Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Bruna Haraldsdottir, Martin Storm

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. 3 Márc. - 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 7:09

Yesterday at 7:07

Yesterday at 7:05


Share | 
 

 Cousins, medjays and other curses

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
23
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Cousins, medjays and other curses   Szomb. 2 Jún. - 15:41A stranger kind of meeting
Nem vagyok London rajongója. Fojtogatva érzem itt magamat, mintha a Himalája tetején lennék. Hideg is van, az idő szinte mi9ndig nyirkos, az emberek itt nem nekem valóak. De egy hely mégis mindig visszacsábít egy pici időre és nem a BBC székház az, hiába oda jöttem eredetileg a friss fotókkal. Én a British Museumhoz vágyom mindig vissza itt. Mintha az lenne a dolgom, hogy ellenőrizgessem a kiállításaik pontosságát és leginkább, hogy miként bánnak a Rosette-i kővel.
Egyiptom évek óta követeli vissza magának a követ, végre. Elkezdjük újra a saját identitásunkat felvenni és nem a muzulmán világban maradni. A teremőr elkéri az irataimat és azt állítja, hogy egy egyetem lefoglalta most a termet. Szerencsémre van nálam mindig egy igazolvány a Kairói Egyetem részéről, mert Thot nem tűrné, ha a tudásvágyam semmivé lenne. Felmutatom az őrnek, aki szemforgatva, de végül is beenged. Egyetlen nő van teremben, akit amint meglátok végigszáguld rajtam az örök kérdés. Illene tudnom, hogy kicsoda ő, de csak annyit érzek, hogy a vér összeköt bennünket. Nem, nemcsak a vér. Ő is egy...
Lassú léptekkel közelítem meg őt és mellé lépek. Ő ámulva nézi a kiállíott darabokat.
- Idegen vagyok keletről és azt keresem, ami elveszett… - beszéd közben önkéntelenül kihúzom magamat és igen katonás tartást veszek fel. A medjayok természetes testtartását, amit általában rejtegetek. De ő sem ember, érteni kell a mondat első felét. Most értem meg igazán Ardeth dilemmáját, amit érzett. Meg sem próbálom elrejteni a nyakékemet sem és a csuklómon a jelet sem.

Zahra&Neda
Helló. kuzin.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Medjay - történész
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   Kedd 5 Jún. - 19:07

Neda&Zahra

Nem igazán értem még a mostani világot, négyezer év alvást nem egyszerű behozni, akkor sem, ha van hozzá segítségem. Nate pedig elég sokat segít, néha az agyára megyek, mert túl sok kérdésem van. Szerencsére az egyetemen nem sejtenek semmit, pont azt a korszakot veszik amiben én voltam. Legalább nem ostobaságot hallanak, tudom milyen volt a fáraóm, azt is milyen szépen virágzott akkor Egyiptom, amit most egyáltalán nem veszek észre, noha ebben az esős, ködös, undok városban vagyok. Híreket viszont hallok, nem tetszik, ami lett, talán, ha az a nyavalyás nem zár be egy szarkofágva, s látom miként emelkedik fel teljes pompájába majd hanyatlik könnyebb lenne nekem is. De lehet nem, medjay vagyok, félisten, az utolsó leheletemmel is küzdöttem volna érte, amit nem tettem meg, ezt az űrt pedig sosem fogom megtölteni.
- Kingston, mára foglaltam le az egyiptomi részleget. - nézek a teremőrre átnyújtva a kártyámat, szükségem van arra, hogy lássam az ereklyéket, a feljegyzéseket, tudjam mi történt, még akkor is, ha kis részletekben. Egyiptom a részem, tudnom kell mi történt vele.
- Idegen vagyok Nyugatról, és te engem keresel.. - felelem automatikusan, és fordulok az engem megszólító felé, medjay, mint én, félisten..nem..több van benne, ezt biztosan állíthatom, vajon ő tud róla? A nyakéken lévő jel Thot jelképe. Tehát vannak még rajtam kívül medjayok. Meglepő, azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsés, szerencsétlen tulajdonképpen nézőpont kérdése az egésze.
- Zahra vagyok..vagyis Menhit.. - mutatom meg a kezeim, nem támadok, fegyver sincs nálam, ami egyébként botor dolog, viszont meg tudom védeni magam, ha arról van szó.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
23
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   Kedd 5 Jún. - 19:59A stranger kind of meeting
Rettentő sok munkám van abban, hogy egyáltalán mentálisan fenntartsam magam a korral és engedjem el, akárhányszor valami belobban. Vannak, akik rajonganak a technológiáért úgy szívből és igazán, én pedig ellétezek mellette. Ha megnézem, hogy mennyi ideig tartott az emberiségnek kimatekozni, hogy miként lehetett húsz év alatt egy piramist felrántani daruk és teherautók nélkül. Mondjuk én pont ne beszéljek, mert én notóriusan kaptattam fel rajtuk, még külső burkolattal is. Viszont akkor is a halálba idegesít, hogy ma az Úrnőm nevével szinte mindent el lehet adni... A szappantól a sorsjegyig. Évtizedeket töltöttem azzal, hogy megpróbáljak erre nem figyelni, ügyet vetni, ha lehet magasról tenni az egészre, de nem sikerül. Nem tehetem. Van egy esküm, egy kötelességem, ami megtartott engem a kegyeiben az idő kietlenségében és mégis ki vagyok én, hogy egy fáraót is ócsároljak.
Talán túl sokat ültem és álltam tantermekben, a katedra mindkét oldalán, de akkor is szeretek múzeumokba járni. Hiába vallom magam gyakorlatiasnak, mindenkinek kell egy kis idő, hogy önmagára reflektálhasson és békében maradhasson. Hiába szennyezték a kultúránkat az én időmben mások, akkor sem tudok nemet mondani arra, hogy körbejárjak időnként egy-egy kiállítást.
Illedelmesen hajtok fejet egy bujkáló mosollyal a választ hallva. Egyelőre megtartom az izgatottságomat magamnak, ő a harmadik közülünk, akinek a létezéséről tudok most. Még van remény. Érzek egy kis kalandvágyat és némi vérszomjat az irányából, azt hiszem a lényének a része. De melyik medjay nem szeret egy jó háborút? Félisten ő is, de nem olyan mint én. Valami nem passzol, ám nem tudnám megmondani, hogy mi lehet az. De az egyik seni egy démon, úgyhogy felnőhetnék végre és levethetném, hogy mindennek előre rohanok fejjel. A nyakamban a medál, mintha ólomsúlyú lenne most.
- Neda Bousaid most, egykoron Alexandriai Sitra. - lassan tükrözöm a mozdulatait, hogy jelezzem, én is fegyvertelen vagyok. Eszemben sincs rárontani. Inkább kíváncsian nézek rá. - Kihez kötött az esküd?

Zahra&Neda
Helló. kuzin.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Medjay - történész
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   Szer. 11 Júl. - 10:39

Neda&Zahra

Fotocellás ajtók, robot izék..pénztárgépek, okostelefonok, nem is értem miért okos? Akkor biztos van buta telefon is, lehet azt nem kell simogatni, ha akarok tőle valamit. Mert a mostani készüléktől hülyét kapok, nem is értem minek nekem ez. De Nate szerint fontos, így el tud érni, már amikor képes vagyok rá és fel tudom venni. Na jó van rajta játék is, az Angry Birds például szórakoztató.
Legutóbb a skandináv részlegen jártam, legalább már tudom kik azok a vikingek, elég érdekes nép volt, aztán ott voltak a kelták is. Azt is sikerült megtudnom, hogy ők nagyon laposan kúsznak a fűben, vagy már meghaltak az isteneik közül. De az egyiptomi kiállítás mégiscsak fontos számomra, hisz Egyiptomból származom, olyan korból, amit ma már nem is ismernek, vagy nagyon kevesen. Nekem pedig fura, hogy ennyi görög behatás érte az utánam lévőket.
Nem tudom miért más az előttem lévő nő, mint én, talán a nyakában lévő nyakék választ adhatna, ha értenék hozzá, de nem, előbb mondom meg most már egy kard eredetét, minthogy ékszereket ismerjek fel.
- Az én fáraómról nem készült sok leírás, II. Antefhez köt, vagyis kötött. – szusszanok halkan, az lett volna a dolgom, hogy meghaljak érte, nem az, hogy négyezer évig egy szarkofágban aludjak. – Te fiatalabb vagy mint én, kihez voltál hű? Milyen volt akkor Egyiptom? – érdeklődöm, és közelebb merészkedem hozzá. Talán ő többet tud nekem segíteni, mint az itt lévő ereklyék, na nem mintha ebből nem tudnék tanulni.

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
23
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   Szer. 11 Júl. - 18:52A stranger kind of meeting
Az emberek az életem alatt lendültek bele a fejlődésbe igazán. A rengeteg ifjú elme a világ körül, akik naponta fedezik fel a világ egy-egy csodáját vagy segítenek másoknak. Általában elmondható rólam, hogy szeretem az embereket, de vannak akiket akkor, ha egészen máshol vannak. Sokukat én magam tettem el láb alól, amikor kellett vagy a kapitány parancsára, mert neki életveszélyes rövid volt a gyutacsa, amikor görögöt látott. Akkor a tőrjeinknek volt külön tartója az övünkön, nem a telefonnak. Ha belegondolok, hogy én még hordtam egykor hatalmas bőröndben egyet az egyik régi főnököm mellett... Aztán hirtelen nagyon piciket csináltak, most meg nekem is tepsim van.
A görögök kiállítása mellett mindig nagyon gyorsan tovább sétálok. Valamiért nem visz rá a lélek, hogy újra tanulnom vagy tanítani kelljen róluk, úgy érzem, hogy pontosan elegendő befolyással voltak az életemre így is. A másik panteonok kicsit érdekesebbek már, mert vannak köztük haldoklók is, akiket az emberek még tisztelnek. A vallás vagy annak hiánya sosem értelmetelen, amíg a hívőnek reményt ad. Vagy csak megint naiv vagyok.
Érzek kis agresszió töredékeket felőle, mintha egy részem kapcsolódni szeretne és látni az emlékeit, de valami a grabancomnál fog és rángat vissza. Volt szerencsém halandóval megcsinálni véletlenül, még Alexandriában, minő meglepetés, hogy a sokkból csak a kapitány cipője rebbentett ki, amikor pofán rúgott, mert semmi más nem használt. Olyan hasonlóak vagyunk... és kicsit sem.
- II. Antef... Az uralkodó, aki folytatta a nagyapja által ráhagyott Egyiptom újraegyesítését. A kapitányom, Apheru, sokat mesélt róla. - mosolygok halványan. Az ő fáraója nagyon sokáig uralkodott, de van egy érzésem, hogy vele is kibabrált a sors rendesen. - VII. Kleopátra Philopatórhoz. Úrnőm a gyávák útját választotta kifelé az életből és én végignéztem Egyiptom bukását. Kaotikus volt, nagyon. A városunk tisztelte a mi isteneinket és a görögökét is, mindkét nyelvet tudni kellett. A görögök egyszer elvették a fáraómtól a trónt, amit visszaszereztünk vele és a végén nyitva hagyta az ajtót Rómának. A rendünk akkor vonult illegalitásba és szóródtunk szét teljesen. - lehajtom kicsit a fejem, mert tudom, hogy az arcomon ott ül az árulkodó fájdalom és a vágy, hogy bárcsak máskor születtem volna.

Zahra&Neda
Helló. kuzin.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Medjay - történész
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   Hétf. 16 Júl. - 0:57

Neda&Zahra

Szépen lassan mindent megtanulok, de türelmetlen vagyok, ezért akarok mindent azonnal, akkor is, ha erre nem vagyok képes. Nekem is be kell látnom, négyezer évet nem két perc alatt lehet behozni. Éppen ezért járom be a környező múzeumokat, a Tower is kimondottan tetszett, bár nem igazán értem, hogy minek volt annyi felesége a sokadik Henriknek. Sőt azt se értem miért volt ennyi Henrik, nem találtak más nevet? Antefből is csak kettő volt, szerintem pont elég. Több Menhitől meg nem is hallottam. Hála az égnek.
- Nem tudom, hogy sikerült-e neki, de hitt benne, hogy egyesítheti Egyiptomot, én pedig támogattam benne, már amennyire tudtam. Elég hamar lapátra, akarom mondani szarkofágba tettek. – szusszanok fel halkan, annyira kevés információ maradt meg a fáraómról, hogy nem tudom sikerült-e végig vinnie a tervét, amiben hitt, és mások is. Véremet, verejtékemet adtam érte, az országért. – Szóval öngyilkos lett, kígyóharapás, ha a történészek nem hazudnak. Augustus római császárnak, ugye? Remélem megkapta a méltó büntetését, ha nem is az életben, akkor a halálában. Sajnálom, hogy az úrnőd így döntött. – sóhajtok halkan, ilyen gyávaságot el se bírtam volna viselni, anyám se kedveli a gyávákat, én sem. Összeugrik kicsit a szemöldököm, amikor meghallom Thot hangját a fejemben.
- Ahogy óhajtod, erre legalább jó vagyok. – válaszolom neki, aztán se szó, se beszéd lépek Sitrához, és nyúlok ösztönösen a nyakékért, aztán porrá változik, amint hozzáérek.
- Tudtam, hogy nem stimmel veled valami, Thot leánya. – mosolyodom el szélesen, és fejet hajtok, én még mindig csak egy félisten vagyok, tudom hol a helyem.
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
23
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   Hétf. 16 Júl. - 1:54A stranger kind of meeting
Amennyit a múzeumok tudnak, azt sosem lehet versenyre rakni egy-egy nyitott szemmel járó istenség emlékeivel. Anyám eszméletlenül sokat tud és a férje is. Főleg az utóbbi, mert nagyon éli a habókos történelem professzor szerepét, de soha nem hazudott a diákjainak, mert mindig figyelt. A skandinávoknál Nerthus hasonló, mert a második kiküldetésemen kaptam tőle egy hatalmas gyorstalpalót mindenről, ami a térségeket illeti. Még a keltákról is. A görögökről Kratosz tanított, de ők olyan bonyolultak, hogy a fele is sok volt. Manapság mindenről maradt fent valami, nem úgy mint nálunk. Vandálok által megrongált sztélék és emlékművek. Én is csak úgy véletlenül tudtam meg, hogy ki is volt, akiről én kaptam a nevemet.
- Az unokájának sikerült, I. Mentuhotepnek. Vele kezdődött a Középbirodalom korszaka. A fia, III. Antef is harcolt tovább, de kicsit várni kellett a sikerre. Szarkofágba? Kegyetlen sors az. Az emberek horrorfilmeket csinálnak az ilyen történetekből manapság. - ingatom meg a fejem kicsit. Jók a megérzéseim most is. - Öngyilkos lett, méreg által, de nem kígyó volt az feltétlenül. A húga segített neki tudtommal. Igen, annak a barbárnak. Hosszú életet élt és nagyon jó testőrei voltak, pedig megöltem volna a saját kezemmel. Vagy az volt vagy a nyilvános kivégzés. Nem hagytak neki sok választást a vereségben. - túrok a hajamba frusztrációmban. Amikor megváltozik az arckifejezése, úgy nézek rá értetlenül. Főleg, amikor megszólal. Ki...? Mi? Hangot adnék a tiltakozásnak, hogy ne nyúljon a nyakékemhez, amikor az elporlik a kezeiben.
Én valósággal megsemmisülve állok és levegőért kapok, mintha életemben először vennék levegőt. Kék és vérvörös szikrák táncolják körbe az egész testem és értetlenül nézek rá. Thot leánya. Ő fejet hajt én pedig a fájdalomtól, ahogy utolér a teljes isteni erőm minden rosszával együtt, úgy rogyok térdre és kiáltok fel. Az épület beleremeg. Pár teremmel arrébb recsegés hallható és az üvegszilánkok kakofóniája. Azt hiszem tönkretettem a görög tárlatot.
- Ki kell jutnunk innen Menhit. Mielőtt tovább nem pusztítok itt. Nem... tudom... irányítani ezt... - zihálom, miközben elkezd az épület is szétrepedni.

Zahra&Neda
Helló. kuzin.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
Medjay - történész
⌲ Hozzászólások :
15
⌲ Tartózkodási hely :
London
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 08.

TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   Szomb. 1 Szept. - 20:47

Neda&Zahra

Talán, ha segítséget kérnék, mármint istenit, mert hiába próbál segíteni Nate, még ő sem tud annyi tudást átadni, amennyire szükségem van. Pedig sokat tanult, mégis sosem tudok eléggé figyelni, amikor beszél nekem, vagy tanítana valamit. Örüljünk annak, hogy telefonálni tudok, és Angry Birds-özni, ez nagyon fontos.
- De legalább egy kis ideig sikerült akkor, ennek nagyon örülök. Kár, hogy nem láthattam. Igen, abba kerültem. Szelket félvér fia egy csata során elintézett, de nem ölt meg, inkább belerakott abba a borzalomba. Anyám annyit tudott tenni, hogy elaltat, amíg meg nem találnak, aztán jön Nate, és itt vagyok. Filmet? Még a végén meggazdagodnék a jogokból. – kuncogok kicsit, valamit csak megjegyeztem ebben a nagy tudásforgatagban. – Ez borzasztó, nem tehetett volna semmit az ellen a barbár római ellen? Ebben nem kételkedem egy cseppet se, azt viszont remélem, hogy még mindig sínylődik valamelyik alvilági gödörben. – fújtatok kicsit, és vicsorgok is, nem hiába vagyok oroszlán hébe-hóba, ez még így is kiüt rajtam.
Aztán persze Thot mindent megváltoztat a kis kérésével. Remélem, hogy ezért cserébe legalább egy picikét foglalkozik majd velem, hogy felzárkózzak.
- Persze, hogy ki.. – ragadom meg a vállánál, és erősen kérlelem anyámat, hogy juttasson ki minket, lehetőleg a sivatagba, de megint süket csengőt nyomogatok, a lényeg viszont az, hogy vágok egy hasast a homokba. Köpködni kezdek, nem finom.
- Sitra… - pillantok óvatosan az immáron teljes értékű istennő felé. Nem volt jobb ötletem Maat templomához teleportáltam magunkat. Így is éppen eléggé veszélyes a terep, pláne, hogy nekem fogalmam sincs mi az erőm vége. Ugrok is egyet, amikor egy oroszlán alak jelenik meg mellettem. Démon..miért van mellettem?
 

POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

egyiptomi istenség

⌲ Foglalkozás :
☥ Medjay - haditudósító ☥
⌲ Hozzászólások :
23
⌲ Csatlakoztam :
2018. Apr. 03.

TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   Csüt. 25 Okt. - 0:03A stranger kind of meeting
Nemes egyszerűséggel szomorú, hogy mennyi mindenben nem vagyunk még a topon. Ez egy hatalmas dominó. Ami nem velem kezdődött, de én örömmel döntök tovább elméleteket. A Medjayok rendje nem volt halálra ítélve soha. Mi biztos úgy éreztük. Mi elhitettük másokkal, hogy vége a dalnak, ennyi volt. De akkor illik a világnak aggódnia, amikor már az emlékünk is megfakul és nincs aki hordja a lángot. De még talpon vagyunk.
- Szelket? - látszik rajtam, hogy meglepődök. Azt hittem, hogy legalább a nagynéném tudja, hogy merre van az arra, ha már ő őrzi a házasságokat is... meg persze nagyapám győzelmeiben segít. De lehet ez a fia nem sikerült a legélesebb késre a fiókban. - Benned tartotta a Ka-t, ami már fontos dolog, mert lehet, hogy előbb-utóbb az elkárhozottak közé kerültél volna, ami... gondolom te is találkoztál a Holtak Könyvével. Van aki azt mondja, hogy egy pap ihlette, egy fáraó asszonyának ágyasa, de ki tudja... A halandó fikciók mindig is kuszák voltak. - mosolygok rá. Valami csak ragadt rá itt. - Ki az a Nate?
- Nem... De remélem az úrnőm holta után megkapta ami neki járt... Tőle. Egy árulót csak az ítélhet el igazán, akit elárult. Az istenei holtak voltak addigra, szerintem intéztek neki egy csinos kis poklot. - szokatlanul sötét mosoly fut végig az arcomon.
Thot leánya. Úgy visszhangzik a fejemben az egész, mintha harangot kongatnának. Esélyem sem volt félistenként megzabolázni az erőm. A fejem hasogat, a karomon minden származási és azonosítási hieroglifa világít. Én pedig úgy érzem, hogy megőrülök. Nem egyszerűen csak befogadott engem a családjába Thot, hanem ő az apám. Egyszerre rengeteg mindent megértek és még jobban össze is zavarodok. Csak akkor térek eszemhez, amikor megérzem a homok hőjét és ösztönből guggolásba bukfencezem. Menhit landolása... nem ilyen sikeres. Érzem, hogy anyám templománál vagyunk, ráadásul egy elég eldugottnál, ahol van a közelben egy temploma apámnak is.
- Menhit, jól vagy? - térdelek oda hozzá és ahogy megérintem a vállait, úgy gyógyítom is meg. Ő megijed, amikor az oroszlán alakú démon megjelenik mellette, én pedig csak mosolygva fürkészem azt.
- Úgy vélem, hogy inkább téged keres Menhit, mint engem.


Zahra&Neda
Helló. kuzin.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Cousins, medjays and other curses   

Vissza az elejére Go down
 
Cousins, medjays and other curses
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Európa :: Egyesült Királyság :: Anglia :: London-
Ugrás: