Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 1 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Soren Salander

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Yesterday at 20:36

Yesterday at 20:09

Yesterday at 14:07

Yesterday at 13:32

Yesterday at 12:20

Yesterday at 12:18

Yesterday at 07:09

Yesterday at 07:07

Yesterday at 07:05


Share | 
 

 Okay, I am here

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Szexuálpszichológus
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.

TémanyitásTárgy: Okay, I am here   Vas. Júl. 29 2018, 23:52

Azt hittem sokkal könnyebb lesz, de nem. 110 éve már, hogy összeházasodtam Layton-nal, senki nem volt ott, aki igazán számít. Azok a halandók meg már rég meghaltak, akik részt vettek rajta, nem mintha tetszett volna nekik, hogy kihez megyek hozzá. Idegen volt a saját hazájában is, én pedig nemesként tevékenykedtem, úgyhogy a frigyet el se ismerték páran. Engem meg nem érdekelt, madarat lehetett volna velem fogatni. Tényleg csak a családom hiánya árnyékolta be az egészet, viszont ők voltak azok, akik nem nézték jó szemmel. Mert mit akarok egy démoni ivadéktól? Miért nem keresek mást, aki miatt nem szegek szabályt. Mintha más nem csinált volna hülyeséget, igaz az nem én vagyok, más nem érdekli a szüleimet.
Kissé nagy szemekkel néznek rám, na igen mit is keres itt egy szexológus? Az elnökéknek pont nincs rá szüksége, akkor nem lenne két húgom megint. Az meg másik dolog, hogy pont az a vezetéknevem, mint nekik. Ázsiai vagyok, a halandók nem is gondolnak arra, hogy netalántán rokoni kapcsolat fűz hozzájuk. Valaha nekem is volt kaukázusi kinézetem, de nem sokon múlt, hogy végleg eltávozzak innen, mocskos hárpiák..csapatban bezzeg baromira jók, nekem meg nincs látványos erőm. Azt persze még mindig nem tudom kit zavartam ennyire, inkább csirkéket küldött rám.
Mosolyogva biccentek a testvéremre, aki az Ovális Irodához vezet, aztán csukódik is mögöttem az ajtó, a másik felem már anyámnál, érzem. Az Éjszaka pedig még nem háborog, talán ez egy jó jel.
- Bocsánat, hogy zavarlak, biztos van jobb dolgod is, mint engem fogadni, de valamit muszáj tisztáznom veled. – billegek kicsit, amikor zavarban vagyok, mindig ezt csinálom. – Tudom, hogy azt mondtátok szakítsak meg minden kapcsolatot Layton-nal, a saját érdekünkben, ám összeházasodtunk, 110 éve. Szóval Faridnak nem ismeretlen a nagyapja, ő az. Az anyja pedig a lányunk, akit inkább a halandókra bíztunk, így védtük meg. – szusszanok teljesen halkan, aztán a cipőmet kezdem el vizsgálni, hátha akad rajta valami porszem, vagy felvált a talpa, de semmi.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
39
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Hétf. Júl. 30 2018, 00:30

You're going to have

a bad time

Grace&Brian
Azóta hasogat a migrén a fejembe, hogy berakta Choi a lábát az épületbe. Márpedig nekem nem szokott fájni a fejem, ezt a nejem "jóslófájásnak" hívja csak nálam ez inkább valami rosszat jelez. Vagy fájdalmasat. Emlékszem arra a srácra, aki már felnőttként, a nyelvet nem beszélve, bevigyorogta az útját az én dokkomba. Én meg matrózt és katonát faragtam belőle, aztán diplomatát, hogy ne csak a hajómon díszelegjen. Akkor is belém nyillalt, hogy ki kéne vonnom a lányomat Szöül környékéről, mert egy Árész kölyköt sosem küldünk valaki olyan után Aphroditéval lógott. Robbanékony elegy, főleg, hogy a lányomról tudtam mindig is, hogy valahogy a stratégák akikkel lehet szórakozni, azok után jobban tud évődni, de a kölyköt meg mindig alábecsültem. Mi sem mutatja ékesebben, hogy két hete ahogy partra rakta a lábát, kapott még egy kitüntetést. Most már csak annyit mondtam neki, hogy "El fognak rántani."
A második hullám rossz érzés, amire elkezd a szemem halványan villódzani, az az lesz, amikor megérzem Philotészt a házban. Akkor állítom Holly-t a titkos folyosóra, hogy előzze be onnan az őrmestert. Minden hajszálam katonásan égnek áll. Amióta megtámadták a hárpiák a lányom régen, azóta rajta is szeretek több szemet tartani, de való és igaz, hogy olyan messze volt tőlem mind a kettő annyira sokáig, hogy elméleteket gyártani sem merek. Ahogy a hadügybe kerültem, akkor az első dolgom volt, hogy tengeralattjáróra rakjam Yu Jint és nézzem mit reagál a lány. Elég ellentmondásos reakciókat kaptam vissza. Ravaszok.
Felveszek egy kupac aktát, amíg lecsitítom a szemeimet, nem kell látnia a belső harcaim. Mosolyogva pillantok fel és állok fel, amikor belép.
- Nem zavarsz, ugyan, olyan rég jártál erre. Micsodát? - ahogy elkezd szabadkozni, akkor érzem, hogy kezdődik a váltófény megint a balon. Síri csöndben hallgatom végig, közben le kell ülnöm. Francnak álltam én fel... Eltöröm a tollat a bal kezemben, amikor kiejti, hogy halandókra bízták a lányukat. Tehetetlen dühömben az asztalra csapok két kézzel és úgy kelek fel. - 110 év! Hogy? Hogy lehettetek képesek ennyire ostobának lenni! - még egyet csapok a balommal aztán sóhajtok egyet. - Bocsáss meg, hogy elveszítettem a türelmem, de a türelmem elveszett. Megértem, hogy a szerelem mindent legyőz. De az fel sem merült benned, hogy mi is segítenénk? A Lándzsára, Leyla az unokám, Layton meg a vejem... Az egy figyelmeztetés volt, nem titkolózási felszólítás. Faridban kiütött kicsit a genetika, felteszem, hogy a nagyapja vére lökte át a szakadékot... Most legyél velem őszinte vagy soha. Ha már kimaradtam az esküvődből, legalább meséld el, hogy hogy ismerted meg és ilyesmi... - zuttyanok vissza az elnöki székbe.

song ♕ gyerekek... ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Szexuálpszichológus
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Hétf. Júl. 30 2018, 01:05

Lehet megint egy hárpiatámadást kéne kibírnom, mint ezt. Már maga az is elég volt, hogy eljátsszam utálom, mint a fenét. De el kellett hessegetnem a gyanút, hogy bármi közöm is van hozzá. Pedig az elején többet sírtam magam álomba, mint nem. Akkor is sokat sírtam, amikor Leylat arra a kedves párra bíztuk, tudtam, hogy mit érezhetett Panakeia, a fia miatt. Titokban figyeltem, az első lépéseit, a mai napig képes vagyok felidézni, nem sírt, akkor sem, amikor elesett, inkább felállt és totyogott tovább.
- Sok a halandó, akinek segíteni kell, hogy remekeljenek a hálószobában, vagy éppen mentsem meg a házasságukat. – de szabadkozni kezdek, érzem, hogy ideges, naná, régen jártam erre, aztán színt vallani jöttem, nem azért,hogy esetleg a húgaimat megnézzem. Ugrok egyet ijedtemben, ahogy az asztalra csap, az utóbbi időben minden apróság miatt a falra mászom. – Akkor ez tűnt a legjobb megoldásnak. – felelem halkan, szégyellem magam, nagyon is, utálok nekik titkolózni. – Azt szerettük volna, ha Leyla normális istenmentes, démonmentes közegben nő fel, a Tanács amúgy sem támogatta volna, hogy mi neveljük fel, hiába vagytok ott ketten anyával. Jobbnak láttuk így, a fenébe is sosem gondoltam abba bele, hogy házas legyek, pusztán szórakoztam mindenkivel, főleg az Árész kölykökkel. Igen, Farid nagy valószínűséggel örökölte a halhatatlanságot. Udvarias volt, és hagyta, hogy lelőjem az elődjét, aztán úgy gondoltam párszor szórakozom vele, szokás szerint. De nem így lett, pont úgy éreztem iránti, mint ti anyával egymást iránt. Jó nem három nap után kérte meg a kezem, hanem három év után, akkor is tudtam, hogy nem lehet másé, abba bele is bolondultam volna. – merészkedem közelebb hozzá. – Viszont itt akkor is azt kellett mutatnom, hogy nem érzek iránta semmit, nem érdekel milyen büntetést szabtok ki, csak maradjak vele. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
39
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Hétf. Júl. 30 2018, 12:41

You're going to have

a bad time

Grace&Brian
Lehet elkezdett a kor is kifogni rajtam, hogy nem vettem észre a tüneteket rögtön. A lányom szemei püffedtebbek voltak akkoriban, de ő lazán ráfogta arra, hogy bántja a szemét az itteni levegő, mert megszokta az ottanit. Annyit kellett volna tennem, hogy a grabancánál húzom magamhoz Moroszt, de ő akkor éppen depizett, mert a második világégés jobban megviselte, mint az első. A másik nyavalyás, aki meg a bizalmában van, az meg visszavonult fülét-farkát behúzva a föld alá. Annyira lóvá tett minket a két kölyök, hogy arra szavak sincsenek.
Úgy megy el a fülem mellett a mondandója, hogy öröm nézni. Nem szeretem a mellébeszélést, sosem szerettem. Annál én egyenesebb isten vagyok, Szeretek magamra megbízhatóként is gondolni, a posztom ellenére is. Sosem csaptam ajtót a gyerekeim arcába, főleg nem amikor ilyen hülyeséget csinálnak. Ez Tanácsköteles vétség, de akkor sem vagyok hajlandó a tények ismerete nélkül eléjük tárni. De a pillanat amikor és és a nejem ezt megtudjuk, onnantól pillanatok kérdése és az egyiptomiak is szelet fognak. Nem vagyunk 150%-osan kémbiztosak, de van egy félvér a felügyeletem alatt még, magas rangban, akit az egyiptomiak is kötelesek figyelni.
- Akkor... most csinálnál valamit is másként? - remélem, hogy legalább tanult az esetből. - Nem, egészen biztosan nem, de az sem megoldás, hogy valakit a te véreddel plusz Árész és egy démon vérével az istenek háta mögé dugtok el. Miért, szerinted anyád a válása után, én pedig a vakbuzgó kötelességtudatommal belegondoltunk abba? Én meg már örültem, hogy kikerültél Aphrodité sleppjéből és felelősségteljesen viselkedsz. Fenébe is, én küldtem utánad azt az Árész ivadékot, bele sem gondoltam, hogy keresztezni fogják az útjaitok egymást. Farid borzalmasan ki lesz rátok akadva és nem azért mert halhatatlan, hanem mert nem voltatok őszinték időben. Tudtam, hogy Moore menetrend szerint meghalt, de sosem hallottam senkitől, hogy ki lőtt végül is. A nyavalyás tényleg odafigyelt amikor kioktattam... Biztos, hogy előbb megtette volna, de a fejébe vertem, hogy a nőkkel nem bánhat úgy mint az apja és elmondtam neki az általános időrendjét egy komoly kapcsolatnak. - majdnem fájdalmasan pillantok fel rá, még nyomaszt azért valami. - Most azon múlik minden, hogy milyen üggyel tudok a Tanács elé állni. 110 év alatt egy gyermeketek volt csak? Vagy van még meglepetés?

song ♕ gyerekek... ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Szexuálpszichológus
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Hétf. Júl. 30 2018, 14:58

Hibáztunk és most lehet nagyon sokan fogják meginni ennek a levét, de még mindig kitartok amellett, hogy muszáj volt ezt tennünk. Legalább Leyla boldog életet él, bár azt nem tudom, hogy meddig.
- Talán szóltam volna nektek, de akkor is odaadtam volna egy halandó párnak, a biztonsága érdekében. Nem tudsz mindenkire odafigyelni. – sóhajtok fel halkan. Tudom, hogy nem egészen ezt a választ várja.
- Dehogynem, legalább jó volt a gyerekkora, remek férjet talált magának, aki a mai napig imádja, és sok szép gyereke lett. Szerencsére csak Faridon ütött ki a vérünk. Három nap után megkérted, nem úgy tűnik, mint aki gondolkodott, mégis sikerült nektek egy több ezer éves házasságot megtartani. Az én szemszögemből ez egy felelősségteljes viselkedés volt. Nem tudhattad, hogy mit okozol azzal, ha visszaküldöd a földjére. Igen, bujkálunk az unokánk elől, Allurát is csak akkor nézem meg, ha Eiréné van vele egyedül. Én voltam az, de azon az éjszakán még nem tudtam, hogy kinek a fia-borja. Szóval kezelésbe vetted és próbáltál úriembert nevelni belőle. – szusszanok fel, a tekintete akkor sem tetszik. – Egy gyerek? Most komolyan? Leyla maradt csak életben, az elsőszülött fiúnk meghalt, fogalmam sincs mit csinált az Elwood lánnyal. Nem hiszem, hogy bármi zűrt. – gondolkodom el egy pillanatra.
- Nem tudok semmiről, csak Leylaról. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
39
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Hétf. Júl. 30 2018, 15:41

You're going to have

a bad time

Grace&Brian
A mai nap után íróasztal cserét kell kérnem. Ha a kint lévő nem halandóknak van esze és észlelőkéje, akkor már meg is igényelték. Nem hinném, hogy nem fogom széttörni az asztalt. A madarak csicseregnek, a virágok pompáznak... az ilyen napokon az olyan kölyköknek, mint a lányom a pokolban kellene égnie.
- De abban piszkosul biztos lehetsz, hogy megpróbálom. Nem azért küzdöttem fel magam ide, hogy a seggem lógassam, a családom is védem innen és ő is benne van, mert az unokám. - ráncolom a homlokom. Nyomom magamban a fortyogó haragot, mint süket a csengőt.
- Hajmeresztő szerencsével született Leyla. Hétből egy nem rossz arány, de Éogannak kellett leállítania az ébredése után. Ha nem szállják meg, akkor lehet ő is megússza áldott tudatlansággal. Mert egészen más idők jártak akkoriban és rögtön tudtam, hogy örökre vele akarok lenni. Nem mondott volna igent anyád, ha ő másként vélekedik. Mire játszol most, hogy kisebb büntetést kapjon? Mert egyenlő felekként lesztek bírálva, mint házaspár. Abban volt a remény, hogy megtudja torpantani a japán megszállást amerikai csizmában, szó nem volt arról, hogy beleárthatja magát a te ügyeidbe. Emiatt egyformán vagyok szomorú és dühös is... mindenki megérdemli, hogy ismerje a családját. Szép munka mindenesetre, de mégis mikor esett le, hogy kit küldtem? Mondhatjuk, idegesített, hogy a legjobb matrózom egy tapló paraszt és mennyire vihetné, ha nem lenne az. - ingatom meg egy kicsit a fejem, majd elhúzott szájjal hallgatom, de olyan fejet vágok amikor kiesik a száján az "Elwood", mint akit pofán csattintottak egy zongorával. Lehunyom a szemeimet egy pillanatra, majd írok gyorsan egy üzenetet Aliciának, hogy a géntérképek közül vesse nekem össze legyen szíves Henning és Farid mintáit. Egy percen belül meg kell lennie, mert tudom, hogy már ő tudja az igazat.
- Chara Elwood... akit lefejeztek a párjával együtt Észak-Koreában. - az asztalra csapok az öklömmel, amikor megjön az üzenet. 12,5% félvér elemek. - A kivégzése előtti napon lánya született, akit Drezdába menekítettek. - felé fordítom a monitort. - Történetesen az a lány lett az anyja az NSA mostani igazgatóhelyettesének, Drífa férjének, Henning Falkenrathnak, isteni nevén Obsidiannak. - fonom össze magam előtt a karjaimat.
- Mi a jó fenét csináljak veled, te átkozott kölyök? - dörzsölöm meg az orrnyergem. A migrén a halálom akarja, de a lányom is segít neki.

Bonetrousle ♕ gyerekek... ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Szexuálpszichológus
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Hétf. Júl. 30 2018, 16:46

- Azt hiszem most már teljesen mindegy mit tettél volna akkor, vagy mi mit csináltunk volna. Tudom mire vagy képes, de akkor sem tudtál volna száz százalékosan vigyázni rá, túl sok dolgod volt akkor, most pedig még több. – makacsul tartom magam az elképzelésemhez.
- Leyla nem örökölt semmit az én erőmön kívül. Őt is megszállták? Miért is csodálkozom, ha az anyjára ütött akkor olyan, mint valami virágszál. Felesleges lenne arra játszanom, ismerlek titeket. Moore eladta magát a japánoknak, úgyhogy az én ügyem lett, nem hiába éltem akkoriban nemesként, úgy tudtam többet tenni az emberekért. Majd megismer minket, de előbb találja meg a helyét a világunkban. Amikor magához hívatott, akkor már biztosan tudtam, hogy milyen szülöttel van dolgom. Ismersz, mindig vonzottak az Árész kölykök, főleg az okosabbik fele. Mennyire vihetné? Több hűtőmágnes már alig fér el az egyenruháján. Ha meg nagyon tapló volt eltörtem a nyakát, utána csendben volt egy darabig. – vonom meg a vállamat, mintha csak az időjárásról beszélgetnénk, semmi komoly ügyről.
- Igen, Yin-sun meghalt vele együtt.. – ugrok egyet, amikor megint az asztalra csap. Ránézek a monitorra, persze, hogy tudta, átkozott gyógyistennő. – Most erre mit mondja? Szívesen. Kaptatok két remek istent. – pislogok rá hatalmas szemekkel.
- Majd a Tanács eldönti, én meg elfogadom azt. Ennyit tehetsz, mást nem nagyon. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
39
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Hétf. Júl. 30 2018, 17:38

You're going to have

a bad time

Grace&Brian
- Most már igen, éppen ezért vagyok rád olyan pipa, hogy rajtad is nagyon szívesen bemutatnám annak a mutatványnak a továbbfejlesztett változatát, amivel a bátyád leckéztettem meg. Ami sosem jelentette azt, hogy a családom nem ugyanolyan szent mint mindig is volt. Mindig is tudtam, hogy olyan konok vagy, mint én. - a szemem villódzik, mint az elromlott lámpa.
- Ami kvázi mázli, mert nemzetállamok lennének ott szarban. Dr. Shipmannek tetszett meg személyesen. Előtte meg rendőri túlkapás áldozata lett és hülyére verték, de nem is védekezett. Tényleg az, csak amióta kipattant az ereje, azóta érdekes tulajdonságokkal bír. Emlékeztet egy gyökér tengeralattjárósra rossz napjai végén kicsit. Ennek örülök. Amennyire én emlékszem a nemesség akkoriban nem volt a fegyverek rajongói táborában, tehát többe ártottad magad. Nem számított volna, hogy melyikőtök lő, mert hivatalból ki lett volna vizsgálnia, tehát egyébként is találkoztatok volna. Lesz pár keresetlen szavam Moroszhoz. Tudom, egy részem örül is, hogy talán épp az egyik legnormálisabb mellett tetted le a voksod a gyökérhadból. A Haditengerészet műveleti vezetői széke jelenleg üres a Pentagonban és ő van a rövid lista elején, még nagy előléptetéssekkel is. Azért őt hibáztasd, állandóan hősködik. Mi...? Nem akarom tudni. - morgok rendesen most. Bele lett szarva a palacsintámba rendesen.
- A náthába is, Philotész... Elveszítettetek egy gyereket, láttad, hogy mit művelt velünk amikor velünk történt meg, akkor sem jutott eszedbe, hogy segítség kéne? Biztos vagyok, hogy az asszonyaik örülni fognak neki, hogy szó szerint szexisteni vérrel bírnak, de ennél többet mondj mondjuk. - tárom szét a karjaim.
- Ne is próbáld magad kihúzni ebből. Még csak a töredékét mesélted el a történeteteknek. Megpróbálok minél épkézlábabban megvédeni kettőtöket, sőt négyőtöket, de ahhoz muszáj ismernem a múltat.

Bonetrousle ♕ gyerekek... ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Szexuálpszichológus
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Hétf. Júl. 30 2018, 18:19

- Lelökted őt a Fehér Ház tetejéről, vagy másik bátyámat leckéztetted meg?  Az lehet, hogy szent és sérthetetlen, de néha be kéne látnod, hogy nem tudsz odafigyelni minden családtagodra, sokan vagyunk. Csak a legjobbakat örököltem tőletek, ne aggódj. – vigyorgok szélesen.
- A lányom az egyik legkedvesebb teremtés ezen a bolygón, a fia a másik. Persze, kinek másnak..nem is tudom kire számítottam. Még mindig örülj neki, hogy többet örököltek tőlem, mint tőle, vagy akár magától Árésztól. Eiréné lehet sikítva ugrana ki az ablakból. Tényleg nem örültek neki, de hát mire való az álruha? Akkor meg másnap dőlt volna el a sorsunk. Tudod, hogy Morosz nem beszélhet senki végzetéről. A másik részed meg a pokolba kívánja? Berakod a Pentagonba a férjem, és az apját is? Mert azt rebesgetik hazarobbantod Árészt. Pedig egyszer hat csigolyát törtem el egyszerre, nagyon felbosszantott. – vágok egy apró grimaszt, néha egészen meg tudok bolondulni, mint az anyám.  
- Nem egyet, többet..de ő nem volt olyan szélvész, mint a többi. Nem, nem jutott, ketten akartuk megoldani, mert még mindig makacs vagyok. Féltem, hogy akkor biztosan elveszítem őket, és én abba belehaltam volna. Tuti örülnek, akkor nem lenne már most babájuk. Egyébként meg sokat lógtál Tartarosszal, hogy nem káromkodsz? Megmenekült már nagyapától?– érdeklődöm kíváncsian.
- Nem húzom ki magam, és amúgy is minden fontos dolgot elmondtam. Nem volt sok gyerekünk, jelenleg csak Leyla él, mit akarsz még tudni? Hogy miután hazarendeltél minket, én voltam az, aki úgy döntött különválunk, és nem is akarom látni? Hogy legalább egy évet sírtam végig, mert gyűlölök egyedül aludni. Még a háziállat se tudta pótolni azt, amikor valaki kávét csinál nekem. Mao  Ce-Tung a mancsaival nem volt rá képes. -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
39
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Hétf. Júl. 30 2018, 19:29

You're going to have

a bad time

Grace&Brian
- Igen, de azóta fejlesztettem a módszeren és már csak ideális alanyra vár. Pontosan ezért csatlakozott hozzám annyi Elwood. Mindenhol van most már fülem és szemem. A legrosszabbakat meg eltanultad, mi? - vonom fel a szemöldököm. Hát én most jöttem le akkor a retkes falvédőről.
- Sajnos az előbbit nem tudhatom meg mostanában, mert nagyon rizikós, de a fia tényleg az. Elemében is volt, de szerencsére ki lettek törölve az emlékei. Egy orvoshoz nem illene a férjed modora mindenesetre. Ő tudja már az igazat? Pontosan erre való... Bolondbiztos utatok volt egymáshoz. De lebaszni lebaszhatom. Nincs is jobb, mint a friss napalm illata, de valami olyasmi. Éppen ideje lenne, mert már az utolsó bálicipőm is tele van azzal, hogy ha rájön az apukaszindróma és sír valamelyik gyereke után. Vagy azért, mert nem ő ölte meg a két kretén fiát. Hatot? Szép... - biccentek elismerően.
Amikor kimondja, hogy többet, akkor törik darabokra az atyai szívem. Küszködöm a könnyeimmel. Mennyi unokát veszíthettem el...
- Annyira sokat szenvedtél és én nem is tudhattam róluk. Fáj a gondolata is. Drífa fogja felvázolni neki, hogy mi a valódi eredete az anyai ágán pontosan. Henningéknél ikerlányok vannak. Egyszerűen túl sokat összpontosítok és nincs erőm káromkodni. Dolgozom az ügyön. Készül a mentőosztag és mentési terv, tudjuk, hogy pontosan hol van. - ingatom meg a fejem.
- Miért nem akartad látni őt? Őszintén. Én pedig tengerre küldtem, mégis összehoztátok mosolyszünetben is Leylát. Értem, értem... Amíg a Tanács elé kerültök, addig a férjed kispadon lesz egy időre. Menj... nem bírja már az apai szívem ezt.

song ♕ gyerekek... ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
Szexuálpszichológus
⌲ Hozzászólások :
10
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Jul. 29.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Szer. Aug. 01 2018, 19:33

- Akkor még várjon egy kicsit, nem ezt a droidot keresed. Washingtonban élek apa, nincs szükség arra, hogy Eldwoodok figyeljenek. Amúgy is van egy sejtésem, hogy inkább valamelyik testvéremmel figyeltetsz. Természetesen, vagy anyától örököltem. - vigyorgok szemtelenül.
- Félvér, és ha a végzete is azt akarja, hogy megismerjük akkor megfogjuk. Nem bírta volna feldolgozni, hogy mit tett, ez volt a legkézenfekvőbb dolog, Éogan nem szokott hülyeséget csinálni, mármint ilyen esetekben. Tudja. Megkértem, hogy csináljon valamit Fariddal, mondjuk törje el a nyakát, szúrja le, ilyesmi. Nem fogod tudni, főleg, ha Will is ott lesz, Morosz még mindig cselesebb, mint mi valaha is leszünk. Árész átvette volna Athéné szerepét? Lehetséges egyáltalán? Akiket régestelen régen imádott..komoly bajok vannak a fejében.. Ugyan..csak egy jó mozdulat és kész is.. - szusszanok fel halkan.
- Mindenki szenved, még mi istenek is, ez az élet rendje, földre kerülsz, felállsz, leporolod magad, és mész tovább. Akkor majd add neki oda ezt a pendrive-ot, az összes anyag fent van Yin-sun-ról, és Chara-ról, meg rólunk. Akkor sikerülni fog. - mosolyodom el halványan.
- Könnyebb volt elküldeni magamtól, mint az, hogy esetleg a Tanács teszi meg. Igen, és nyolc hónapon keresztül nem mozdult el mellőlem, bármennyire is tiltakoztam. Ugye tudod, hogy nagyon szeretlek? - nyomok csókot az arcára mielőtt elhagynám az Ovális Irodát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
POTUS
⌲ Hozzászólások :
39
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D.C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. May. 17.

TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   Szer. Aug. 01 2018, 20:29

You're going to have

a bad time

Grace&Brian
- Az a droidon múlik, ha rosszalkodik a droid, akkor sajnos meg kell csinálnom. Te a kevésbé mozgolódók között vagy szerencsémre, de ez mondjuk nem igaz a férjedre, mert egy igazi kín tud lenni, amikor a tengeren kellett figyelnem, hogy nehogy atomrakéta hordozón szabaduljon benne a szabadságharcos. A bűvészek nem adják ki a titkaikat. Attól tartok, hogy ezt a fajta köpönyegforgatást velem szemben nem anyádtól lested el. - forgatom meg a szemeimet.
- A ti esetetekben talán pár évet lehetett volna halasztani csak, de megtörtént volna így is, úgy is. Biztosan nem, azt az erőt amit hordoz, olyan erőszakkal feltépni már gyalázat volt. Az ő dolgába én sem próbálok beleszólni, ő az istene annak, aminek eddig kóklerei voltak. Eggyel kevesebb gond. Nem akarom látni a reakcióját akkor, de első kézből jó csak tanulni. Sosem tudni, én is ravasz egy geci vagyok. Hiszed vagy sem, van gerince és amit a sötét paraszt lépett az még neki is sok volt. Az ellenséggel nem bújunk ágyba és rabolunk el nagyokat, mert meglesz a böjtje. Azóta sok idő eltelt és sok minden változott a világban. Tudom, megfelelő nyomást kell gyakorolni a C1-es csigolyára és jó erővel rántani. Ha tökéletesíted a mozdulatot, a háta közepéig ripityára lehet valakit törni. - miért adok ötleteket a lányomnak?
- Néha komolyan elfelejtem egy-egy pillanatra, hogy vannak közületek olyanok, akik az én optimizmusommal lettek megverve. Még gyűjtötted is az anyagot... puszta szerencse, hogy nem ütközött ebbe bele eddig. Odaadom a nejének, ő jobban látja, hogy mikor áll készen erre és miként kezeljék. Egy ősi rend készül kimászni a sírjából, a lehetetlen csak tovább tart kicsit. - félmosolyra húzom a számat, ahogy meglóbálom a pendrive-ot.
- Ezt elhiszem, de kibújt a szög a zsákból. Makacsak a félvérek. Na, hess, mielőtt megint be nem talál diszkózni a szemem. - vigyorgok egyet, majd gondolatokkal és gondokkal tele dörzsölöm meg a halántékom. Most mitévő legyek?

song ♕ gyerekek... ♕ POTUS
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Okay, I am here   

Vissza az elejére Go down
 
Okay, I am here
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Amerika :: Washington D.C. :: Fehér Ház-
Ugrás: