelkeket a jogos helyükre szállítani. De a Tanács, és a skandináv nagyágyú nem fognak békén hagyni. - ingatom meg a fejemet, nem tisztem beleszólni, sőt nem is érdekel, hogy mit csinál ezután, azt tudom, hogy amíg az unokaöcsémet meg nem szüli addig nincs sok dolgom a környéken, mert mindenki elpusztít.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Watch your back!   Hétf. Aug. 21 2017, 23:15

Kér&Panakeia

Hülyét csinálok több istenből is egyszerre most, hogy  rendelkezem... Ezzel. Nem hagyok szemtanúkat és nagyon sokakat amúgy is Tartaroszhoz kellene vinni, én pedig elszántan tartok be neki. Jobb szeretem elpuszítatni magam mögött a nyomokat, amivel késleltetem a sorsom, de előbb-utóbb világra fog jönni Éogan. Addig nem fogok tudni megállni, mert állandóan menekülési kényszerem van, paranoid doxazmákkal megtarkítva. Futtatom azokat, akiknek a dolga ez lenne, de nem érdekel túlzottan. El akarom pusztítani azokat a lelkeket. El is fogom.
De Kér rám bukkant, én pedig csak apatikusan megfosztom a munkától megint. A lélekben ott lenne, hogy én voltam az elkövető és nem akarom, hogy Tartarosz így lásson. Nem mintha érdekelném őt.
- Igen, mind a kettő igaz. - a hangom érdes és száraz.
- Örülök, hogy nem katasztrófaturizmusra jöttél, de ez nem a te munkaterületed. Tehát csak érdekelt és ezek szerint terjed a hír is. Ki köpött? A szenvedés most az életem, csak a gyermekem ne érje semmi. Nem tehet róla, hogy az apja egy seggfej, inkább az én lelkem torzuljon el véglegesen miatta. Köszönöm, Kér. Gyanakodnak már? Basszus. - simítok a hasamra aggodalmasan, kis köröket róva. - Még van egy kis időm, amíg esélyük lesz elkapni egyáltalán, de ha Nerthus ellenem fordítja a földjét, akkor bajban vagyok. - igazítom meg magamon a rongyaimat. Aggódom a gyermekemért.
- Hány lelket pusztítottam el eddig? Ötvenezernél feladtam a számolást...

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Watch your back!   Vas. Okt. 01 2017, 16:57

Panakeia &
Kér

Nagyon utálom egyébként,ha hülyét csinálnak belőlem, pedig most ez történt. Panakeia úgy játszik nemcsak velem, hanem a többi hozzám hasonló istennel, mint más a kutyájával. Ami egyáltalán nem tetszik, mást már rég kicsontoztam volna, de most még ezt sem tehetem meg vele. Nem félek a haláltól, én vagyok az egyik, inkább kicsit tartok tőle, hogy a semmivé tenne egyenlővé. Azt pedig nem igazán szeretném.
- Naná, hogy igaz, még azt a barmot is lebasztam a trónjáról. – bár én a sokadik voltam a sorban, az anyám tuti felszántotta vele a birodalmát. Vérmes egy nőszemély, nem tehet róla.
- Ki kell ábrándítsalak, de igen, a munkaterületem, szabadon mászkálhatunk az összes földrészen, a Tanács így döntött. Weeeh, miért érdekelne, hogy mi van veled? A saját testvéreim sorsa nem érdekel, vagyis, de egyedül Moroszé, főleg, hogy fel kell kaparni a padlóról Tartarosz miatt. Nem köpött senki, csak jókor mentem haza, és most volt egy kis esélyem megérezni a lelket. Ah, micsoda drámai alakítás. A gyermek lelke is ugyanúgy sérülni fog, nem most, majd később. Az Őrző lesz, ha szerencsés nem őrül bele, és nem öli meg magát. Mit gondolsz? Skandináv területen vagy, Tartarosz gyerekével vagy viselős. A csoda, hogy eddig megúsztad ezt az egészet. – pillantok a hasára, majd rá. – Elárulok egy kis háttér információt, Nerthust még rá kell venniük, hogy beleavatkozzon, szerintem már nem sokáig kell beszélni a fejével. Megölted a fiait, lányait. Mondhatnám, megszentségtelenítetted, a földjét. – fonom össze a karomat magam előtt.
- Nem fogja bántani a gyereked. Ő nem az olyan istennők közé tartozik, aki egy gyermeken áll bosszút. Ha így tenne a lányodon se segített volna. -

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: Watch your back!   Vas. Okt. 15 2017, 17:51

Kér&Panakeia

A fiam apjának az ereje az enyémmel kombinálva egy rémesen veszélyes elegy. Az összes erőszakos halálnem maga körül róhat köröket, miattam. A legegyszerűbbnek ez tűnik: azokat a lelkeket, akik az utamba állnak, azokat megsemmisíthetem. Ami ijesztőbb, hogy lehet nem csak egy halandóval tenném meg ugyanezt a szívességet, ha úgy adódna.
- Eredménye gondolom semmi nem volt. - vonom meg kicsit a vállamat. Mert a tény, hogy semmi sem változott, ezt tanúsítja. Lehet, hogy sorban álltak Tartarosznál, hogy bemossanak neki, de hatástalan.
- Arra céloztam, hogy nincs itt semmi dolgod most. Nincs lélek, akit el kéne vinned, ráadásul pont neki. Itt vagy és szóba elegyedtél velem, azt hiszem ez már önmagában is elég bizonyító erejű, nem? Aki hülyékkel barátkozik, az így jár. Megcsinálta már ezt az állítólagos hasonmásommal is, most velem is. Azét a baromét vagy ezét a baromét, aki azt forgatta a fejében, hogy meg is erőszakol engem? Ha nyerek neki egy kis időt, akkor már elértem valamit. Egy részét jó időre le fogom kötni az erejének és csak az apja tudja majd visszafordítani. - felmutatom a kis filaktériát, amiben a tervek vannak és gyakorlatilag a gondolataim is. - Vagy pokoli jól csinálom vagy nem kerestek eléggé. - érzem, hogy a hasam fürkészi. - Nem ismerem a Tanácsprotokollokat, de azt hiszem tudom ki fogja a végső lökést megadni neki... Végső soron az az igazság. Bemocskoltam a művét. - pillantok le a földre.
- Tudom, de nem is a gyermekem a vétkes és nem szállt meg Káosz sem. A lányom gyakorlatilag ártatlan, én nem vagyok az a legkevésbé sem.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Watch your back!   

Vissza az elejére Go down
 
Watch your back!
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Múlt-
Ugrás: