Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Berserk Halldor, Neda Bousaid

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 Dahlia Underwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
James Underwood személyi asszisztense
⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 09.

TémanyitásTárgy: Dahlia Underwood   Vas. Május 13 2018, 15:44

Daliah Underwood
Minden tél szívében rejtezik egy vibráló tavasz, és minden éj leple mögött ott vár egy mosolygós hajnal.
Lia/Persephone
kortalan
görög istenek
Elizabeth Olsen
házas
hetero
canon
A tavasz istennője, és az Alvilág királynője.

useri információk
A világ rosszul fogja fel a férjemmel való kapcsolatomat. Sokszor hallom, vagy épp olvasom, hogy „Perszephoné gyűlölte az Alvilágot, és az volt az egyetlen vigasztalása, hogy a felszínre mehetett”. Ez nem igaz. Egyáltalán nem. Szeretem Hádészt, akkor is, ha nem indult zökkenőmentesen a kapcsolatunk. Akart engem, és nem csak ideig-óráig. Hosszasan győzködte apámat, hogy engedjen hozzá feleségül, persze a „Nagy Zeusz” – remélem érezhető volt az irónia – nem engedte. Talán a büszkeségét sértette volna, ki tudja. Ez már sosem derül ki. Minden esetre az nem tetszett annyira, ahogy végül az én drága uram elintézte, hogy az övé legyek. Rettentő romantikus a mezőn békésen sétálgató hölgyek elrablása, ez kétségtelen. Eleinte iszonyatosan féltem tőle, és gyűlöltem őt. Gyűlöltem, mert elszakított édesanyámtól, és a felszíni világtól, mely olyan drága volt nekem. Tudtam, éreztem, hogy édesanyám lassan bele betegszik a bánatba, ahogyan engem keres. Mégis, lassan megszerettem Hádészt, ezt a drága, nagy morgós medvét. Zord, és kegyetlen, elvégre ő a holtak ura, de nagyon tud szeretni is. És bár apám parancsára felkényszerültem a Földre ismét, ő tudta, hogy verje át. Nem tudtam én sem róla, így kicsit átverve éreztem magam. Mikor bele haraptam a gyümölcsbe éreztem, hogy valami megváltozott. Kaján vigyorral az arcán közölte, hogy örökre az Alvilághoz vagyok kötve, így bárhol járjak is, vissza fogok térni hozzá, ha akarom, ha nem. Le akartam törölni azt az ostoba vigyort a képéről, olyan dühös voltam rá, hogy meg tudtam volna ölni. Apám arra a döntésre jutott, hogy az év kétharmadát anyám mellett kell töltenem, amíg a föld terem, és nyugovóra nem tér. Így mindössze három hónap jutott nekem odalent, valódi otthonomban annak az oldalán, akit szerettem. Először vissza se akartam menni. Dühös voltam, egy kanál vízben meg tudtam volna fojtani. Ám minden haragom elpárolgott, mikor leértem hozzá. Sosem érzett melegség járta át a lelkem, ahogy az a hatalmas férfi, mint egy anyátlan kisfiú borult a nyakamba és csókolta össze arcomat. Hiányoztam neki. Attól kezdve az Alvilágot hagytam el minden évben nehéz szívvel, és a napok, hónapok halálos lassúsággal teltek nélküle.
Ám ennek már sok-sok éve. Legalább 3000, ha nem több, de már nem is igazán számoljuk. Olyan hosszú volt az egymás nélkül eltöltött idő, hogy most minden percét kiélvezzük, hogy együtt lehetünk. Mikor az a világ, amelyben tiszteltek bennünket megszűnt létezni, végre elhagyhattuk az Alvilágot. Persze nem teljesen, hiszen az ott élő borzalmak nem maradhatnak felügyelet nélkül, de a felszínre költöztünk, és végre az egész évet együtt tölthettük. Persze az én lökött uram minden marhaságot kipróbált, amit csak lehetett. Sokszor volt nagyon jó, és sokszor volt nagyon rossz is, de egymás mellett átvészeltük a nehéz időket.
Most egy nagyvállalatot irányítunk, ő és én. Ő, mint a vállalat feje bármit megtehet, akárkire rá bízhatná a titkait, de még mindig én vagyok a legfőbb bizalmasa. Velem osztja meg minden gondját, és a vállalatot is segítek neki vezetni. Így újra királynő vagyok, Ő pedig az én királyom, és örökre az is marad.
Hosszas gondolatmenet ez így kora reggel, álmos arccal a kávém felett. De nem tehetek róla, egyszerűen csak nézem az arcát, és eszembe jutott. Még ő sem tért magához egészen, szempilláján még ott csüng az álom maradéka. Unottan bámulja a csészéjében kavargó feketeséget, de keze az asztal alatt mégis a combomon pihen. Semmi hátsó szándék nincs ebben, egyszerű gesztus csupán, a törődés gesztusa. Ritkán mondja, hogy szeret, az arcán szinte sose látni, de én mindig érzem. Mikor hallom kattanni a kenyérpirítót, óvatosan kikászálódom péklapát méretű tenyere alól, hogy a tálalótól az asztalhoz vigyem a reggelijét. Közben meglátom magam a sütő üvegajtajában, és önkéntelenül is elmosolyodom. A fekete ing a térdemnél lóg, a hajam kócos, a szememben álmos fény csillog. Fiatal nő testét vettem fel, mintha csak most szakadtam volna ki az egyetemről. Azon somolygok magamban, hogy bezzeg ő… az agilis, sármos ötvenes pasi. Sok pletyka kering rólunk. Hogy csak a pénze érdekel, hogy fizet nekem, hogy mellette legyek, és még az is, hogy megcsalja velem a feleségét, akit valami isten háta mögötti országba küldött, a vállalat ügyeit intézni. Ez mindkettőnket szórakoztat. Hadd mondják csak az emberek a magukét, hadd pletykáljanak. A mai nap is alapot fog adni erre, de hát kit izgat. Csak az számít, ami valójában van, ő és én, együtt, hatalmunk teljében, és végre olyan életet élve, amilyet mindig is akartunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Hozzászólások :
30
⌲ Csatlakoztam :
2017. Apr. 01.

TémanyitásTárgy: Re: Dahlia Underwood   Kedd Május 15 2018, 21:02

elfogadva
welcome to our family
Kedves Dahlia!

Oh micsoda szépség, a Skarlát Boszorkány... Smile És micsoda kár hogy foglalt is... Az alvilág istene egy mázlista szemét hogy ilyen asszonya van. Na nem mintha az én asszonyom nem érne aranyat Razz

A leírásod kellemesen közepes hosszú volt, és nem égette ki az agyam és szemem, és még meg is fogta a figyelmem, ami bővel elég ahhoz hogy ne tartsalak fel tovább.

Menj, foglalózz és kapj el valakit játszani hiszen újjá éledünk Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Dahlia Underwood
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: görög istenek-
Ugrás: