Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 22:48

Yesterday at 22:21

Yesterday at 21:53

Yesterday at 21:34

Yesterday at 19:57

Yesterday at 19:41

Yesterday at 19:38

Csüt. Jún. 21 2018, 11:34


Share | 
 

 Cousins, medjays and other curses

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

félisten

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Cousins, medjays and other curses   Szomb. Jún. 02 2018, 15:41A stranger kind of meeting
Nem vagyok London rajongója. Fojtogatva érzem itt magamat, mintha a Himalája tetején lennék. Hideg is van, az idő szinte mi9ndig nyirkos, az emberek itt nem nekem valóak. De egy hely mégis mindig visszacsábít egy pici időre és nem a BBC székház az, hiába oda jöttem eredetileg a friss fotókkal. Én a British Museumhoz vágyom mindig vissza itt. Mintha az lenne a dolgom, hogy ellenőrizgessem a kiállításaik pontosságát és leginkább, hogy miként bánnak a Rosette-i kővel.
Egyiptom évek óta követeli vissza magának a követ, végre. Elkezdjük újra a saját identitásunkat felvenni és nem a muzulmán világban maradni. A teremőr elkéri az irataimat és azt állítja, hogy egy egyetem lefoglalta most a termet. Szerencsémre van nálam mindig egy igazolvány a Kairói Egyetem részéről, mert Thot nem tűrné, ha a tudásvágyam semmivé lenne. Felmutatom az őrnek, aki szemforgatva, de végül is beenged. Egyetlen nő van teremben, akit amint meglátok végigszáguld rajtam az örök kérdés. Illene tudnom, hogy kicsoda ő, de csak annyit érzek, hogy a vér összeköt bennünket. Nem, nemcsak a vér. Ő is egy...
Lassú léptekkel közelítem meg őt és mellé lépek. Ő ámulva nézi a kiállíott darabokat.
- Idegen vagyok keletről és azt keresem, ami elveszett… - beszéd közben önkéntelenül kihúzom magamat és igen katonás tartást veszek fel. A medjayok természetes testtartását, amit általában rejtegetek. De ő sem ember, érteni kell a mondat első felét. Most értem meg igazán Ardeth dilemmáját, amit érzett. Meg sem próbálom elrejteni a nyakékemet sem és a csuklómon a jelet sem.

Zahra&Neda
Helló. kuzin.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése

⌲ Foglalkozás :
Medjay - történész
⌲ Hozzászólások :
5
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   Kedd Jún. 05 2018, 19:07

Neda&Zahra

Nem igazán értem még a mostani világot, négyezer év alvást nem egyszerű behozni, akkor sem, ha van hozzá segítségem. Nate pedig elég sokat segít, néha az agyára megyek, mert túl sok kérdésem van. Szerencsére az egyetemen nem sejtenek semmit, pont azt a korszakot veszik amiben én voltam. Legalább nem ostobaságot hallanak, tudom milyen volt a fáraóm, azt is milyen szépen virágzott akkor Egyiptom, amit most egyáltalán nem veszek észre, noha ebben az esős, ködös, undok városban vagyok. Híreket viszont hallok, nem tetszik, ami lett, talán, ha az a nyavalyás nem zár be egy szarkofágva, s látom miként emelkedik fel teljes pompájába majd hanyatlik könnyebb lenne nekem is. De lehet nem, medjay vagyok, félisten, az utolsó leheletemmel is küzdöttem volna érte, amit nem tettem meg, ezt az űrt pedig sosem fogom megtölteni.
- Kingston, mára foglaltam le az egyiptomi részleget. - nézek a teremőrre átnyújtva a kártyámat, szükségem van arra, hogy lássam az ereklyéket, a feljegyzéseket, tudjam mi történt, még akkor is, ha kis részletekben. Egyiptom a részem, tudnom kell mi történt vele.
- Idegen vagyok Nyugatról, és te engem keresel.. - felelem automatikusan, és fordulok az engem megszólító felé, medjay, mint én, félisten..nem..több van benne, ezt biztosan állíthatom, vajon ő tud róla? A nyakéken lévő jel Thot jelképe. Tehát vannak még rajtam kívül medjayok. Meglepő, azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsés, szerencsétlen tulajdonképpen nézőpont kérdése az egésze.
- Zahra vagyok..vagyis Menhit.. - mutatom meg a kezeim, nem támadok, fegyver sincs nálam, ami egyébként botor dolog, viszont meg tudom védeni magam, ha arról van szó.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

félisten

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
9
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   Kedd Jún. 05 2018, 19:59A stranger kind of meeting
Rettentő sok munkám van abban, hogy egyáltalán mentálisan fenntartsam magam a korral és engedjem el, akárhányszor valami belobban. Vannak, akik rajonganak a technológiáért úgy szívből és igazán, én pedig ellétezek mellette. Ha megnézem, hogy mennyi ideig tartott az emberiségnek kimatekozni, hogy miként lehetett húsz év alatt egy piramist felrántani daruk és teherautók nélkül. Mondjuk én pont ne beszéljek, mert én notóriusan kaptattam fel rajtuk, még külső burkolattal is. Viszont akkor is a halálba idegesít, hogy ma az Úrnőm nevével szinte mindent el lehet adni... A szappantól a sorsjegyig. Évtizedeket töltöttem azzal, hogy megpróbáljak erre nem figyelni, ügyet vetni, ha lehet magasról tenni az egészre, de nem sikerül. Nem tehetem. Van egy esküm, egy kötelességem, ami megtartott engem a kegyeiben az idő kietlenségében és mégis ki vagyok én, hogy egy fáraót is ócsároljak.
Talán túl sokat ültem és álltam tantermekben, a katedra mindkét oldalán, de akkor is szeretek múzeumokba járni. Hiába vallom magam gyakorlatiasnak, mindenkinek kell egy kis idő, hogy önmagára reflektálhasson és békében maradhasson. Hiába szennyezték a kultúránkat az én időmben mások, akkor sem tudok nemet mondani arra, hogy körbejárjak időnként egy-egy kiállítást.
Illedelmesen hajtok fejet egy bujkáló mosollyal a választ hallva. Egyelőre megtartom az izgatottságomat magamnak, ő a harmadik közülünk, akinek a létezéséről tudok most. Még van remény. Érzek egy kis kalandvágyat és némi vérszomjat az irányából, azt hiszem a lényének a része. De melyik medjay nem szeret egy jó háborút? Félisten ő is, de nem olyan mint én. Valami nem passzol, ám nem tudnám megmondani, hogy mi lehet az. De az egyik seni egy démon, úgyhogy felnőhetnék végre és levethetném, hogy mindennek előre rohanok fejjel. A nyakamban a medál, mintha ólomsúlyú lenne most.
- Neda Bousaid most, egykoron Alexandriai Sitra. - lassan tükrözöm a mozdulatait, hogy jelezzem, én is fegyvertelen vagyok. Eszemben sincs rárontani. Inkább kíváncsian nézek rá. - Kihez kötött az esküd?

Zahra&Neda
Helló. kuzin.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   

Vissza az elejére Go down
 
Cousins, medjays and other curses
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Egyesült Királyság :: Anglia :: London-
Ugrás: