Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Reina Moore

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Kratos & Styx

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
~ bárhol felbukkanhat
⌲ Csatlakoztam :
2017. Aug. 20.

TémanyitásTárgy: Kratos & Styx   Szer. Aug. 30 2017, 13:08Kratos & Styx

Teleportálva érkeztem, csak stílusosan, egyenest a fiam irodájába. Nem olyan rég értem a városba, de a fenntöltött idő alatt sikerült elég sok hiányosságot bepótolnom, többek között a hatalomra kerülését is. Meg sem lepődtem, hiszen róla van szó, mi mást várhatnék? Elégedett vagyok az eredményeivel, ő az, aki felől sohasem voltak kétségeim. Ugyan, aggódni aggódtam érte, de nincs miért féltenem, elég idős már, hogy tudjon vigyázni magára, Nüx is ott van mellette. Tényleg nincs miért aggódnom, de nem bírnám megállni, hogy ne nézzek rá, rájuk pár évszázadonként. Erre akár kikapcsolódásként is tudok tekinteni, egy kis szabadságként. Ennyit én is megérdemlek, miután folyamatosan őrzöm a folyót és figyelemmel kísérem az ott áthaladó lelkeket. Na meg, a botor lények megállítása, akik a folyóba vetnék magukat, is az én dolgom lenne, amolyan önkéntes alapon. Erről szólva, kíváncsi vagyok, hogy a drága unokám hogyan is érzi magát mindezek után. Rémes állapotban került ki belőle, persze mi mást is várt... Kratos vajon eléggé megszidta érte? Gondoskodnak róla? Sok kérdést szeretnék feltenni neki, ezért is üzentem, hogy beszélni szeretnék vele és várok rá. Amíg pedig végez, én kényelembe helyezem magamat az egyik fotelben, megigazítom a szoknyámat, miközben az egyik lábamat átrakom a másikon. A szememet körbefuttatom a szobám, ez elméletileg egy rejtett iroda, legalább is én azt az információt kaptam, hogy ide nemigen léphet be senki más az elnökön kívül. Sőt, sokan nem is tudnak róla, még szerencse, hogy az én besúgoim azért ennél sokkal tájékozottabbak.

✘ zene ✘ itt van anyuci   Twisted Evil
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
♕ President of the United States ♕
⌲ Hozzászólások :
196
⌲ Tartózkodási hely :
♕ Washington D.C. ♕
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 12.

TémanyitásTárgy: Re: Kratos & Styx   Pént. Szept. 08 2017, 23:30Styx&Kratos

Van egy roppant szelektív varázslat a Fehér Házra téve, a beiktatásom óta. A szent családnak megmaradt a bejárása, de csak egy részem reménykedett benne, hogy drága édesanyám meg fog egyszer látogatni. Noha a gondolatra nem futotta az időmből túl sokra, mert itt van a nyakamon egy adóreform, az elektori kollégium eltörlése és a családunk hatalmának bebetonozása. Semmi sem nagyobb hajtóerő az "úgysem mered"-nél. Meg ha már kiharcoltam magamnak az egyeduralom és a hatalom istene posztot, akkor nekem most ennél jobb hely nincs a földkerekségen. A szabad világ vezére vagyok. Sosem tettem semmi olyat, amivel megcáfolhatnám ezt, előbb végzek magammal. Az oldalamon az Éjszaka, aki ismét a gyermekeimet várja. Így is elég sok és elég balhés gyerekekkel bírok, még mindig csikorgatom a fogaimat, amikor eszembe jut, hogy Lüssza mi a nyavalyát művelt. Őt sem arra teremtették, hogy normális legyen, de azért mindennek van határa, neki meg útlevele hozzá.
Szinte viharosan lépek ki a tárgyalóteremből, otthagyva az orosz nagykövetet és a gyökér ötletüket, hogy ne avatkozzon bele az USA katonailag olyanba, amiben nekik pénzük van. Ez nem így működik az én elnökségem alatt. Ahol humanitáriánus és katonai segítség kell, mi az ésszerű keretek között megadjuk. A zsebemben a Szenátus és a Kongresszus is. Közben írok egy SMS-t Erisznek, hogy mi újság. Remélem nem lécelt le még a látóteréből Lüssza. Közben odalép hozzám Holly, hogy nemes anyám a rejtekirodámban vár rám. Én csak egy vigyorral lépek a liftbe. Valami jó is van a mai napban azért.
Megigazítom a nyakkendőm, amikor belépek és képtelen vagyok nem elmosolyodni édesanyám meglátva. Csodálatos jelenség még mindig, rajta sem foghat sem az idő vasfoga, sem sanyarúság.
- Anyám! - biccentek neki illedelmesen, mégis csak rá kell esküt tennie a fajtánknak és ő hozott engem is világra. - Örülök, hogy látlak, csodálatosan festesz! Megkínálhatlak valamivel esetleg, mielőtt jó híreket közölnék?

Down in a Hole ✘ szia anyu!  juuj  ✘
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Hozzászólások :
4
⌲ Tartózkodási hely :
~ bárhol felbukkanhat
⌲ Csatlakoztam :
2017. Aug. 20.

TémanyitásTárgy: Re: Kratos & Styx   Szer. Okt. 11 2017, 21:21Kratos & Styx

Évezredek állnak mögöttem és előttem, a végtelen hosszú idő, Engem nem is láncolhat le. Egy vagyok a folyóval, örök. Amíg csak egyetlen cseppje is a medrében marad én magam is élek, így hát, tudván, hogy semmi vesztenivalóm, türelmesen várok drága gyermekemre. Rengeteg érdekes dolog rejtőzik a szobában, könnyedén foglalom le a gondolataimat. Rá várva szívesen gondolom végig felemelkedését, hogy hogyan is lett végül a szabad világ vezetője. Büszkeséggel tölt el, hogy ilyen sokra vitte az idők folyamán, de mindig is tudtam, hogy sokra fogják vinni. Én hittem bennük,  Pallasszal mindent megtettünk azért, hogy ilyen kitartóvá neveljük őket. Milyen nosztalgikus! Szinte már sajnálom, amikor megérkezik, kénytelen vagyok elszakadni az emlékektől, hogy a jelenre koncentrálhassak. Mosolya felderít, hány évszázada is már, hogy utoljára láttam?
- Kratos... Én is felettébb örülök, hogy látlak - viszonozom mosolyát, a tőlem megszokott szelíd módon. Ez már egy kiküzdhetetlen berögződés, utoljára talán a kiskorukban láthattak széles mosollyal az arcomon a gyerekek. - Igen, kérlek. De, mégis milyen hírekről van szó? - felettébb gyanús, a tekintetemmel még alaposabban felmérem őt, mint ezelőtt. - Azt látom, hogy sugárzol az energiától, de nem hiszem, hogy mindez a munkához köthető lenne... - egyenesen a szemébe nézek. Sajnálatos módon nem rendelkezem a gondolatolvasás képességével, hiába átható a tekintetem, így meg kell várnom, míg drága fiam helyet foglal az ital, italok kíséretében, majd maga közli, hogy mégis miről van szó.

✘ zene ✘ itt van anyuci   Twisted Evil
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content
TémanyitásTárgy: Re: Kratos & Styx   

Vissza az elejére Go down
 
Kratos & Styx
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Fehér Ház-
Ugrás: