Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 5 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég

Berserk Halldor, Neda Bousaid

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 Montgomery Wecht

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Orchestrating this mess
⌲ Hozzászólások :
1
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Montgomery Wecht    Kedd Dec. 04 2018, 21:47

Montgomery Wecht
I'm not taking another fucking dose of your denial today.
Morosz
kortalan
istenek
hugh dancy
házas
heteroszexuális
canon
Kratosz és Nüx elsőszülött fia, a Végzet maga. Míg Thanatosz a békés halált, Kér pedig az erőszakosat viszi el a halandóknak, ő addig szépen a Fonál végére visz mindenkit. Ha van valaki, akivel nem akarsz cseszekedni, akkor az Morosz, mert randizhatsz egyet Káosszal. Kiállhatatlan egy fráter és pontosan akkora egója van, mint mindkét ősének.

fabula nova crystallis
- Idegesítő vagy. - közlöm a rideg tényeket Iaszóval, még csak annyi időt sem fecsérelve, hogy egyáltalán ránézzek. Mindig ugyanez a nóta, ha ebből a kórházi szárnyból kell valakit megismertetni az útja végével. Elém lép, szinte kitárva a karjait, immár számolatlanul sokadjára, hátha ezzel meg tudna állítani.
- Felépülne. Tudod te is. - a szavaira majdnem fintorgok egyet, de az arcom rideg marad. Minden lánya Aszklépiosznak ilyen, sőt ő maga is. Csak akkor lenne rosszabb lehet, ha nimfa lenne. Á nem. Akkor is az idegeimre menne. Felemelem kissé a fejem és úgy fürkészem őt, némi megvetés táncol a tekintetemben.
- A dolgoknak meg megvan a maga rendje, Iaszó. Megszületik a halandó, él, szaporodik, meghal. Pont. Ha panaszt akarsz benyújtani, akkor Klóthónál tedd. Bár úgy hallottam, hogy mostanában kevésbé ér rá a magadfajta futóbolondokra. - a hüvelykujjam közben a kórterem ajtajához irányítom, mutatva neki, hogy hol távozhat. Megint. Ő pedig nem hajlandó rá. Csak áll előttem mereven, mint aki tényleg azt hiszi, hogy hatalmasabb Zeusznál. De úgy tűnik, hogy emlékeztetnem kell valamire. Egy villanással szorítom sarokba és lehajolok, hogy az emberi alakjával egy vonalban legyen az enyémnek a szeme.
- Tudod nem érek rá arra, hogy még veled is foglalkozzak, van épp elég dolgom. Te is azt hiszed, hogy feddhetetlen vagy, mert jó munkát végzel a halandók között. Megsúgom neked, kicsi Iaszó... Senkik vagyunk. Én pedig nem vagyok hajlandó lenyelni még egyszer azt, ahogyan a Végzettel szórakozol. Még egy ilyen húzás és megnézheted, hogy hogyan kel fel Káosz. - ütök a feje mellett a falba. - Pontosan úgy, ahogy a takonypolc öcsém tegnap éjjel és úgy kellett visszahajítania Tartarosznak. További szép napot.
Amire lehetősége lenne észbe kapni, addigra Thanatosz kezében van a dolog, én pedig az utcán vagyok, szinte füstölögve. Nyugalom, Morosz, nyugalom. Nem borulhatsz ki, minden alkalommal, mikor megkérdőjelez újra és újra.

Este már a láthatatlanabbik formámban gyújtok rá a Fehér Ház tetején brahiból. Az ősök bent vannak, hátha tudok dobni egyet a család kedélyállapotán, már annak a felének, ami befészkelte magát ide. Mögülem megérzem anyám háborgó jelenlétét. Nem tudom most kit basztam fel, de megelőzöm őt beszédben.
- Tudom. - fújom ki a füstöt. Remélem ennyivel beéri ma. De nem voltam eléggé résen és csak apám balját látom a nyakam felé közeledni, aki lendületből teleportál engem vissza Iaszó közelébe.
- A retkes kurva életbe. - morgom a flaszternek, ahogy felkelek. Még mindig nem tudom az öregem nullifikálni és bassza meg, még mindig gyors.

- Magad alatt vagy, pedig alattam kéne lenned. - pillantok Iaszóra, aki nem csak a kulcsait dobja el, de a kígyója is hallhatóan eltátja a száját.

...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Montgomery Wecht
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: félkész lapok-
Ugrás: