Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Electra East

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 23:27

Csüt. Márc. 15 2018, 20:47

Vendég
Pént. Márc. 09 2018, 20:11

Szomb. Márc. 03 2018, 18:22

Szomb. Márc. 03 2018, 18:02

Vendég
Pént. Márc. 02 2018, 22:28

Vendég
Szomb. Feb. 24 2018, 18:23

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37


Share | 
 

 V for Vendetta

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
avatar

Vendég


TémanyitásTárgy: V for Vendetta   Csüt. Szept. 28 2017, 21:24

Ennek rohadtul nem így kellett volna történnie.

Ujjaim ütemesen dobolnak a kormányon, a szám szélén vér csordul le, nem érzem a fájdalmat, észre sem veszem, hogy milyen erősen harapom be az alsó ajkamat. Az idő, mintha ólomlábakon járna, olyan lassan vánszorog, a kocsi belsőtere fullasztó a fűtéstől és a hátsó ülésen haldoklóból áradó vizelet-ürülékszag keverékétől. A semmi közepén vagyunk, kint vihar tombol, közel s távol csak ez a rongy kis faház, aminek ablakain átfénylik a bentre invitáló, narancsosan vibráló fény. Oldalra sandítok, Rhiannon felé, a nő arca, mint egy tökéletesre faragott szobor, semmilyen érzelmet nem tükröz, nem látszik sem idegesnek, sem haragosnak, szinte unottnak hihetné, akárki kívülálló. Egy pillanatra még bennem is felmerül, talán számára tényleg ennyi az egész. Egy érdektelen, elhanyagolható lábjegyzet az élet margóján. Mintha nem az ő faszija próbálná az utolsó akaraterejével magában tartani a beleit, szétlyuggatott hasfalán keresztül. Viszont, ha nem érdekelné, nem készülne arra, amire.
- Rhia, nagyon elkúrtuk ezt a Boss-szal, Billy… neki kórház kéne, vagy valaki, aki összeférceli. Biztos arra van most időnk, hogy revansot vegyél a nagykutya kölykén? – Alig néhány órája annak, hogy próbáltuk átvágni a palánkon a főnököt, alig két órája, hogy Bill-lel statuált példát, a csaj pöccre gőzölt be és mire észbe kaphattam volna, már követtem is a GPS útvonalat, ami a férfi egyetemista fiához vezetett.
Őszi szünet, piás, kanos diákszövetségi tagok a víkendházban. Mikor, ha nem most? Ennél védtelenebb és könnyebb célpontok aligha kellenek. Megmarkolom a kormányt, az ujjperceim szinte belefehérednek, kint a szél süvít, bent Bill szörcsög nehézkésen, Rhiannon pedig a pisztolyokat tárazza.

Ennek rohadtul nem így kellett volna történnie.

Az arcomba csap az eső, hunyorognom kell a látáshoz, a csomagtartóból egy súlyos utazótáskát szedek elő. A „cuccost”. Nem sok embernek volt szerencséje a tartalmához, akinek mégis, nem élt addig, hogy mesélhessen róla. Előre sétálok, Rhia kimászik a hátsó ülésről, az alabástrom kezei véresek, az előbbi szoborszerű arcon most némi megtörtség látszik. Billynek már nem kell szenvednie, más viszont annál jobban fog.
- Mosakodj meg, szedd össze magad. Aztán juss be, altasd el a gyanújukat. Én addig elvágom őket a külvilágtól, hogy elég időd maradhasson. Aztán csatlakozom. – Őszintén szólva, kurvára parás a szituáció, kibebaszott improvizáció az egész, de innen nincs visszaút.
Sosem bíztam abban, hogy megérem az öregkort, vagy valami maradandót hagyok magam után a világnak, de ez a fajta kamikaze akció álmaimban sem jött elő.
- A faszomat, Billy, meg a te faszodat, hogy ugrálnod kellett… - Sziszegem az orrom alá, végül megpaskolom az unokatesóm vállát és eltűnök a faház mögötti sötétségbe, fel kell szerelni a kis kütyükét, ami kicsap minden elektromos jelet, meg az áramot is, hadd legyünk helyzeti előnyben.
Rhiannon-on múlik a bejutás, őt és a bájait ismerve, meg a balfaszokat ott bent, nem lesz nehéz ügy.

Ettől függetlenül… ennek rohadtul nem így kellett volna történnie.


Vissza az elejére Go down
 
V for Vendetta
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Kikapcsolódás :: Archivált játékok-
Ugrás: