Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 7 felhasználó van itt :: 3 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég

Bruna Haraldsdottir, Martin Storm, Soren Salander

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 There is only the truth

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Egyetemi tanár
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: There is only the truth   Szomb. Jún. 02 2018, 02:14


Sandrine & Qamar

A feleségem egy különös teremtés, ezt pedig úgy mondom, hogy én vagyok a másik oldala. Amit yingnek és yangnak hívnak, azok vagyunk mi. Amíg ő világszinten tartja fent a rendjét, amit megálmodott ebbe a világba és ami különösen hasonul ahhoz, amit mondjuk Kratosz és Nüx is képvisel, addig én bőven boldog vagyok azzal, hogy mindennek keretet adjak. Azt hinné a kívülálló, hogy egy bölcsességisten dolga ott véget ér, hogy nagyon bölcs. Az enyém ott kezdődött. Én vagyok a mesterelme amögött, hogy mindent gyakorlatba lehessen rakni és át is lássam. Mint egy műszerész asztala. Kaotikus és nagyon-nagyon ijesztően logikus mégis. A gyerekeket is mindig erre neveltem, még Amenophist is. Sitra pedig a elkezdte kaparni az ereje plafonját, pont most és pont ott ahol a nyakéke meghúzza a határt. Maat boldog volt, amikor Sitrát a kegyeimbe fogadtam, sokkal kevésbé, amikor tanulni vittem el. De akkor is rájött, hogy az ő érdekében cselekedtem. Csak hát ha van egy hajmeresztően tehetséges "zabigyereked", aki úgy megy át a plafonon, mint forró kés a vajon, akkor kétszer újraértékeled az életed, ha nem háromszor, kiscsillag. Hallom a nejemet berongyolni, a táskáját csattani az előszoba szekrényen.
- Szerintem egy kicsit többet kellene erről az egészről beszélnünk mielőtt a kanapén töltöm az idők végezetét is. - ülök fel a nevezett kanapén, mert eddig ott feküdtem és olvastam. Az ő haragja nem túl hatékonyan mutatkozik meg, inkább mókuspofija van mikor durcás, sehol sem tud villogni a tekintete vagy azzal bárkit is a halál fütykösére küldeni.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Diplomata
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: There is only the truth   Szomb. Jún. 02 2018, 02:55Qamar&Sandrine
Éreztem, hogy Thot hamarabb otthon lesz, mint én, viszont nekem még vissza kellett mennem az irodámba. A papírmunka nem vár, és mivel jövőhéten megyek Washingtonba így előre is dolgoztam kicsit. Ugyan nem látszik rajtam soha, ha ideges, vagy mérges vagyok, akkor is elég gyorsan végeztem, habár sokat ciccegtem. De tény és való, ennyire vagyok képes, ami roppant bosszantó, soha nem hiszi el senki, hogy igen is meg tudnék fojtani bárkit.
Morcosan dobom le a táskámat a szekrényre, a kulcscsomómat meg a tálkába, mert persze vásárlás közben kellett a cipőmnek is felmondania a szolgálatot, egy sarok mínusz. Levegőnek szeretném nézni a kanapén lévő személyt, nem hagyja. Komolyan annyira nehéz lenne szellemesdit játszania? Meg úgy egyébként vak, vagy direkt nem látja, hogy van nálam pár papírtáska, be is vásároltam, azt is kell néha. Leteszem a táskákat az asztalra, és csípőre vágott kézzel nézek rá.
- Nem akarok beszélgetni, te nyugodtan beszélhetsz. Ja nem, nem akarom a hangodat se hallani. Örülj, hogy nem a kertbe száműztelek. Ez a kanapé tökéletes lesz. Jó kapsz két percet, mert egyébként szeretnék bepakolni, holnapután elutazom. Megnézem mit művelnek a görögök Washingtonban. -
szusszanok halkan,legalább ülve maradt, nem kell kitörni a nyakamat.

song ♕ notes ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Egyetemi tanár
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: There is only the truth   Szomb. Jún. 02 2018, 03:32


Sandrine & Qamar

Tudom, hogy Maat Washingtonnal tárgyal. Kratosz tipikusan az az isten, aki egy telefonon keresztül is képes csak a karizmájával megtölteni a házat. Pedig ismerem, nem szándékos a részéről, de ha egyiptomi lenne, szerintem örök fáraó lenne és a kutya nem kérdezne vissza, hogy miért. Ezen tények birtokában és a görög alkalmazkodókészségéhez simulva, tudom hitvesen nagyon gyorsan el fog jutni Washingtonba. Az elnök ereje inkább az enyémhez hasonló és militánsan precíz. Maat pedig haragszik rám, egy pillanatig mérlegeltem, hogy felhívom, de másként döntöttem. Egyik oldalról, mert a feleségem nem alárendeltem. Mi az ő általa kőbe vésett jogvilágban élünk és ezt mindenkinek tiszteletben kell tartania. Nem alárendeltem, nem egy csatolmány, hanem A Társam. Mi ketten együtt vagyunk működőképesek, hiába csapkodja akármelyikünk az asztalt, kompromisszum kell.
Az ajtóból is érzem a harag lüktetését, hiába ő képtelen épkézláb kifejezni azt. Hallom a cipőgondját is. Nézhetne levegőnek, de akár a saját lelkével is megpróbálhatja ezt. Lassan csukom be a matematikakönyvet, egy pillanatra sem emelve le róla a tekintetem.
- Nem tudunk egymásnak hazudni normálisan, ne erőltesd. Mindig is kaparta az elméd hátsó falát, amikor Sitrával beszéltél, hogy az én hangomat hallod és nem az övét. Emlékszem mikor belovagoltam és elvittem a medjayokhoz, hogy mit vágtál le és egy héten belül mintha elvágták volna a dühöd. Egy rejtvényt adtam neked. A lányunknak nem volt akkor helye a rendszeredben. Tudom, hogy azt akartad volna te is, de az Alvilágra, ha tényleg félvér lenne, akkor ugyanígy cselekedtem volna. De Szépségem, minden rezdülésed ismerem ha idegen szólít és elvakított a saját bosszúvágyad annyira, hogy te sem vettél engem észre. Most pedig van egy lányunk, aki keresi a helyét a Világegyetemedben, én meg lekötöttem az erejét, mert mindkettőnket felülbírálhatna, aminek a Tanács nem örülne. Egy perc és harminckilenc másodperc. Megyek én is csak New Yorkba, a nyakéken a zárat én és Héphaisztosz együttes ereje tudja leoldani. Meg Szesat sem csak az enyém. A természeted törvényei szerint lehetetlen nekünk az önálló szülőség. Én gondoltam ki, a te véreddel. Tehát kvittek vagyunk. Ami a görögöket illeti egy valaki két nép látomásait kapja most. Azért muszáj nekem is mennem, mert nem hiszem, hogy Héphaisztosz boldog, hogy a feleségére csapódik minden amit Sitrát illetné. Maat... egyikünk sem hibás, mert mi nem tudunk hibázni amíg egymás közelében vagyunk. - itt már felkelek, odalépek hozzá és a kezeimbe fogom az arcát. - Szülők vagyunk, teremtők és fenntartók a saját jogunkon. Láttad mindkét vér szerinti leányunk. Szesat amikor frusztrált, pontosan olyan mint te vagy. Cselekednék én ellened valaha is?

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Diplomata
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: There is only the truth   Vas. Jún. 03 2018, 00:39Qamar&Sandrine
Ha nem lennék roppant makacs istennő, és nem ez lenne a feladatom talán már régestelen-rég abbahagytam volna. De én találtam ki a törvényeket, hogy működjön ez az egész, habár most már tényleg nem látszik semmi nagyon a munkából, ezért is kell egy kis görög segítség, meg azért, mert egy kis szövetség mindig jól jön. Nem mintha bármelyik istennel szövetségbe lépnék, de állíthatom, hogy Kratosz és Nüx hasonlóak, mint mi, már ami a házasságot illeti. Úgyhogy nyugodt szívvel utazom majd az ő földjükre, sokat lendíthet egy nemzetközi kapcsolat, csak el kéne érnem, hogy ezt be is lássák az itteni emberek, de olyan vaskalaposak, na meg nem hisznek bennünk, mennyivel könnyebb volt, amikor papjaim voltak. Amikor az igazságot nézték, amit nekem áldoztak, a többi istennek is, azt hitték az éltet minket, noha nem ostobaság. Most is szembe megyek az igazságtalansággal, pedig nincs is sok jogom nőként, örüljek, hogy diplomata lehetek. Egyáltalán nem így terveztem, hamarosan úgyis lesz, ahogy megálmodtam. Itt van nekem Thot, akire haragszom, de nélküle nem érnék semmit. Ezt nagyon jól tudom.
- Próbálkozni azért próbálkozok, hátha egyszer tényleg sikerül hazudnom neked. Életcél vagy valami ilyesmi. Igen, ez így igaz, de arra fogtam, hogy megkapta az áldásosat. Nem azért, mert a vérszerinti lányod. Dühös voltam rád, nem akartam, hogy medjay legyen, viszont igen be kellett látnom, hogy a jó irányba vitted. Lehetett volna helye, megoldottam volna, ezt te is tudod. Nem kötheted le örökre az erejét, valahogy jelen pillanatban nem érdekel a Tanács, szerintem még mindig csak díszként szolgálnak. Meg kéne tépnem a kovácsistent, amiért belement egy ilyen üzletbe, mégis mi oka volt neked segíteni? Jó, ezt is most kell mondanod? Komolyan néha azt érzem imádod, amikor felbosszantom magam, és egy hétig dobállak, vagy éppen megtéplek. Mindenkinek van valami hobbija, ezek szerint neked ez. Szerintem azért sem örül, mert a legkisebb lányuk most kezd el járni és beszélni, vagy már el is kezdte. Ha az emlékeim nem csalnak nem sokat alszik ilyenkor a szülő. Az is lehet nemcsak egy valaki osztozik a látomásokon, náluk több a látó. Néha..hibázhatnánk, ez az élet rendje, akkor is, ha olyanok vagyunk, mint a yin és a yang. – de nem lépek el mellőle, a kezeit se tolom el magamtól, szükségem van rá, ez nem kérdés.
- Mármint milyen is? – kérdezem szemforgatva. – Ő tud mérgesen, dühösen nézni, én aztán próbálkozhatok, sosem sikerül, még mindig mókus vagyok. Ezek szerint nem, ahogy én sem tudok, hiába szerettem volna. Félrelépésnél is megcsaltalak saját magaddal, erre is ki képes? Ne válaszolj. – a kérdés költői, szusszanva bújok hozzá egy rövid pillanatig.

song ♕ notes ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Egyetemi tanár
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: There is only the truth   Vas. Jún. 03 2018, 19:33


Sandrine & Qamar

Csak nagyon kevesek értik igazán a mi kettőnk kötelékét és merem állítani, hogy a mieink körül szinte senki sem, inkább a görögök között leledzenek hasonszőrű teremtmények. Meg amúgy is kiváltságosak azok, akiknek a Sors nem csak egy karddal a szívébe talál megérkezni, hanem mondjuk mást hoz. Reményt, biztonságot, boldogságot, elvétve egy ellentétes nemű agyfaszt... Légy jó "szomszéd" és nem fognak a kertedbe rondítani. Ez egy általános bölcsesség és hiába kellett megélnünk azt, hogy a mi fényünket a görögök próbálják elnyomni, ugyan nem feltétlenül az isteni oldalról, hanem a halandóktól, akik betolakodtak. Kaptak fedelet a fejük fölé és mi nem tettük őket annyira ronccsá. Számomra mindig szórakoztató volt a hippodrom látványa, ahogy egy-egy szekeres egyszerre kért áldást Nikétől és Renenutettől is vagy egy-egy élesebb eszű fáraó imái Hóruszhoz és Kratoszhoz, hogy megszilárdítsák egyeduralmukat.
- Ja, de mit remélsz elérni azzal? Csak mutatni nekem, hogy tudsz ám olyat is? Mert öt percnél nem bírjuk tovább. Próbáltuk azért mindketten. Az én áldásom önmagában csak nagyobb célok elérésére sarkall másokat, hogy tanuljanak, tegyék magukat jobbá, nem adom a lelkem esszenciáját bele... Nem szolgálhatta látványosan az isteneket, mezei papnőként úgy kitűnt volna, mintha csillagszórót dobnál az éjszakába és sok isten nem fogadta el volna őt abban a szerepben. Meglehetősen törékenyek voltunk akkoriban, te is tudod, hogy most egyszerűbb istennek születni, mint akkor. Nagyon egyszerű és logikus... a tudásom és a tapasztalataim, az ő ékszerébe öntve. Technikailag, kicsiny módosításokkal akármelyik isteni ivadékot le lehet korlátozni kellő időre vele. Nincs jobb idő mint a jelen. Igen, imádom a mókuspofidat. De a békülést sokkal jobban. Az én hobbim ez és az is, hogy olvassak és tanítsak. Valóban... én már régen elfelejtettem azon korszakainkat. Nos, főleg az ő águkon. A lányunk egy homokvihar szárazság idején. Nem... mi nem tévedhetünk. Nekünk nem az a dolgunk és katasztrofális vége is lenne. - érzem, hogy neki is annyira kell ez, mint nekem.
- Pontosan ilyen! Forgatja a szemeit és csípős megjegyzéseket tesz. - kuncogok kicsit. - Valamit örökölt tőlem is mindkettő. Csak mi... erre is mi vagyunk képesek. - vigyorgok rá szemtelenül, majd felkapom és az ölemben a kanapéhoz viszem, hogy leüljünk.
- Alig vagyunk itthon és most még el is kell utaznunk. - nyomok egy csókot a homlokára.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Diplomata
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: There is only the truth   Szer. Jún. 06 2018, 00:24Qamar&Sandrine
- Tulajdonképpen tényleg ennyit tudok felmutatni, hogy igen képes vagyok rá. De öt percig hazudni is kihívás lenne neked. Jól van, igazad van, végül is ezért örülnöm kéne, hogy ennyit tanult, és hasznossá tette magát. Tény és való, hogy nem fogadták volna el, jobban belegondolva ezért lehet, amiért Szekhmet is inkább a fáraó anyjára bízta a lányát. Tudom, persze, hogy tudom, habár nem nálunk születnek az istenek, hanem inkább a görög oldalon, bár mindig is szaporák voltak. Tulajdonképpen új dolgot találtatok fel így, jó sokáig titkoltátok is, sőt még is, ha nem fojtogattalak volna meg. Akkor gondolom innen okoskodta ki a titánokat visszafogó ékszereket is. Előbb felbosszantasz, utána meg békülünk, mert unatkozol. Majd tudakold meg tőle, mennyire szenvedtek a látomások miatt. Az, de egy gyönyörű homokvihar. Oké..akkor nem tévedünk, minden marad a régiben, és a világnak is tök jó lesz. - ha nem hát nem, én is tudom, hogy nem szabad, mert annak nem lenne jó vége, nagyon nem.
- Óh, akkor tényleg rám ütött, ez aztán a csodás hír. - vigyorodom el egy pillanatra. - Pont ezért veszélyes mind a kettő, csípős, éles nyelv, aztán ott van a borzasztó nézésetek. Költői kérdés, azt nem szokás megválaszolni. - nevetek halkan, de hát mindegy, úgyis megfogja, nem fog ebben változni.
- Ha visszatérek, mert én úgyis tovább maradok az Államokban, utána veszek ki pár nap szabadságot, és ígérem nem fogok dolgozni. Talán egy picikét, éppen ami szükséges. - mosolyodom el a csókra, átkarolom a nyakát. - De akkor természetesen te is vegyél ki, mert egyedül nem mókás itthon lenni. -

song ♕ notes ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Egyetemi tanár
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: There is only the truth   Vas. Júl. 08 2018, 04:11


Sandrine & Qamar

- Kedvesem, én meg nem akarom újrafesteni a világot vérrel, apád a sarkamból fordítana ki, akkor is, ha én vagyok az öregebb. Persze, hogy az, mi lenne poén abban, hogy ha nem. Ezen a kérdéssoron inog a léc, Mózest is I. Széthire bízták. Mindketten tudjuk, hogy az uralkodója kapitánya volt, aki olykor helyette ment először, annyira ismerte és el is tudta játszani, itt pedig a korszaka legszebb halandójáról beszélünk. Nem tudom kinek hála, hogy mi is szaporodtunk a görög hatalomátvétel alatt is. Még a rend sem eredendően egyiptomi, nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Nem tévedsz, Sitrát visszafogni majdnem akkora energiaigényű, mint egy titánt, Szesat sokkal kevesebbet örökölt tőlem, Sitra képes az én mágiámra. Genetikailag nagyobb az eloszlásuk, mint nekünk, nekik több, mint nyolc gyerekük van, akit látok, nekünk kettő, a Tanács jelen törvényei szerint jogos a szórás is. Gyönyörű, mint az anyja, Ha arra kerül a sor, akkor van két utód, aki átvenné a helyünket, ebből biztosítva vagyunk. - szusszanok mélyet.
-Kivételesen nem fogok dolgozatok fölött fintorogni akkor. - vigyorgok továbbra is, ahogy átkarol. Akkor is szeretem, ha meg akart csalni egyszer. Végigsimítok a hátán.
- Csak és kizárólag a tiéd leszek. A tanársegédem megoldja, ami felmerülne. - fonom a lábait a derekam köré ahogy leülök.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Diplomata
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
Kairó
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jun. 01.

TémanyitásTárgy: Re: There is only the truth   Vas. Júl. 15 2018, 18:39Qamar&Sandrine
- Ne húzd fel Rét, ez egy nagyon okos gondolat, ahhoz képest, hogy öregebb vagy, mint ő, egész jól tartod magad. Ja, Mózes, majdnem el is felejtettem, pedig fontos kis porszem volt. Talán azért, mert néhány görög, aki a Tanácsban van nem kimondottan háborúpárti, ha tök felesleges vért ontani. Oké, tegyük fel, hogy belegondoltál. Mi fog történni, ha lekerül róla az ékszer? A másik pedig elég fontos, ki fogja levenni róla? Mármint, ha tényleg majdnem olyan elnyomni az erejét, mint egy titánnak, nem lesz kellemes az erőkilengés. Szesat talán, de Sitra? Ő a tettekért él, nem azért, hogy unalmas üléseken vegyen részt, amit részben megértek. - fintorgok egy egészen aprócskát.
- Micsoda kegyben részesülök, a férjem engem választ a dolgozatok helyett. Lehetne ez nemzeti ünnepnap. - kuncogok halkan, mintha én nem lennék munkamániás, de hát ez van.
- Nekem meg ott a gyakornokom, bár a titkárnőm jóval ügyesebb, na mindegy, ketten biztosan megoldják. - meg kell bíznom az embereimben, nemde?
- Amúgy meg vehetnénk valami kutyát, vagyis kettőt. Meg kéne egy macska is, végtére is egyiptomiak vagyunk, és Szekhmetet nem igazán haragítanám magamra, hogy kutyapárti lettem. - sóhajtok halkan, a testvérem nem igazán csípi őket, nem róhatom fel neki, amióta az eszét tudja macskás volt, az a csoda, hogy most nem tart oroszlánokat.

song ♕ notes ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: There is only the truth   

Vissza az elejére Go down
 
There is only the truth
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Afrika :: Egyiptom :: Kairó-
Ugrás: