Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 5 vendég

Neda Bousaid, Woody Nash

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 Ardeth Nimr

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
☥ One of the last Medjays...
⌲ Hozzászólások :
19
⌲ Tartózkodási hely :
☥ Everywhere
⌲ Csatlakoztam :
2017. Jun. 16.

TémanyitásTárgy: Ardeth Nimr   Hétf. Jan. 29 2018, 15:05

Ardeth Nimr
Ha azt mondanám idegen vagyok keletről és azt keresem ami elveszett...?
Ardeth
Már nem számolom
Démonok
Oded Fehr
Nőtlen
Heteroszexuális
saját
Medjay, kell ennél több? A medjayok a fáraóknak egy védő-, papokból álló alakulata. Hit és harc, ez a kettősség határozza meg életüket, miközben feláldozzák magukat az uralkodónak. De megmenthető egy lélek, csak azért mert a fáraó szavára gyilkol? Mentesül a gyilkosság bűne alól? A lélek sérül, és ugyan tekintélyt jelent medjaynak lenni, attól még ők is emberek, akikre vonatkoznak szabályok. Tisztában vannak, hogy elkárhoznak, hogy rájuk nem vár az elíziumi mezők gyönyörűsége, hogy lelkük sosem fog felszabadulni. Szívüket adják az uralkodó kezében, rendületlen hűséggel, törhetetlen akarattal, meginghatatlan hittel rendelkeznek, miközben az egyik legjobb harcos alakulat Egyiptomban.
I. Seti uralma alatt szolgált Ardeth hűséggel, sosem házasodott meg,
éjjel-nappal őrizte fáraóját, míg végül egy csatában vesztette el az életét. De vajon valaha is várta, hogy Anubisz kiválasztja? Hogy lelkét Ammut megeszi, és állat-ember alakban kerül vissza a világban. Évről évre, századról századra élt. Az örökkévalóság hatalmasabb átok, mint maga a túlvilág. Örülhetne, hogy megint a Földön jár? Látta világok pusztulását, újraemelkedését és ő ebben nem vett részt. Ő nem halt meg, tovább élt és élt. Látta, ahogy a dicső Egyiptom elveszti fényét, ahogy a világ eltiporja, és egy lesz csak a sok ország közül. Pedig ő még élt abban az aranykorban, még látta a hit, az istenek, az emberek együttműködését, mikor Egyiptom volt valami. Most már csak a történelemkönyvek mesélnek...
Megélte az istenek viszályait, ott volt végig Anubisz mellett, ahogy most is, mintha ő lenne az új fáraója, akit szolgálnia kell. Acél akarattal, hűséggel emeli érte a kardját, miközben elpusztít mindenkit, aki a célpontja. Hogy tekinthető-e még embernek, vagy az idő vasfoga elemésztette? Ki tudja...
Állati alakja egy fekete párduc.  

useri információk

"Ha azt mondanám idegen vagyok keletről és azt keresem ami elveszett...?"

- Halálig! - ordította és lendült a kardja, miközben saját végzetét látta, hogy érkezik. A halál egy állapot, csak egy kezdet, és ő ezt már alig várta. Egyike volt azoknak, akik évtizedek óta a király körül strázsáltak. Gyerekkora óta Medjaynak nevelték, de csak, mikor az uralkodó elfogadta, akkor értette meg, hogy ez nem egy feladat, nem egy hivatás. Ez egy élet. Hited és erőd a fáraóé és a népé. Ő uralkodik feletted. Mondhatni, többek voltak, mint a polgárok, mégis, Medjaynak lenni azt jelentette, hogy éjjel-nappal uralkodódé vagy, vigyázol rá és Egyiptomra. Nem, mint szerető, vagy szolga, hanem, mint katona. Kevesen tudtak megházasodni, leginkább azok, akik a várososokba lettek küldve, nem pedig a királyi palotába - Ardeth utóbbiba lett beosztva, ismerte az épületet, mint a tenyerét, de néha természetesen töltött időt a falakon is kívül. Mégsem lett sosem felesége, pedig volt kedvese, Nila. Gyermeke sem született, vagy legalábbis nem tudott róla.
A szórakozott gyerekből lassan felnőtt lett, kiölték belőle a játékosságot, ostorozták a harcra és mindennek ellenére, talán, mert annyira belenevelték, vált belőle nagyszerű harcos. A kardok forgatója, a lovak megülője, gyorsan szedte a fokokat, és máris hadtestet kapott kézbe. Szigorú, erős kézzel vezető parancsnok lett belőle, aki példakép lett. Életében nem sok bűnt követett el, halála után jóval többet.
"Halálig. Az uralkodóért! Egyiptomért! Istenek védjenek minket!" és hasonló maszlagokban hitt, vett el életeket, míg végül az övét vették el. Úgy halt meg, ahogy élt - kihúzott háttal, megemelt fejjel, ördögi mosollyal. Nem félt a haláltól, lehet kellett volna? Elsüllyedt mellkasában a penge, ellenfele örömmel forgatta meg benne, ostoba... Ezzel nem lesz több. Ő pedig átlépte a Túlvilág küszöbét. A mérlegre került a lelke, melynek súlya több volt, mint egy tollpihe. Mit is várt? Mennyi ember vére tapad a kezéhez? Mennyi életet oltott ki? Már nem tudja megszámolni őket, már nem is emlékszik rá, hiszen lelkiismeretének ezt a szegletét még gyerekkorában gyökerestül kitépték. Senki után nem siránkozunk, az élet kevés hozzá! Az erős fennmarad, a gyengét elpusztítja a sivatag.

"Te azt feleled, idegen vagyok nyugatról és te engem keresel..."

- Halálig? - jelent meg arcán egy gúnyos mosoly, ahogy lépett oldalra. Kardja lendült a levegőben, suhant vele, és hang nélkül vágta át az ellenfelét. Figyelte, ahogy az áldozat elkerekedett szeme felé fordul. Csak egy ember volt...
Gyorsaság és erő, ez teljesült benne, mióta démon volt. A hit kiégett, átalakította, miután újra talajt érzett lába alatt. Olyan volt, mint mielőtt meghalt volna, de mégsem. Fizikailag lehet, nem változott, lelkileg máris. Túlélni a halált, rájönni, hogy a világ összetettebb annál, mint hogy egy uralkodó legyen és azt védeni... Egy életet pazarolt el, és kapott helyébe egy másikat. Másnak is van lehetősége erre? Miért pont ő? De Anubisz nem válaszolt, egy idő után pedig ő is csöndben maradt. Hálásnak kéne lennie, mégis ez a hála elfakult évszázadok múltán. Születések, pusztulások, ezek vették körbe, az élet körforgása, melyből ő és az istenei kimaradtak. Miközben minden iránt vesztette el érdeklődését, csak pár dolog maradt meg benne, hűség Anubisz felé. Sok istennel találkozott már, valakiben fel is merült, hogy az oldalára állítsa, mégis, őt nem érdekelték ezek, hiszen az új "életét" csakis egy valakinek köszönhette. Köszönhette? Inkább átkozta érte, ahogy az étel íze megfakult szájában, ahogy a bor nem oltott szomjat, ahogy a nők nem elégítették ki vágyait, ahogy minden beszürkült lassan. Az idő adott értelmet, most, mikor az nem fogott úgy rajta, akkor mi van? Akkor mégis mi a jó franc van?
A szörnyeteg egyre inkább kebelezte be, egyre inkább vesztette el emberségét, és vált a szeszélyeinek rabjává. Míg régen vasmarokkal tudta uralni nyugalmát, most többször is a harag elragadta, ahogy az emberi világ korcsosult el, pont úgy ő is.
Végül is, nem ember, hanem démon már. Egy démonnak pedig nincsenek elvei, nem?
Elhagyta Anubisz Birodalmát, hogy megtalálja saját útját, nem pedig, amivel megátkozták. De mi az, ha nincsenek már fáraók és királyok? Nincsenek hívők? Hanem a technológia mindenben gyökeret vert. Újra gyilkolt, kereste saját uralkodóját, akit méltónak talál, de mi van, ha csak a fától nem látta az erdőt? És mindvégig ott volt előtte a kimondatlan kérdésre a válasz? Ott volt saját királya?
- A kis kurva... - nyögött fel, ahogy a csapás telibe találta. Meghasonult a múlt a jelennel. Vörösben vibrált a világ körülötte, ahogy a mellkasában elsüllyedt az éles fegyver. Pont úgy, mint évezredekkel ezelőtt. Felfénylett a szemei előtt valami, mintha elméjében meggyújtottak volna egy lámpát. Elnevette magát, miközben a kard után nyúlt és kirántotta önmagából. Vére csöpögött le róla, miközben egy halálos csapást intézett ellenfelének.
Képtelen volt abbahagyni a nevetést, miközben megtámaszkodott a kardon, míg begyógyul a mély seb. A válasz meglett, röpke évezredek után.

"Téged kereslek, és én Medjay vagyok."

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
237
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Ardeth Nimr   Kedd Jan. 30 2018, 18:49

elfogadva
welcome to our family
Kapsz egy nyomi elfogadást, ehhez a remek et-hez. Nagy kedvencem egyébként a Múmia film, mármint nem a Tom verziós az fúúúj. És kedvencem ez a drága pap, úgyhogy örülök, hogy elhoztad közénk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Ardeth Nimr
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: démonok-
Ugrás: