Ride, die, sacrifice!
Between the waves of the raging sea, echoes of warcries and battle hymns, we march once again into the fray

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
welcome
we are ancients' haven

Régestelen rég történt ez, három isten úgy döntött leigáznak mindenkit, mi több egymást is. De erre még nem került sor. Odin fiatal volt, és becsvágyó, Zeusz éppen akkor nyerte meg a Titánok Harcát, duzzadt benne a harci szellem, s volt Ré. A kakukktojás. Ő nem akart háborút, viszont az övéit előtérbe helyezve, és hogy ne essen bajuk belement a triumvirátusba. Leigáztak minden más isteneket, akik ellenszegültek kegyetlenül kivégezték, vagy a Tartarosz mélyére száműzték őket, aminek a vezetője nem igazán örül, viszont nem tudott ellenük tenni semmit. Beletörődött a sorsába, végzi a dolgát a mai napig. Így maradtak fent a görögök, a skandinávok, és az egyiptomiak, vértengert hagyva maguk után. Illetve a skandináv isteneknek megvolt a saját bajuk a Ragnarök, ami szintén sok halállal zárult, utána pedig feltámadtak, s folytatták dolgaikat. Ezáltal óvatosabbak lettek, nem keresték a bajt. Egészen mostanáig. Kivételes bajkeverők mindenhol akadnak. 2018-ban járunk, Japán egyik kietlen szigetén, három alak ácsorog a sötétben, az esőben, ami őket nem éri. Újabb triumvirátus született, ám nem a békéért, harcolni akarnak, lelökni a trónról az eddigi főisteneket, pusztulást, káoszt akarnak látni. Amiben a közelgő veszély szintén az ő oldalukat erősíti, Jörmungandr az óriáskígyó felébredt hosszú álmából, testvére Fenrir pedig fel akarja falni a Napot…
log in
welcome back darling

Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
multikapu
Lépj át egy más énedhez!

Név:

Jelszó:chatbox
at last... drama!

they're here
they are our babies

Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 2 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Berserk Halldor, Neda Bousaid

A legtöbb felhasználó (44 fő) Pént. Márc. 03 2017, 20:52-kor volt itt.
last posts
did you get one?

Today at 01:18

Yesterday at 22:23

Yesterday at 22:05

Yesterday at 20:54

Yesterday at 20:28

Yesterday at 17:47

Yesterday at 15:28

Yesterday at 13:20


Share | 
 

 Alicia Wecht

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet

⌲ Foglalkozás :
Főorvos
⌲ Hozzászólások :
1
⌲ Tartózkodási hely :
Washington D. C.
⌲ Csatlakoztam :
2018. Dec. 04.

TémanyitásTárgy: Alicia Wecht   Kedd Dec. 04 2018, 23:29

Dr. Alicia Charlotte Wecht
Nincs tavasz tél nélkül. Nincs élet halál nélkül.
Iaszó, Ally
kortalan
gods
elzabeth olsen
házas
hetero
canon
Az orvostan, és a gyógyítás istennője. Nagyapja Apollón, hozzá hasonlóan képes a jövőbe látni, noha ezt úgy éli át, mintha álmodna, mert rendszerint alvás közben történik meg vele, most jelentkezett ez a képessége.

Dr. Szöszi
Már megint ugyanaz a jelenet. Újra itt van, pedig a betegem elindult a gyógyulás útján. Mi a francért kell velem szórakozni? Mindig akkor időzít, amikor végre elhiszem, hogy az ágyon fekvő hamarosan újra a családjával lesz. Nem mintha képes lennék megállítani, de akkor is elé állok. A hobbim a pofára esés.
- Felépülne. Tudod te is. – szinte kérlelem, süket fülekre találok, a rideg tekintetéhez meg rég hozzászoktam, nem fog ezzel kikergetni innen. A szüleim, és a testvéreim is ragaszkodnak egy-egy élethez, én is ezt tanultam, szóval nem érdekel, hogy ez a pöcs mit akar.
- Nem vagyok futóbolond, te szerencsétlen. Ez a halandó többet érdemelne, még nem is élt szinte. Erre itt vagy, és tönkreteszed a munkámat. – az se érdekel, hogy megmutatja merre van a kijárat, amúgy is tudom, szinte itt lakom, vakon megtalálok bármit. Inkább dacosan, és mereven állok továbbra is. Akkor rándul meg az arcom, amikor a falnak nyom. Csak szusszanok egyet, ettől azért több kell, hogy megijedjek, és elfussak innen.
- Akkor ne foglalkozz velem, ennyire egyszerű a dolog. Igenis jól végzem a dolgom, évezredek óta. Lehet, hogy senkinek érzed magad, de én nem. Káosszal fenyegetőzöl? Ennél jobb ötleted nincs, mindenki sejti, hogy így is, úgy is felébred. – fél szemmel pislogok a keze felé, akkor sem fogom azt mutatni, hogy félek tőle. Annyira gyorsan tűnik el a szemem elől, hogy reagálni se tudok a következő szavaira. Pedig legszívesebben lesikoltanám a fejét. Helyette Thanatosz szárnyas alakja jelenik meg a teremben. Kissé fújtatva pillantok az istenség felé, de fel se veszi.
- Rossz istennel szórakozol, Iaszó. – ingatja meg a fejét, mielőtt elvinné a betegem lelkét. Csalódottan pillantok az élettelen testre, egyszer biztos megtanulom, hogy az van, amit ő akar, és nem az, amit én.. Miután jelzek a megfelelő embereknek, az irodámba indulok, értesíteni szeretném a családot. Más is megcsinálná, de az én betegeimnél ne intézkedjen más.

Leteszem a telefont, a kígyó alakú karperecem már az asztalon van, és Ónix lustán nyújtózkodik felém. Halvány mosollyal simogat meg a fejét. A legjobb barátom egy fekete mamba, a halandók sikoltoznának miatta, főleg, ha beszélni is hallanák, vagy énekelni, mert az a kedvenc hobbija, ha nem a csuklómat díszíti. De most még neki sincs kedve szónokolni, hogy mekkora szerencsétlenség vagyok.

- Magad alatt vagy, pedig alattam kéne lenned. - a semmiből bukkan elő, meg is lepődöm.
- Hogy mondhatsz ilyet? - sikeresen elejtem a kulcsom, Ónix meg szintén eldobja az agyát Morosz miatt.

Ja..alatta is lettem, de a Végzet ellen nem tehetsz semmit.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Alicia Wecht
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ancients' Haven :: Karakter részleg :: félkész lapok-
Ugrás: