Claw our way up their system
Repeating simple phrases, someone holy insisted, I want the markings made on my skin to mean something to me again

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Az istenek évszázadok óta békében élnek egymással. Nem volt ez mindig így, mielőtt 1220-ban az Istenek Tanácsa létrejött volna, a görög istenek gyakran piszkálták, csatáztak a skandináv istenekkel, az egyiptomiak próbáltak ebből kimaradni, ám Széth úgy gondolta, hogy remek alkalom átvenni a hatalmat, az összes isten felett. Ebben volt társa is, a csalás istene Loki, valamint Árész, mert az utóbbi kedvelte a vérengzést, az pedig hatalmas pusztítással járt volna, ha a három hatalom egymásnak feszül. Ám az egyiptomi isten türelmetlensége miatt hamarabb mért csapást a tanácskozókra, mint az eltervezett időpont. El is bukott a kísérlete, hogy megöli a Tanács fejeit. Persze, a cinkostársait is bemártotta, Árész büntetése hasonló lett, mint Prométheuszé, csak a háborúmániást a világ leghidegebb pontjához láncolták, Héphaisztosz nagyon élvezte a dolgot. Széthet megfosztották a hatalmától, csupán a halhatatlansága maradt meg, egészen addig, amíg be nem bizonyítja, hogy méltó a visszakapására. A triumvirátusból a legjobban Loki járt, vele nem tettek semmit, egyszerűen nem tudták rábizonyítani, hogy valóban benne lett volna a keze az összeesküvésben. Persze, ez nem azt jelenti, hogy megúszta, lehetséges, a két másik isten bosszút forral ellene. Szerencsére a főistenek megegyeztek abban, hogy hol telepednek le. Szétosztották maguk között a világot, sőt az Alvilágban is sikerült megegyezésre jutni. Azóta a béke tartós, vannak rebellisek, akik próbálják a szárnyukat bontogatni, rendszerint le is törik nekik.
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Szomb. Feb. 17 2018, 21:15

Pént. Feb. 16 2018, 23:37

Szer. Feb. 14 2018, 22:22

Vendég
Szomb. Feb. 03 2018, 19:47

Kedd Jan. 30 2018, 21:50

Kedd Jan. 30 2018, 20:47

Kedd Jan. 30 2018, 20:37

Kedd Jan. 30 2018, 18:49

Hétf. Jan. 29 2018, 16:24


Share | 
 

 Temperance Weir

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Hivatásos Héphaisztosz-bosszantó
⌲ Hozzászólások :
7
⌲ Tartózkodási hely :
New York
⌲ Csatlakoztam :
2017. Mar. 04.

TémanyitásTárgy: Temperance Weir   Szomb. Márc. 04 2017, 04:50

Temperance Weir
Though, there's no one keeping score.
Themisz. Tem, Temmie
a kérdés is illetlenség
Titans
Palvin Barbara
Héphaisztosz felesége
Heteroszexuális
canon
A pokolnál sokkal hangosabb. Három lánya van Zeusztól és gyűlöli Zeuszt. A világ egyik legjobb kémje. Több gyereke van Héphaisztosztól, mint nem tőle. Prométheusz és Epimétheusz anyja is ő... Tovább ne menjünk. A jog titanisza. Volt KGB-ügynök. Henning Espenschied ősanyja. Látnok.
Egyetlen igaz szerelme volt mindig is, Héphaisztosz. Sokáig nem fejezhette ki az érzéseit iránta. De ő volt az első, aki utána rohant amint levették. Az egyetlen bánata, hogy a három legidősebb lánya nem tőle született. Bár ki tudja...

hoi, I'm tem
Olümposz

Az elmém egy sötét sarokba van szorítva, ahonnan a szabadulás reménytelen és talán nem is akarok kijönni egyáltalán. Az első pillanatban tudtam, hogy nem egyszerűen csak álmodom. Ritka esemény, amikor valaki megoszt mással egy álmot, főleg, ha Héphaisztosz az. Tudtam, hogy egy napon miatta esek szét. De azt nem hittem, hogy ilyen hamar és hogy alvás közben.
A lábujjaim is behajlítom, ahogy ívbe feszül a hátam a lepedőn, szinte kapaszkodom ahogy bírok, miközben egy újabb kéjes nyögéssel adom fel ellene a küzdelmet, újra, immár sokadjára egy éjszaka alatt. Mind a tíz körmömmel a hátába marok, ahogy próbálok levegőért kapni, de lefoglalja az ajkaim a sajátjaival. Érzem az ujjait a tincseim között, én pedig olyan kezesen és engedelmesen mozdulok, ahogy azt ő óhajtja. Elsőre óvatos volt még, de ahogy felfedeztük egymás leggyengébb pontjait, úgy kezdtük el egymás ellen fordítani azokat. Vajon reggel milyen gondolatokkal mászik ki az ágyából? Legalább annyit fog szenvedni, mint én...


Ugyan ki hinné el, hogy így is születhetnek gyermekek? Pici mosollyal nézek az ágyon az ikerfiaimra, ahogy álmos kis nyüszögéseket hallatnak. Nemrég járt erre Eunomia, szerencsémre nem kérdezősködött az öccsei apja felől. Melléjük feküdve nézegetem őket simogatva, mikor lépéseket hallok a csigalépcső irányából.
- Prométheusz és Epimétheusz. - szólok halkan az érkezőnek, aki kérdő tekintettel biceg az ajtóhoz, majd elmosolyodik. Még mindig én vagyok kettőnk közül a jós, ő pedig a kovács. - Nagyon sokat fog miattuk fájni a fejünk...

1220

Fel alá járkálok türelmetlenül, a kezemben a pennát pörgetve, mikor megközelít a skandináv írnok.
- Themisz... - félszegen szólít meg, én pedig észbekapok és egy mosolyt villantok rá, de a tény, hogy nehéz így hallani, hogy éppen Kratosz ordít Lokival. Nem egy csendes férfi, látszik Sturlusonon is, hogy meglepi ami egyeduralom istenünk hangereje.
- Snorri. Miben segíthetek? - igazítok félre egy tincset az arcomból.
- Mi fog történni most? Miért kiabál az úr annyira? - bök a fejével Kratosz felé. Egészen új lehet neki, hogy láthatja is a fajtánkat.
- Egyesek meg lesznek büntetve... és ő egy végrehajtó, ő volt az egyik aki kiláncolta a fiam, Prométheuszt. - billegek egy kicsit.
- Arról hallottam! Ki volt aki még akkor ott volt...? - közben jegyzetelget.
- Az apja... és Bia, Kratosz egyik húga. - vonom meg a vállam, de a tollnok kérdő pillantására csak kinyögöm. - Héphaisztosz.
Ő csak kérdő arccal bök Héphaisztosz felé, aki sötét tekintettel méregeti éppen a semmit. Én meg csak bólintok. Ha tudnák a krónikások, hogy hány gyermekünk van.

A hidegháború

Csíkká szorul a szám, ahogy kezd elfogyni a türelmem. A növekvő hasam fölött van összefonva a két karom. Nem akarom még ennyi idő után sem elismerni magamnak, hogy kissé belebetegszem a távollétébe. De megszólal a csengő. Félig állok csak fel, mert bajt sejtek. Egy eset van, amikor nem tudom az egyik társunkat beazonosítani. Kiveszem az egyik fiókból a pisztolyt, majd azzal a jobbomban nyitok ajtót. Meglepheti Kratoszt, hogy nem a mesterlövész áll előtte, hanem egy felfegyverzett kismama, akinek éppen most folyt el a magzatvize. Hiába van a baljában a lehangtompítózott puska, ez most nem az ő CIA-jük és a mi KGB-nk harca.
- Tudom, hogy Nüx a kocsiban van egy sarokkal arrébb, mindig így csináljátok. De most vagy bevisztek a kórházba megszülni a lányom vagy véget vetek a vérvonalatoknak. - szűröm a fogaim között.
10 órával később világra jött Paige, 3 kilóval, 48 centivel, makkegészségesen.

2017, Washington

A First Lady irodájában támaszkodom háttal az íróasztalnak, míg Nüx sóhajt egyet. Sosem fogtak el, most újra egy oldalon harcolunk.
- A jövőt most olyan köd borítja, hogy vágni lehetne, sajnálom. - ingatom meg kicsit a fejem. - Mennem kellene, várnak haza, csak úgy ideteleportáltam.
Mielőtt mennék, viszont leteszem a mobilszámom az asztalra.
- Felajánlom a fegyverem is. - majd vissza is térek New Yorkba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
161
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Temperance Weir   Kedd Márc. 07 2017, 21:39

elfogadva
welcome to our family
Örülnöd kéne, hogy éppen titeket figyeltünk és Paige nem otthon születik meg. Amúgy meg elkaptunk volna, csak úgy mellékesen megjegyzem. Köszönöm a telefonszámod, úgyis hívni foglak, szükségem lesz rád.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Temperance Weir
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: titánok-
Ugrás: