Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 one dead too many

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: one dead too many   Pént. Aug. 11 2017, 18:20

Drífa&Panakeia

Egy csepp vér hullik le a mutatóujjamról, ahogy elkezd elsötétedni körülöttem a világ. Megöltem őket... mindannyiukat. Egy egész falut írtottam ki most, de mielőtt még magamban vagy a születendő fiamban kárt tettem volna, akkor hallottam meg Drífa kiáltását és láttam a távolból felém szaladni. Mögötte pedig Kratosz lépdelt, mert ugyan nem láttam az arcát, de a lélek amit láttam, az csak ő lehetett.
Nem emlékszem, hogy földet értem volna. Amikor kinyitom a szemeim, már nappal van, a fejem és a szívem pedig úgy fáj, hogy könnyek szöknek a szemembe. Halkan nyöszörgök egyet, ahogy megpróbálnék felülni, de a hasam miatt elég felemásra sikerül a művelet. Elcsigázottan sóhajtok egyet, mikor a jobbom felől megüt a hűs levegő: a lányom közelsége. Mosolyogni szeretnék, de amennyi bűnöm most van, jogom sincs egy mosolyhoz sem.
- Drífa... - sóhajtok egyet és kinyújtom felé a kezemet. - Sajnálom, mindent sajnálok... Ez az egész az én hibám, ha... - nem bírom folytatni, mert meg akarnak fojtani a könnyeim. Nem tudom mivel tudnám folytatni sem. Ha nem szeretem volna az apjába, akkor nem lennék ekkora bajban vagy ha kicsit erősebb akaratom lenne, akkor ez elkerülhető lett volna.
Amennyiben hagyja a lányom, úgy inkább megölelem őt. Ritka amikor tiszta pillanatom van.

Greets my Walden with its eternal voice ♕ no more mistakes ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: one dead too many   Hétf. Aug. 14 2017, 00:31Panakeia&Drífa
Az anyámat felkutatni nem egészen egyszerű feladat, még úgysem, hogy a Tanács is beavatkozott a dologba. Sőt, nemcsak ők. Nerthus nem tartozik a tanácstagok közé, de jobban ismeri Skóciát, mint a tenyerét, amin nem kell nagyon csodálkozni, ő alkotta. Ez a várandósság extrémen kifordította magából, jó végül is Tartarosz gyerekével várandós, és valószínű a szülőanyám se érezte jobban magát, mondjuk meg is halt. Legalább egy istennel nem tud végezni ez az átkozott vér, mert egyáltalán nem bolyhos kisnyúl a Tartaroszi-örökség. Kiirtott egy egész falut, a legutóbb legalább válogatott, gyerekeket nem ölt..most viszont..még nekem is sok, pedig Izlandon én sem csináltam különbet. Amikor meglátom futni kezdek, szerencsémre, hogy Kratosz is velem tart, nem érnék oda időben, ő meg elkapja, nem tudok teleportálni, hiába vagyok boszorkánynak titulálva, ez nem megy.
Másfél napja gubbasztok mellette, néha-néha oda-vissza megyek a szobában, hogy ne őrüljek meg. Vagy azon bosszankodom, hogy az öcsém, aki még megsem született máris eléri, hogy ne a normális emberi formámban legyek, hanem az ezüstösben, amivel nekem nem lenne gondom, viszont ilyenkor jóval hidegebb is van körülöttem. Az ablakon nézek ki, ahogy megszólít odakapom a fejem.
- Anya..- fogom meg a kezét óvatosan, tartok attól, hogy lefagy a keze miattam. – Nem a te hibád..Ne kezdj most önsajnálatba kezdeni, mind a kettőtöknek ártana, ha most döntesz úgy, hogy feladod.. – óvatosan letörölgetem a könnyeit, és még óvatosabban bújok hozzá.
- Csak próbáltad védeni az öcsémet..Nem haragszik rád senki, és nem is csalódott benned senki.. -  

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: one dead too many   Hétf. Aug. 14 2017, 12:01

Drífa&Panakeia

Nem igazán találok szavakat arra, hogy mivé lettem. Voltak olyan lelkek, akik követni akartak engem az utamon, úrnőjüknek neveztek, de velük is végeztem. Nem lepett meg különösebben, hogy a Tanács is a nyomomba eredt, pedig még alig száradt meg a pecsét a három hülye ítéletén is. Ha én leszek a következő, akit büntetésbe tesznek, akkor sok sikert nekik. Egy ponton számoltam el magam: Nerthus. Mintha maga Skócia fordult volna ellenem, hogy nem ölhetem több fiát és leányát. Valami olyasmi lettem, ami egyébként is bennem volt. A sötétebbik oldalam. Aki nem kérdez, nem kedves, csak rebbenés nélkül végez azzal aki közé és a céljai közé merészel állni. Mármint a családomtól nem áll mesze az, hogy gyilkosságra vetemedjen. Annyira vékony a vonal az élet és a halál között, Tartarosz pedig a kezembe adta a saját erejét is, hogy utána ott hagyjon engem döbbenten és terhesen. Hónapok óta nem aludtam, nem pihentem. Csak most, hogy elsötétül a világ előttem.
Magamhoz térve ugyan boldoggá tesz, hogy itt van a lányom, de az önpusztításom és a bűnlajstromom rám nyomja a bélyegét elég rendesen. Drífát is igen csak lábujjhegyen tartja a születendő öccse közelsége. Megfogom a kezét, amit nem érzek túl hidegnek, de lehet ez a fáradtságtól van: a testi és szellemitől egyaránt.
- Tudom, hogy még nem adhatom fel. De részben az én hibám is, mert tudtam, hogy nem bízhatok benne és mégis adtam neki egy esélyt. Ostoba naiv kis csitri vagyok még mindig, ha róla van szó. - hunyom le a szemeimet egy pillanatra, ahogy letörli a könnyeim, én pedig a karjaimba zárom a kis hercegnőmet.
- Ha sikerült is, akkor lesz nekünk még ne mulass. Cserben hagytam mindenkit, aki valaha is letette az esküt. - nyüsszenek egyet. A hippokratészi esküben négy istenre esküsznek fel név szerint, az egyik én vagyok.
- Hogy találtatok rám? Mert gondolom, hogy a szülésig most már itt kell maradnom. - pihentetem meg a kezem a hasamon, ahogy körülnézek.

Greets my Walden with its eternal voice ♕ no more mistakes ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: one dead too many   Hétf. Szept. 11 2017, 21:55Panakeia&Drífa
Sosem láttam még ennyire dühösnek, és szomorúnak Nerthust, akkor sem, amikor Izlandon rendetlenkedtem. Inkább akkor is segített, Glenr-rel együtt, mintha a vánok valami extra türelmeséggel lennének megáldva. De most anyámnak sikerült kihoznia a sodrából az öreg földanyát. Örülök, hogy nem tettek vele, és nagyon remélem, hogy nem is hurcolják majd meg a szülés után. Tudom, hogy mit tett, viszont már itt van, biztonságban, tenni már úgysem fog tenni semmit, nem is hagynám tegyük hozzá. Van annyira várandós már, hogy mozdulni se mozduljon, csak nagyon minimálisan.
- Fogalmam sincs, hogy mit érzel az apám iránt, sosem voltam szerelmes, és egy jóslatod szerint baromi hosszú idő, míg az leszek. De azt kell, hogy mondjam, megoldod, mint mindig mindent. – szusszanok fel halkan, ha már saját magában nem bízik, én megteszem helyette ezt is.
- Nem hinném, hogy a Tanács meg akarna büntetni azért, mert a tökfilkó apám nem volt melletted. – ingatom meg a fejemet lassan. Nem viseldekett úgy, mint aki megérdemelné, hogy benne legyen egy esküvőben, mégsem lehet érte hibáztatni, nem is szabad, egyébként, csak rosszabb lenne a helyzet. Leülök mellé az ágyra.
- Nerthus, úgy ismeri Skóciát, mint a tenyerét, bízott benne, hogy magadtól is leállsz, nem kell beleavatkoznia az egészbe. Tudod milyen, a türelme végtelen. Kratosz is beállt a sorba, hogy segítsen keresni, nemcsak a két skandináv isten, így végül rábólintott a dologra.. Igen, itt kell maradnod, velem. Ha minden igaz jön a húgod is, ő is aggódik érted. -

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: one dead too many   Szer. Szept. 13 2017, 23:07

Drífa&Panakeia

Érzem magamon most a környezetem bánatát és csalódottságát is. Arra, amit én tettem magyarázat nincs, de a feloldozás sem éppen ebben a halmazban rejlik. Én nem egy elszabadult erejű ifjonc vagyok, akihez kell a megértés és aki igényli a törődést, én csak egy bűnös vagyok most már. Nem számítok arra, hogy Glenr esetleg a fiamnak is úgy nyújtson segítőkezet, mint ahogy segített nekem is megtanítani Drífának bánni az erejével. Ellőttem az esélyeim arra attól tartok. De ki lettem billentve végre valahára abból az állapotból, ami egy egész országot sodort a pusztulás szélére. Valamint nem láttam egy ideje a lábamat már és nem valószínű, hogy most fogom még egy ideig megint.
- Még én magam sem tudom szavakba önteni és arra sincs kifejezés, hogy mennyire kárhoztatom magam azért, hogy őt szeretem. Várnod kell még azzal, de rögtön tudni fogod akkor, hogy mi is lehet ez. Gyenge vagyok, Drífa... Az öcséd egyedül képtelen leszek felnevelni. - rázom meg kicsit a fejem, könnyes szemekkel.
- Nem is azért büntetnének, hanem azért amit tettem, mint valami elszabadult vihar. A kettő között a reláció az én elmebajom. - sóhajtok egyet. Noha, akkor amikor ez elkezdődött inkább pánik állapotában voltam, Ami szépen átalakult a tombolássá. A józan eszem megérti Tartarosz tettét, a szerető szívem viszont értetlenül áll.
- Ez az ő alkotása, amibe én ilyen csúnyán belerondítottam. Úgy tűnik, hogy egy kicsit túl sok erőm volt ahhoz, hogy az megtörténjen. Ő volt a vadász, mielőtt léteztek volna vadászok és emlékeim szerint, neki amúgy is kötelességtudatból ez a választott élete. Nem mintha olyan könnyen el tudnék szaladni most. Az volt az egyik utolsó dolog amit akartam, hogy velem foglalkozzon Iaszó.

Greets my Walden with its eternal voice ♕ no more mistakes ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: Re: one dead too many   Vas. Okt. 01 2017, 13:06Panakeia&Drífa
Türelmesen hallgatom végig az anyámat, most, hogy végre nem tudom szem elől veszíteni, egy fokkal nyugodtabb vagyok. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem fogok éjszaka kellemesen aludni, valószínű itt fogok strázsálni. Noha már csak segítséggel fog tudni pár lépést is megtenni, mégis inkább figyelek rá. Még mindig jobb, mintha más tenné meg. Elég sokan csalódottak, és mérgesek is miatta, az apám miatt is. De őt még erővel sem lehet kicipelni a saját kis helyéről, ezért is vagyunk ebben a szarban.
- Nem is kell, mármint egyszer biztosan, csupán annyit kérek, hogy ne nekem tedd meg. Mégiscsak az apám. Éppen eléggé rossz, hogy engem is ott hagyott, azt hittem ettől nem lehet rosszabb, erre tessék, van. Ha te mondod elhiszem. Mi a terved? Megszületik aztán keresel neki valakit? Ugye tudod, hogy nem fogom egyedül hagyni.. – nézek rá egy halk sóhajjal, legalább egy valaki legyen mellette..
- Tudják miért tetted, és szerintem éppen elég büntetés lesz számodra, ha nem lehetsz az öcsém mellett. – fáj kimondani, de tényleg így van. Az a vénhülye sincs fent, akkor minden másképpen alakult volna, inkább gyáva módon visszamenekült a kisvackába.
- Kicsit nagyon sok erőd volt, letértél arról az útról, amit mutattál nekem, nem az embereken segítettél, hanem pont az ellenkezőjét. Noha belerondítottál a művébe, még helyre tudja hozni, ebben biztos vagyok. De nem én vagyok Nerthus, fogalmam sincs, hogy érez jelen pillanatban. Nem is hagyom, hogy elszaladj. Kicsit lassabban ér ide, nem teleportálhat, viszont itt akar melletted lenni, azért vannak a testvérek, hogy a legnagyobb bajban is segítsetek egymáson, vagy rosszul gondolom? – és túlságosan is optimista a nézetem.  

Bokumono-C♕ our past is a strange thing ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Gyógyszerész
⌲ Hozzászólások :
67
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jul. 16.

TémanyitásTárgy: Re: one dead too many   Vas. Okt. 15 2017, 16:50

Drífa&Panakeia

Le vagyok gyengülve a végtelenségig, elérkezett az ideje annak, hogy ártalmatlan lehessek. Érzem, hogy az elmém teljesen kisiklott, egy rom vagyok. De a lányom itt van velem. Mindannak ellenére is, amit tettem, ami mindennel szembe megy amiben hittem és amire neveltem, itt van velem. Akinek még itt kellene lennie, az pedig valószínűleg nem is kíváncsi ránk. Ez a problémánk egyik gyökere.
- A szerelem akkor képes ilyen sötét arcot ölteni, ha a rossz személy iránt érzi valaki. Még úgy is, hogy színt vallott. Tanulhattam volna először, hogy amint egy kicsit komolyabb a helyzet, megpattan. Megszületik, ameddig bírom megpróbálom nevelni, de... igen, valaki olyan gondjaira bíznám, akinek az életébe örömet hozna egy gyerek. Tudom, kincsem, nem is vártam mást. Legalább te legyél ott neki. - könnyes szemekkel bólintok egyet.
- Elég kapitális büntetés a saját alkalmatlanságom. - a lelkembe hasít a gondolat, hogy nem lehetek majd ott a fiam életében. Rúg is egyet, amire aprót szisszenek. Ezek után azt sem tudom, hogy mitévő legyek. Mert naiv voltam és feléledt bennem egy kép, hogy Tartarosszal lehetek. De neki láthatóan nincs szüksége rám.
- Saját magam legrosszabb rémálma lettem. Nem hiszem, hogy volt már ilyenre példa, hogy várandósság miatt az anya megkapta az apa erőit is, az okát sem tudom. Sok időbe fog telni, ezt tudod te is. A pusztítás könnyebb, mint a teremtés. Valószínűleg mérhetetlen fájdalmat. Mozogni is alig bírok, szerencsénkre. Teljes vesztegzárat csináltak... bölcs döntés. Igen és a nővére vagyok, az utolsó amit akarom, hogy lásson az az én szenvedésem, azért pedig néha csendben kell maradni. De ezt azt hiszem te is meg fogod majd tapasztalni. - mosolygok rá nyájasan.

Greets my Walden with its eternal voice ♕ no more mistakes ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: one dead too many   

Vissza az elejére Go down
 
one dead too many
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Alternatív terek :: Múlt-
Ugrás: