Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Neda Bousaid, Woody Nash

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 Nuada - Halfdan Agrona

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
avatar

kelta istenség

⌲ Hozzászólások :
3
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 03.

TémanyitásTárgy: Nuada - Halfdan Agrona   Hétf. Dec. 03 2018, 19:19

Halfdan Agrona
Nem, nincs, nem is volt
Nuada
564
Gods
Alexander Ludwig
Nőtlen
500 felett már mindegy
Anyám akarta hogy jöjjek
Az én képességem elég furcsa és összetett, mivel én mindkét szülőmtől örököltem bizonyos vonásokat. Anyám a tél, apám a nyár szóval én így valahogy a tavasz és ősz szeretetét örököltem meg. Mindkettejük erejének természetével rendelkezem, és van némi uralmam a tűz és a fagy felett is.  Talán ebből is adódik hogy nem vagyok olyan következetlen és forró fejű mint ők, és józan logikával és emberismerettel szinte bármire képes vagyok.
Éppen emiatt vagyok képes elbújni a szüleim figyelő szemei elől mert mindkettejük ereje keveredik bennem. Kihasználom.  

useri információk
Hogyan is indult az életem? Jó kérdés, hiszen nem ismertem a szüleimet, és fogalmam sincs hogy kinek a gyereke vagyok. Mármint sokáig nem tudtam, de most már minden világos és ahogy az interneten lógva szemlélem a tudósok által összeírt skandináv mondakört jókat mosolygok. Hiszen mennyi mennyi tévedés van benne, és mennyi baromságot összehordanak. Hihetetlen. A kis számítgépem képernyőjét nézem és lustán dőlök hátra a bőrkanapémon, és elgondolkodva pillantok a mellettem alvó barátomra. Négylábú kis szeretetcsomag, de semmi pénzért nem adnám senkinek.
Közel ötszáz év van a hátam mögött a mi viszonylatunkban még ifjú vagyok, de az emberek szemében már felfoghatatlanul öreg és vén. A személyim szerint viszont csak huszonnyolc vagyok, és ez egy szép kor, körülbelül itt rekedtem meg a fejlődésben fizikailag. Mondjuk nem bánom, a legjobb férfikor ami azt illeti.

Tartalmas életet tudhatok magam mögött ami azt illeti hiszen vezettem egy istenségekből álló csapatot, és győzelemről győzelemre haladtunk, ahogy hatékonyan dolgoztunk együtt. Sok szó esett rólam és volt némi hírnevem, és szerencsére nem a rossz értelemben. Vezettem az isteneket, és jól csináltam. aztán uralkodtam az emberek felett és azt is jól csináltam, mert az emberek tiszteltek. Még ha nem is szerettek különösebben akkor is elismertek és nem lázadtak a rendszerem ellen. Aztán, mint minden másnak, ennek is vége lett egyszer csak és a világ felgyorsult egy kicsit, változások jöttek, és nekem alkalmazkodnom kellett. Már nem vagyok király, nem vagyok vezető de még csak "isten" sem, mert játszom az embert, mint megannyi társam. Manapság már más a világ, és nem vágyom feltétlen dicsfényre. Elég volt az ami kijutott, ellenben... A szüleim elkezdtek keresni és mire anyám elejtette a kereső üzeneteit, én már régen tudtam hogy kik ők, és el is gondolkodtam hogy adjak-e magamról hírt. Végül aztán felvettem a kapcsolatot velük mert... azért mégis csak a családom és meg akartam adni nekik a lehetőséget hogy megmagyarázzák, miért nem kellettem nekik, hiszen nélkülük nőttem fel, és hamar önállóvá kellett válnom. Valahol mégis bántott hogy nem ismerem őket és talán... talán vágytam rá egy kicsit, így kiléptem az árnyékból hogy meglássanak.

Most meg? Az életem lusta, lassú folyamban zajlik, és vállalkozásom van. Valamiből ugyebár meg kell élni és egy biztonságtechnikai céget üzemeltetek aminek igen szép bevétele van. Néha még a nemzetbiztonsággal is együttdolgozom, mert olyan jó rendszereket forgalmazok és tervezek. Acég vezetőjeként részt veszek a tervezői kivitelezői munkában is, nem csak az észt osztom és emiatt szintén szeretnek az embereim. Legalábbis úgy hiszem, hiszen a project minden részébe be tudok állni ha kell, és nem derogál leülni a programozóim közé hogy haladjunk. Az irodám meg pang. Kit zavar?

Elkalandoznak a gondolataim hiszen később randim lesz... anyámmal, hogy végre kiderüljenek a múlt titkai mert anyám ragaszkodik hozzá hogy nem akartak lemondani rólam és apám... hát azt hiszem nem tudnánk letagadni megjelenésre se egymást. Majd... alakul valahogy.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
avatar

görög istenség

⌲ Foglalkozás :
∿ FLOTUS ∿
⌲ Hozzászólások :
237
⌲ Tartózkodási hely :
∿ Washington D.C. ∿
⌲ Csatlakoztam :
2017. Feb. 13.

TémanyitásTárgy: Re: Nuada - Halfdan Agrona   Szer. Dec. 05 2018, 19:38

elfogadva
welcome to our family
Az már biztos, hogy jó sokáig elbújtál a szüleid elől, mármint én azért biztosan hamarabb mentem volna megismerni őket. Habár nekem csak egy apám van, és ne beszéljünk róla. Inkább rólad! Remélem minden rendben megy azzal a találkozóval!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Nuada - Halfdan Agrona
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: Tagjaink :: Istenek :: kelta istenek-
Ugrás: